Zakázková výroba koupelnového nábytku v truhlářské dílně
Vkusný, designový a nadčasový nábytek do koupelny, který bude ladit s celkovou koncepcí interiéru, vyrábí na zakázku zhotoví truhlářství Radim Sladký.
Vestavěné skříně vyrobené na míru, atypické vestavěné skříně
Praktické a moderní vestavěné skříně na míru pro Vás navrhne a vyrobí Truhlářství Radim Sladký. Vestavěné skříně jsou vhodným úložným prostorem do všech místností i atypických prostorů.
Pokrývačství, tesařství a klempířství- kompletní realizace střech
O kompletní realizaci střech se postará firma Stavovald z Ivančic. Zajistíme pokrývačské, tesařské i klempířské práce.
Stavovald Vladimír Vald
Stavební, řemeslné a zednické práce
O veškeré stavební, řemeslné a zednické práce v okolí Ivančic a Moravského Krumlova se postará stavební firma Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Obkladačské práce v interiéru, exteriéru a pokládka dlažeb
Realizaci obkladačských prací v interiéru i exteriéru včetně pokládky dlažby zajistí v oblasti Brna-venkov a Moravského Krumlova stavební společnost Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Dětský nábytek na míru, dětské pokoje - grafický návrh zdarma
Dětský pokoj na míru, dětský nábytek na zakázku, truhlářské práce, zajímavý a kvalitní nábytek můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, topení
Montážní práce v oboru voda, topení plyn Brno, rozvody vody, vnitřní rozvody plynu, rozvody ústředního topení, kanalizace, subdodavatelské dodávky.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Topenářské, plynařské a vodoinstalaterské práce, realizace podlahového topení
Veškeré topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce zajistí v okolí Brno-venkov a Moravského Krumlova stavební firma Stavovald. Realizujeme i podlahové topení.
Stavovald Vladimír Vald
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, novostavby, bytová jádra
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, bytová jádra, realizace novostaveb a hrubých staveb, zděné konstrukce, pokládání dlažeb, zhotovení příček.
Tomáš Musil Stavební činnost
Sádrokartonové a minerální podhledy - profesionální montáž sádrokartonu
Profesionální montáž sádrokartonu provádí firma RG Interiéry – Radek Schmid z Ivančic. Instalace sádrokartonových a minerálních podhledů realizujeme pro Brno a Brno-venkov.
Realizace interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení
Realizaci interiérů kanceláří, obchodů, restaurací včetně návrhu řešení spolehlivě zajistí RG Interéry z Ivančic. Zakázky realizujeme v oblasti Brna-venkov a okolí. Provádíme kompletní stavební práce.
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.
Kompletní kominické práce - čištění, opravy,  vložkování a revize komínů
Kompletní kominické práce zajišťuje v okolí Brna kominictví Ladislav Staníček. Provádíme vše od čištění a vložkování komínů přes opravy až po revize.
Profesionální tesařské práce, vazníkové střechy - 3D návrh, vizualizace a konstrukce
Firma STREKON A-Z, s.r.o. provádí zpracování 3D návrhu, vizualizace a konstrukce vazníkových střech. Profesionální tesařské práce zajišťujeme pro Brno-venkov a okolí.
Výkopy, terénní úpravy, zemní a stavební práce
Výkopové práce, srovnání terénu, inženýrské sítě. Stavba plotů, pokládka zámkové dlažby a ostatní stavební práce realizuje Daniel Smutný v Jihomoravském kraji.
Opravy, rekonstrukce, realizace střech – tesařské a pokrývačské práce
Realizací nových střech i rekonstrukcemi a opravami střech stávajících se v Jihomoravském kraji zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Vše vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Tesařství – dodávka a montáž občanských staveb – krovy, chatky, přístřešky
Tesařství MÍK s.r.o. dodává stavební řezivo pro montáž a výstavbu občanských staveb. V okolí Brna dodáváme a montujeme na míru zhotovené krovy, dřevěné chatky, přístřešky, terasy apod.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace
Voda, topení, plyn Brno, rozvody vody, topení a zdravotně technické instalace, kanalizace, rozvody ústředního topení, rozvody chlazení, odvodnění střech, izolace.
INSTALA-MONT, s.r.o. voda, topení, plyn
Monolitické stavby – schodiště, betonové stropy, obvodové zdivo
Monolitické stavby jako jsou schodiště, betonové stropy a obvodové zdivo provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma
Výrobu kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma, to vše můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic z okresu Brno-venkov.
Stavební práce – práce na pozemních stavbách, hrubé stavby a zednické práce
Stavební práce, jako jsou práce na pozemních stavbách či zednické práce a hrubé stavby rodinných domů provádí v okolí Brna-venkov zkušená stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Kovoobrábění, moderní CNC obrábění, zámečnické práce a kovovýroba, okres Brno
Služby v oboru obrábění kovů poskytuje společnost Kovoobrábění Tomáš Fiala sídlící v obci Těšany u Brna. Provádíme CNC obrábění kovů s maximálně přesností.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů
Odborníky na montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů je stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o., která provádí sádrokartonářské práce v okolí Brna-venkov.
Truhlářské práce na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku
Chcete-li Truhlářství, které vyrobí skutečně kvalitní nábytek na míru do bytu, či do kanceláří, oslovte firmu Truhlářství Radim Sladký. Vytvoříme zakázky dle Vašich přání.