Potřebuje vaše současná koupelna pořádnou změnu? Vaše potřeby zajistí odborníci z oblasti rekonstrukce koupelen. Postarají se o změnu v podobě funkční i estetické stránky, a to včetně dispozičního řešení, výběru materiálů a osvětlení, výměny a montáže dlaždic, van, sprchových koutů a umyvadel, topných těles, rozvodů a dalších činností.

Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Realizace rekonstrukce koupelny - nechte si udělat svou koupelnu hezčí a útulnější
Rekonstrukci koupelny přenechejte ověřeným odborníkům ze stavební firmy Tomáš Viktorini - zajistí vám vše od návrhu a realizace včetně závěrečného úklidu. Veškeré zakázky realizují v Praze a okolí.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Instalatérské práce Praha, drobné opravy wc nádrže, montáž bojlerů, vodoměrů, čištění odpadů
Naše firma se zabývá především instalatérskými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme vše od vypracování návrhu a projektu až po finální realizaci a následnou údržbu a servis.
Jiří Forchtner instalatérské práce
Rekonstrukce, modernizace a revitalizace domů OKAL
Máte-li rodinný dům OKAL a potřebujete zajistit jeho rekonstrukci, tak se obraťte se na firmu RD Komex z Jeseníku, která se dlouhodobě zaměřujeme na opravy, modernizace a revitalizace domů OKAL.
RD KOMEX s.r.o.
Rekonstrukce domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám
Pokud máte dům OKAL a zvažujete jeho rekonstrukci, aby byl znovu moderní a komfortní, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí rekonstrukci domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám.
RD KOMEX s.r.o.
Stavební práce – opravy a rekonstrukce v domech, bytech a nebytových prostorech
Stavebními pracemi, opravami a rekonstrukcemi v domech, bytech a nebytových prostorech se v okolí hlavního města Prahy zabývá stavební firma Tomáš Viktorini s.r.o.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Rekonstrukce domů a bytů Mělník, rekonstrukce koupelen, kompletní přestavby bytových jader
Rekonstrukce domů a bytů Mělník, rekonstrukce koupelen, kompletní přestavby bytových jader, rekonstrukce bytových a nebytových prostor na klíč, přestavujeme rodinné domy.
Kompletní přestavba a rekonstrukce bytů, bytových jader a jednotek
Kompletní přestavbu a rekonstrukci bytů a bytových jednotek od vypracování 3D návrhu na míru až po samotnou realizaci zajišťuje v okolí Ivančic a Brna venkov firma RG interiéry.
Rekonstrukce bytových jader a koupelen, obkladačské a vodoinstalatérské práce - realizace na klíč
Rekonstrukci bytového jádra a koupelny, obkladačské a vodoinstalatérské práce provádí kvalitně a se zárukou firma Zednické a výškové práce Morava. Provádíme realizace na klíč.
Kompletní rekonstrukce bytových jader, přestavba koupelen
Společnost Petrastav - Petr Trachtulec zajišťuje přestavbu koupelen, rekonstrukce bytových jader i společných prostor bytových domů. Působí v regionu Uherské Hradiště, Strážnice, Veselí.
Kompletní rekonstrukce koupelen - zpracování 3D návrhu, dodávka a montáž zařízení
Zpracování 3D návrhu, dodávku a montáž zařízení v rámci kompletní rekonstrukce koupelen provádí pro Brno a Brno-venkov firma RG Interiéry - Radek Schmid z Ivančic.
Realizace koupelen a bytových jader Polička, prodej stavebnin, vybavení koupelen, rekonstrukce
Realizace koupelen a bytových jader Polička, prodej stavebnin, vybavení koupelen, rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader, fasádnické práce, interiérové přestavby.
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství, bourací práce, úpravy interiérů, nátěry fasád.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle, výměny topných těles, čerpadel, kotlů.
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen
Stavební a zednické práce Brno, domy na klíč, zateplování budov, rekonstrukce koupelen a bytových jader, dovoz stavebního materiálu, bourací práce, odvoz suti.
Rekonstrukce bytů, koupelen a přestavby bytových jader pro Prahu a blízké okolí
Pokud plánujete rekonstrukci bytu, koupelny nebo přestavbu bytového jádra pak vsaďte na odborníky ze stavební firmy Tomáš Viktorini působící v Praze.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb
Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb, průmyslových objektů, hrubé stavby a stavby rodinných domů na klíč.
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů
Rekonstrukce bytů a bytových jader České Budějovice, kompletní realizace stavby domů, realizace koupelen, stavební práce, úklid a předání stavby včetně veškerých protokolů a revizí.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Kompletní realizace staveb, stavební práce, koupelny Praha, rekonstrukce koupelen, jader, bytů
Kompletní realizace staveb, stavební práce, koupelny Praha, rekonstrukce koupelen, jader, bytů, zednické práce, instalatérské práce, elektroinstalační práce.
Přestavba bytového jádra nebo rekonstrukce koupelny vám z bytu vykouzlí útulný domov
Rozhodli jste se pro přestavbu bytového jádra nebo rekonstrukci koupelny? Stavební firma Tomáš Viktorini vám z vašeho bytu vykouzlí útulný domov. Navíc vám zdarma zaměří a vypracuje cenovou kalkulaci.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zednické a obkladačské práce
Rekonstrukce bytu, bytového jádra či rodinného domu, řemeslnické práce od specializované firma ATRISHCH – STAV s.r.o. se sídlem v Praze 7 - Holešovicích.
Koupelnové studio – realizace koupelen na klíč, rekonstrukce koupelen
Realizacemi koupelen na klíč, rekonstrukcemi a přestavbou koupelen se v okolí Moravského Krumlova a Znojma zabývá koupelnové studio Stavební společnosti OSP.
Rekonstrukce koupelen, přestavba bytového jádra do týdne - včetně 3D vizualizace
Společnost HABERL-spol. s r.o. přijímá zakázky na rekonstrukce koupelen a přestavby bytového jádra v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště. Na Vaši žádost připravíme i 3D vizualizaci.
Stavební rekonstrukce bytů, bytových jader, zednické, malířské, obkladačské práce, Praha
Kompletní stavební rekonstrukce i úpravy bytů rychle a kvalitně zajistí firma Ladislav Neubauer - stavební práce z Prahy 8 – Troja. Kvalitní a zkušení řemeslníci na jednom místě.
Ladislav Neubauer - stavební práce