Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Nonstop instalatérská pohotovost – rychlé opravy havárie vodovodu nebo topení
Pokud potřebujete co nejrychleji opravit závadu vodovodu nebo topení, kontaktujte nonstop instalatérskou pohotovost Pavla Vaculíka z Brna. Provádí rychlé opravy havárií otopené i vodovodní soustavy.
Instalatérství Pavel Vaculík
Instalace, opravy rozvodů vody, baterií a spotřebičů – volejte nonstop
Potřebujete-li instalovat rozvody vody, montáž baterie, WC nebo spotřebičů kontaktujte zkušeného Pavla Vaculíka z Brna, který je profesionálem v oboru instalatérských prací.
Instalatérství Pavel Vaculík
Terénní úpravy, bourací práce – rychle a kvalitně
Kvalifikované služby v oblastí terénních úprav a bouracích prací poskytuje v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Strojní omítky s moderním vzhledem - pro lepší klimatické podmínky v místnosti
Jsme firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi a provádíme v Tišnově a okolí rychlou a spolehlivou realizaci strojních omítek s moderním vzhledem pro lepší klimatické podmínky v místnosti.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Bourací a demoliční práce – stavební objekty, jímky, mosty
O veškeré bourací a demoliční práce se postará firma BADIN s.r.o. Zbouráme stavební objekty, jímky, mosty a další stavby, následně zajistíme i terénní úpravy.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.
Vinylová schodiště na klíč – skvělé řešení pro Váš interiér
Vinylová schodiště na klíč, profesionální instalace po celé České republice zajistí společnost Bukoma group, s.r.o. Vybírejte z širokého spektra dekorů v imitaci dřeva, betonu i kamene.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Inženýrská činnost – od zajištění projektové dokumentace po řemesla pro zhotovení staveb
Inženýrskou činnost, vypracování projektové dokumentace, ale i řemesla pro realizaci stavby zajišťuje na Brněnsku firma Mík s.r.o.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Kvalitní práce v oboru trhuhlařina od Pavla Sojky - nábytek na mířu, kuchyně a další
Pavel Sojka je truhlář, který působí v okolí Brna. Věnuje se zakázkové výrobě ze dřeva a na míru pro Vás vyrobí nejen nábytek, ale i kuchyně nebo další doplňky ze dřeva.
Čištění průmyslových potrubí, Troubsko
Společnost PRŮTOČNÍK, s.r.o. poskytuje široký servis v oblasti čištění průmyslových potrubí v soukromé i firemní sféře.
Autojeřáby Tomáš Kozel - Ořechov u Brna
Firma Autojeřáby Tomáš KOZEL – se sídlem v Ořechově u Brna v okrese Brno - venkov již od roku 1994 nabízí v Brně a okolí autojeřábnické práce.
Malířské a natěračské práce Brno, malování pokojů a interiérů, nátěry radiátorů, oken a dveří
Naše firma z okresu Brno provádí profesionální malířské a natěračské práce, malujeme byty, pokoje a interiéry, provádíme nátěry radiátorů, oken a dveří, protipožární nátěry.