V oblasti stavebnictví ať už jde o stavby či rekonstrukce se využívají odborně prováděné tesařské práce. Ze široké nabídky těchto služeb můžete využít stavbu krovů, nosných konstrukcí, pergol, zahradních domků, altánů, říms, palubkových obkladů, montáže střešních oken, podlah, zateplování podkroví, stavby a opravy střech, teras, balkonů, schodišť.

Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Na co si dát pozor při výběru tesařství a jak vybrat správnou tesařskou firmu
Na co si dát pozor při výběru tesařské firmy a jak si vybrat správnou tesařskou firmu Vám poradí společnost BEST SDK Jiří Kacetl ze Znojma.
Krovy a střešní konstrukce | Jihlava
Tesařství Břetislav Kocián Vám zhotoví na míru krovy a střešní konstrukce v Jihlavě a v okolí pouze z kvalitních materiálů, rychle, kvalitně a s profesionálním přístupem.
Klempířství, pokrývačství, tesařství – dodávka a montáž střech
Zkušený tým klempířů, pokrývačů a tesařů pracuje u společnosti Jiřího Kacetla BestSDK v Tasovicích. Nová střecha i opravy a renovace střech je pro nás hračka. S BestSDK Vám již střechou nezateče.
Vazníkové střešní konstrukce pro zastřešení budov
Střešní konstrukce, dřevěné příhradové vazníky se styčníkovými deskami pro zastřešení domů i průmyslových objektů realizuje společnost STREKON A-Z, s.r.o., Brno – venkov.
Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.
Tesařství poskytující kompletní servis a záruku profesionálně odvedené práce
Tesařské práce, u kterých máte jistotu kompletního servisu a profesionálně odvedené práce, zajišťuje v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Hrušovan nad Jevišovkou firma Best SDK Jiří Kacetl.
Střechy novostaveb, rekonstrukce, opravy střešní krytiny a krovů
Střechy, pokryvačské, tesařské a klempířské práce, pokládku střešní krytiny, instalaci trámů, krovů svodů a okapů realizuje společnost Jiří Lízner, okres Příbram.
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Střešní práce, montáž střešních konstrukcí, tesařství, pokrývačství
Střešní práce, tesařství, pokrývačství, montáž střešních konstrukcí, kompletní střechy na klíč, valbové, samonosné, sedlové na domy, přístřešky a altány realizuje Miroslav Novotný.
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,
Dřevěné krovy, kompletní dodávka střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby
Společnost Machala UB s.r.o. může být Vašim partnerem pro dřevěné krovy a kompletní dodávku střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby. Působí v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod.
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, pokládka podlah
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, půdních vestaveb, altánů, pokládka podlah, schodů, obklady, dětské sestavy realizuje tesařství Miroslav Bár, okres Nový Jičín.
Ověření klempíři a pokrývači vám zajistí kvalitní střechy na klíč
Pokud chcete zhotovit, kvalitní střechu na klíč, která opravdu vydrží, pak kontaktujte ověřené klempíře a pokrývače ve firmě Střechy Listr - zhotovíme vám střechu na klíč v okolí Šumperka i Zábřehu.
Kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci, opravu nebo realizaci střechy vašeho rodinného domu, pak je zde pro vás firma FRANKIE - to jsou kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše.
Kompletní dodávky střešních plášťů, střechy na klíč
Hlavní činností společnosti Machala UB s.r.o. Uherský Brod jsou nové střechy na klíč a kompletní dodávky střešních plášťů. Realizuje šikmé i ploché střechy.
Kompletní dodávka dřevostavby, montáže dřevostaveb-pracujeme s kvalitními materiály
V oblasti montáže dřevostaveb je spolehlivým partnerem firma Machala UB s.r.o. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj. Pro kompletní dodávky dřevostavby používáme pouze kvalitní materiály.
Tesařské práce - opravy, rekonstrukce krovů, montáž krovů na novostavbách
Firma KD Služby provádí veškeré tesařské práce na střechách všech typů. Provádí montáž krovů na novostavbách i tesařské opravy, rekonstrukce krovů. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Rekonstrukce historických a kostelních střech. Pokrývačství Vysočina.
Rekonstrukce historických a kostelních střech firmou ZVOZA, s.r.o. z Vysočiny. Ta provádí kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech
Firma ROGAT Uherské Hradiště provádí tesařské, pokrývačské, klempířské práce na všech typech střech u novostaveb i rekonstrukcí.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, realizace, nátěry a generální opravy střech
KLEMPÍŘSTVÍ JINDRÁK, firma specializující se na pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Provádíme pokládku střešní krytiny, nátěry a generální opravy střech. Sídlíme v Jablonci nad Nisou.
Plechové, poplastované, plastové střešní krytiny - dodávka a montáž
Dodávku a montáž střešní krytiny zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dodává spolehlivé plechové, poplastované a plastové střešní krytiny.
Kvalitní střechy na klíč, dále tesařské, pokrývačské a klempířské práce, Břeclav a okolí
Stavební firma Miroslav Lukáš se zabývá tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi v okolí města Břeclav. Stavíme zejména střechy na klíč, dále provádíme rekonstrukce střech a hydroizolace.