Podzemní stavební práce prováděné hornickým způsobem, hloubení šachet, ražení tunelů
Podzemní práce pro hornické účely či stabilitu podzemních prostor zajišťuje společnost Podzemní stavby Brno, s.r.o. z Moravských Knínic. Zpevníme opěrné zdi pomocí technologie stříkaného betonu.
Montáž ústředního topení, výměna radiátorů, rozvody - topenářské práce
Výměnu radiátorů, montáž ústředního topení, rozvody a jiné topenářské a vodoinstalační práce zajistí na Vyškovsku topenář Ing. Miloš Bartušek, který vždy dbá na kvalitně provedenou práci.
Rozvody plynu pro rodinné domy - plynový kotel Brno
Rozvody plynu pro rodinné domy Brno od firmy Ing. Miloš Bartušek. Kotle stacionární, závěsné plynové. Kotle značky Viessmann, VIADRUS, protherm, WOLF, Baxi.
Slaboproudé a silnoproudé rozvody elektřiny, bytové, domovní elektroinstalace
Kompletní elektroinstalační práce ve Vašem bytě či domě Vám spolehlivě provede firma Josef Záruba – elektroinstalace z obce Hajany. Instalace počítačových sítí i kamerového systému.
Povrchová úprava nábytku do vysokého lesku, kvalitně, rychle, za výhodné ceny
Povrchovou úpravu nábytku do vysokého lesku vám kvalitně, rychle a za výhodné ceny zajistí firma Draft Inc., s.r.o. v Brně.
Výkopové, zemní a bourací práce – stavební firma na kterou se můžete spolehnout
Komplexními službami v oboru stavebnictví se zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Zajistíme pro Vás výkopové, zemní i bourací práce.
Zakázková výroba nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely
Zakázkovou výrobu nábytku na míru pro kanceláře, restaurace i hotely svěřte do rukou zkušené truhlářské dílny – Nábytek Aleš Vít se sídlem v Ivančicích u Brna.
Truhlářské práce na zakázku – výroba nábytku na míru
Truhlářské práce na zakázku realizuje v okolí Ivančic společnost Nábytek Aleš Vít. Vyrobíme nábytek na míru přesně podle Vašich představ a přání.
Teplo, vytápění plynem a elektřinou - návrh, montáž, poradenství Brno
Teplo, vytápění plynem a elektřinou na Vaši novostavbu popř.stávající dům či byt. Firma Ing. Miloš Bartušek poskytuje poradenství, návrh i montáž.
Vazníkové střešní konstrukce pro zastřešení budov
Střešní konstrukce, dřevěné příhradové vazníky se styčníkovými deskami pro zastřešení domů i průmyslových objektů realizuje společnost STREKON A-Z, s.r.o., Brno – venkov.
Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení - topenářské práce
Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení zajišťuje firma Ing. Miloš Bartušek. Topenářské práce provádí kvalitně, rychle a levně v Brně, Slavkově a okolí.
Volná pracovní pozice - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí
Volná pracovní pozice u firmy ELQA, s.r.o. - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí Zajišťování, vedení a kontrola chodu staveb v oblasti elektromontážní. Brno - Kuřim.
Montáž a rozvody nízkého napětí a telekomunikačních sítí Brno
pokládky kabelů, návrh trasy, kabelové nadzemní sítě, montáž venkovního veřejného osvětlení, elektrické sítě VN a NN zajistí v Brně ELQA, s.r.o.
Nabídka práce - Montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér
Nabídka práce - montéři a opraváři silnoproudých elektrických vedení, elektromontér. Jednosměnný provoz u firmy ELQA, s.r.o. Kuřim. Jedná se o 4 volná místa. Brno, Kuřim, Tišnov
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis provádí firma ELQA, s.r.o. kompletní vybavení k trafostanici včetně revize a projektové dokumentace.
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Prodej, montáž a výměna kotlů na topení - kvalitně a rychle
Specialistou na prodej, odbornou montáž i výměnu kotlů na topení v Brně je firma Ing. Miloš Bartušek. Veškeré práce provede kvalitně, rychle a spolehlivě.
Tesařské práce, výroba dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků
Tesařské práce, realizace střech, výrobu dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků, pergol, altánů zajistí společnost STREKON A-Z, s.r.o. se sídlem v Pohořelicích u Brna.
Čištění kanalizace a domovních kanalizačních přípojek
čištění kanalizace, likvidace starých jímek, výkopové práce, odčerpávání zatopených sklepů, opravu kanalizací zajistí na Brněnsku firma TRADAP, s.r.o.
Návrh, montáž a servis trafostanice a nadzemních kabelových sítí
projektování trafostanic, geodetické zaměřování, pokládání kabelů, připojení sít, optické telekomunikační sítě, výkopové práce, vnitřní rozvody
Monitoring a trasování kanalizace a odpadů, čištění kanalizací
čištění a vývoz jímek, žump, septiků, čištění kanalizací a odpadů, monitorování potrubí pomocí speciálních sond, revize kanalizace v Brně zajistí TRADAP, s.r.o.
Návrh,montáž a rozvody vysokého i nízkého napětí
Návrh, montáž a rozvody vysokého i nízkého napětí, výkopové práce, geodetické zaměření, kioskové, sloupové, distribuční, průmyslové trafostanice, osvětlení komunikací
Topenářské práce,topenářství, topenář nonstop - instalace a montáž
Veškeré topenářské práce, opravy a rekonstrukce, instalace topení, službu topenář nonstop, odstranění závad na topení a kotlů BAXI (nekondenzačních) provádí Instalatérství Pavel Vaculík.
Instalatérství Pavel Vaculík
Instalace plynu - plynařské práce Brno
Instalace plynu, plynařské práce, montáže a realizace plynu nebo servis zařízení zajišťuje zkušený odborník z Instalatérství Pavel Vaculík.
Instalatérství Pavel Vaculík
Podlahové topení, montáže podlahového vytápění na plyn Brno
Podlahové topení, montáže podlahového vytápění na plyn nebo elektriku zajišťuje na Brněnsku Instalatérství Pavel Vaculík.
Instalatérství Pavel Vaculík