V oblasti stavebnictví ať už jde o stavby či rekonstrukce se využívají odborně prováděné tesařské práce. Ze široké nabídky těchto služeb můžete využít stavbu krovů, nosných konstrukcí, pergol, zahradních domků, altánů, říms, palubkových obkladů, montáže střešních oken, podlah, zateplování podkroví, stavby a opravy střech, teras, balkonů, schodišť.

Střechy na klíč pro novostavby i rekonstrukce střech, velký výběr materiálu
Komplexní realizace střech od návrhu, vizualizace po tesařské, pokryvačské a klempířské práce a instalace hromosvodů provádí společnost REST.TU s.r.o. z Trutnova.
REST.TU s.r.o. realizace a rekonstrukce střech
Tesařské práce Šumperk, výroba a montáž krovů, pergoly, přístřešky, podhledy
Výroba a montáž krovů, pergoly, přístřešky, palubkové podbíjení podhledů v četně nátěrů dle přání zákazníka.
Střecha na klíč podle Vašich představ od jednoho dodavatele s 3D vizualizaci
Kompletní střechy na klíč od jednoho dodavatele jsou ideální volbou, jak ušetřit čas a ulehčit si práci. Brněnská stavební firma Eurodach je profesionálem v oboru střechy a konstrukce.
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Specialisté na realizaci nových střech, ale také na opravy a rekonstrukce
Práce na střechách, výstavba střech u novostaveb či opravy a rekonstrukce na starších budovách, komplexní tesařské, klempířské a pokryvačské práce zajišťuje Tomáš Malecký, Chomutov.
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesař, pokrývač, klempíř
Realizace a kompletace střech na klíč Dačice, památkové objekty, tesařství, pokrývačství, klempířství, drobná kovovýroba.
Tesařské práce, oprava, rekonstrukce, výroba nových klasických krovů, dřevěné konstrukce
Tesařské práce zajišťuje firma KROVYS s.r.o. z Telče. Provádíme opravy, rekonstrukce, výrobu nových klasických krovů a zhotovíme dřevěné konstrukce v oblasti Jihlavy, Třeště i Telče.
Krovys, s.r.o.
Tesařské práce, rekonstrukce střech, střechy na klíč podle vašich představ
Tesařské práce, rekonstrukce střech i střechy na klíč podle vašich představ realizuje společnost Střechy Višňovský se sídlem v Ostravě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek, pokládka střešních krytin, nátěry a hydroizolace plochých i šikmých střech, nová střecha na klíč.
Realizace kompletních střech včetně krovů - střechy na klíč
Střechy na klíč - veškeré práce související s realizací nových střech nebo rekonstrukcí střech, jako jsou tesařské, klempířské a pokrývačské práce, poskytuje v oblasti Jihlavy a Telče firma KROVYS.
Krovys, s.r.o.
Opravy a rekonstrukce historických krovů Praha, realizujeme opravy a zachováváme původní stav krovů
Opravy a rekonstrukce historických krovů Praha, realizujeme opravy a zachováváme původní stav krovů, spolupracujeme s Národním památkovým ústavem.
Rekonstrukce střech - tesař, klempíř, pokrývač, kvalitní služby
Rekonstrukce střech v okolí Ostravy zajišťuje společnost Střechy Višňovský, který má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru a nabízí kvalitní služby tesařů, klempířů a pokrývačů.
Střechy Višňovský Jaroslav
Nová střecha na klíč, oprava a rekonstrukce ploché, sedlové, šikmé střechy
Kompletní střechu na klíč, opravu či rekonstrukci plochých, sedlových i šikmých střech zajistí firma Střechy Višňovský z Ostravy, která působí i v Olomouckém a Zlínském regionu.
Střechy Višňovský Jaroslav
Profesionální tesařské práce, vazníkové střechy - 3D návrh, vizualizace a konstrukce
Firma STREKON A-Z, s.r.o. provádí zpracování 3D návrhu, vizualizace a konstrukce vazníkových střech. Profesionální tesařské práce zajišťujeme pro Brno-venkov a okolí.
Stavební práce, zajištění odborných pracovníků na stavby
Zajistíme Vám kvalifikované pracovníky na odborné stavební práce! Železobetonářské, tesařské a stavební práce. Montáž a demontáž ocelových konstrukcí. Sídlíme v okrese Most v Ústeckém kraji.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Oprava a rekonstrukce ploché, sedlové i šikmé střechy včetně dodávky střešní krytiny
Ostravská společnost Střechy Višňovský působící na trhu řadu let, poskytuje kompletní opravu, rekonstrukci i stavbu plochých, sedlových a šikmých střech včetně dodávky střešních krytin.
Střechy Višňovský Jaroslav
Rekonstrukce a realizace střech, opravy střešních systémů - od profesionála se zárukou kvality
Rekonstrukce a realizace střech, odborné opravy střešních systémů provádí firma Ristić s.r.o., která působí na Znojemsku. Kompletní realizace střech od profesionála se zárukou kvality.
Kompletní stavba střechy na míru - zpracování nabídkového rozpočtu zdarma
Firma Střechy Višňovský z Ostravy se specializuje na kompletní stavbu střech již více než 20 let. Díky dlouholetým zkušenostem svou práci provádí pečlivě, kvalitně a s naprostou precizností.
Střechy Višňovský Jaroslav
Klempíř, tesař, pokrývač Kutná Hora, rekonstrukce střech, pokládka střešní krytiny, přístřešky
Klempíř, tesař, pokrývač Kutná Hora, realizace a rekonstrukce střech, pokládka střešní krytiny, výroba přístřešků, pergoly, altány.
Tesařské práce, výstavba střech, dřevěných konstrukcí a nízkoenergetických domů
Práce se dřevem v oboru tesařství, střechy, krovy, dřevěné konstrukce altánů a přístřešků, rekonstrukce roubenek a dřevěných staveb – Artes ve Frýdku – Místku.
Artes Milan Žák
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce