V oblasti stavebnictví ať už jde o stavby či rekonstrukce se využívají odborně prováděné tesařské práce. Ze široké nabídky těchto služeb můžete využít stavbu krovů, nosných konstrukcí, pergol, zahradních domků, altánů, říms, palubkových obkladů, montáže střešních oken, podlah, zateplování podkroví, stavby a opravy střech, teras, balkonů, schodišť.

Armovací, tesařské a zednické práce
Společnost Zdeněk Válek se věnuje armovacím, tesařským a zednickým pracím. Při práci používáme vlastní bednění.
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů vyrábí a dodává společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Rekonstrukce starých střech a výstavba střech na klíč od STŘECH-T
Společnost STŘECHY-T z Železného Brodu nabízí rekonstrukce střech a výstavbu střech na klíč a další pokryvačské a klempířské práce včetně vypracování nabídky zdarma.
Stavba a rekonstrukce střech, pokrývačské, klempířské a tesařské práce
Střechy Sixta nabízí kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Rekonstruujeme střechy a stavíme nové střechy na klíč.
Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin, renovace podlah
Podlahářství Oldřich Nevařil poskytuje komplexní podlahářské práce. Nabízíme pokládku i renovaci podlahových krytin.
Pokrývačské a klempířské práce na vysoké úrovni v Chomutově
Hledáte odborníka na pokrývačské, klempířské a tesařské práce v Chomutově a okolí? Firma Tomáš Malecký nabízí komplexní služby v oboru.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, hydroizolace střech, montáž a revize hromosvodů
Společnost Jaromíra Hrabala Střechy - Izolace se zabývá realizací střech na klíč. Nabízíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Opravy krovů historických objektů pod záštitou zkušených tesařů
Firma Krovys s.r.o. profesionálové v oblasti tesařství Vám zajistí opravy a rekonstrukce historických a památkových budov v okolí Telče a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Kvalitní a spolehlivé střechy a krovy pro byt či dům - Střechy Ondráček
Společnost Střechy Ondráček z Brna pro Váš dům či byt postaví kvalitní a spolehlivou střechu či krov, ale zaměřuje se i na další tesařské a klempířské práce.
Kompletní dodávky střešních konstrukcí, střechy na klíč
Společnost JD-Střechy, s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží střešních konstrukcí na klíč. Zabývá se také dalšími pracemi souvisejícími se střechami a dřevem.
Tesařské práce – zhotovení nových krovů a dřevěných konstrukcí
Odborník přes tradiční řemeslnou výrobu nových krovů a dřevěných konstrukcí v Telči, Jemnici a Dačicích. Specializovaná firma v oblasti tesařské výroby, KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Realizace nových střech na klíč, pokrývačské, klempířské a tesařské práce
Na realizaci nových střech, pokrývačské, klempířské a tesařské práce se zaměřuje společnost K+K střechy. Staví šikmé i rovné střechy, zabývají se opravami střech a provádí i zateplení střech.
Klempířské práce, pokrývačské práce, tesařské práce, realizace střech
Realizací střech po celé ČR, pokrývačskými, tesařskými a klempířskými pracemi se zabývá firma Střechy Věchet s.r.o.
Výroba dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy
Výrobou dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Realizujeme střešní konstrukce na míru.
KARPEN PLUS s.r.o.
Rekonstrukce střech na historických budov a památkových objektů
Zkušený tesařský tým, který je profesionálem na rekonstrukce střech a krovů na historických a památkových budovách, je nedílnou součástí společnosti KROVYS s.r.o. z Telče.
Krovys, s.r.o.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - komplexní služby a prodej řeziva
Sháníte firmu, která vám zařídí pokládku střešní krytiny nebo její rekonstrukci? Firma pana Novotného vám může nabídnout ještě mnohem víc.
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce s rekonstrukcí střechy – komplexní služby od specialistů
O pokrývačské, klempířské a tesařské práce společně s rekonstrukcí střechy se postará společnost PZ Trading s.r.o. z Přerova, která poskytuje své služby i v Olomouci.
PZ TRADING s.r.o.
Montáž cementotřískových desek CETRIS s důrazem na protipožární aplikace
Odbornou montáží nejen protipožárních cementotřískových desek CETRIS se v okolí Telče a na Jihlavsku zabývá společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Prejzové střechy, pokryvačské práce, rekonstrukce střech
Prejzové střechy pro historické budovy s vysokou životností zajišťují estetický vzhled a vykrytí oblých tvarů – pokládku zajišťuje firma STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střešní konstrukce, realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací
Střešní konstrukce a realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací zajišťuje společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou.
Realizace střech na klíč, klempířské, pokrývačské, tesařské práce, dřevostavby
Firma Milan Pecháček se sídlem v obci Račiněves v Ústeckém kraji nabízí svým zákazníkům již od roku 2000 komplexní klempířské, pokrývačské a tesařské práce po celé České republice.
Roman Horák - obec Klenovice na Hané (okres Prostějov)
Roman Horák nabízí především komplexní dlaždické a obkladačské práce. Současně se také zabýváme tesařskými a zednickými službami a provádíme lakýrnické a natěračské práce.