Potřebuje vaše současná koupelna pořádnou změnu? Vaše potřeby zajistí odborníci z oblasti rekonstrukce koupelen. Postarají se o změnu v podobě funkční i estetické stránky, a to včetně dispozičního řešení, výběru materiálů a osvětlení, výměny a montáže dlaždic, van, sprchových koutů a umyvadel, topných těles, rozvodů a dalších činností.

Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce Polička, okres Svitavy
Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce, obkladačské práce, výměnu a dodávku sanitární keramiky provádí firma BÁRTA – KOUPELNY z Poličky, okres Svitavy.
Rekonstrukce bytu i domu bez starostí Plzeň - vy budete v klidu a pohodě
Chystáte se rekonstruovat dům nebo byt? Pak se připravte, že váš čeká spousta práce. Uvítali byste pomoc od někoho, kdo se v opravách vyzná?
Stavební firma, rekonstrukce bytů, RD, nebytových prostor, Praha
Hledáte ověřenou stavební firmu, která provádí rekonstrukce bytů, rodinných domů a nebytových prostor či různé stavební práce v Praze a okolí? Kontaktujte naši společnost Stavitelství Pecka s.r.o.
Kompletní služby v rekonstrukce koupelen a bytových jáder
Koupelnové studio, rekonstrukce a výstavba koupelen a bytových jader v rodinných domech a bytech, kompletní služby zajistí firma FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Rekonstrukce domů a bytů včetně bezbariérových úprav pro invalidy
Stavební práce a renovace domů, bytů a bytových jader, topenářské, instalatérské či plynařské práce včetně úprav pro invalidy zrealizuje firma PROGPLAST s.r.o.z Ústeckého kraje.
Rekonstrukce koupelen Louny - výstavba koupelen, WC, rekonstrukce bytových jader
Instala KRT s.r.o. je společnost z Loun, která se věnuje rekonstrukci nebo výstavbě koupelen. Společnost se kompletně postará o materiální, ale i užitné řešení WC a koupelny.
Rekonstrukce a přestavba bytového jádra a koupelny za akční ceny
Přestavbu a rekonstrukci koupelny nebo bytového jádra v Roudnici nad Labem Vám zrealizuje firma Koupelny AZ s.r.o. za bezkonkurenční ceny.
Stavební firma pro lepší bydlení - rekonstrukce bytového jádra i koupelny
Bydlíte v paneláku a toužíte po změně? Stavební firma J.V.G. LIVEX Olomouc provádí rekonstrukce bytových jader i koupelen. Pro vaše lepší bydlení zajistíme vše!
Rekonstrukce a realizace koupelen včetně 3D grafického návrhu
Pokud jste rozhodnutí pro rekonstrukci vaší stávající koupelny, obraťte se na profesionály z firmy J.V.G. Livex - realizace koupelen zajistíme nejen v Olomouci.
Přestavba a rekonstrukce bytových jader Kladno
Společnost COLLMONT- Luboš Hrabánek se zabývá rekonstrukcemi a přestavbami bytových jader. Specializujeme se na zateplení fasád, půdní vestavby a nástavby. Provádíme zakázkové stavební práce přímo Vám na míru Naše společnost sídlí 13 kilometrů od Kladna. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader, obkladačské práce
Rekonstrukce koupelen i bytových jader provádí společnost BÁRTA – KOUPELNY z Poličky v Pardubickém kraji. Postaráme se o kompletní realizaci, od návrhu až po obkladačské práce.
Výměna a rekonstrukce baterií, umyvadla, WC, dřezu
Výměnu baterií, umyvadel, WC i dřezu v okolí Zlína zajišťuje společnost BAHEN Zbyněk Hejný, která se specializuje také na rekonstrukce a realizace koupelen.
Přestavba, rekonstrukce a renovace koupelny s veškerým komfortem
Plánujete-li přestavbu, renovaci či rekonstrukci koupelny, pak si na to pozvěte odborníky ze společnosti Wagner instalace, která vám zajistí kompletní instalatérské a plynařské práce nejen v Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Rekonstrukce koupelny, bytového jádra - nejideálnější varianta řešení
Virtuální dům služeb v Havířově a Karviné provádí rekonstrukce či přestavby koupelny a bytového jádra. Doporučí vždy neideálnější variantu řešení, případně Vám zajistí služby konzultanta a architekta.
Rekonstrukce bytového jádra - rychlé provedení od projektu až po realizaci
Potřebujete rekonstruovat bytové jádro? Rychlé a kvalitní provedení rekonstrukce od projektu až po realizaci vám zajistí firma J.V.G. Livex, jejíž sídlo naleznete v Olomouci.
Kompletní stavební práce Praha – rekonstrukce, vyzdívání a obklady koupelen
Stavíte nebo opravujete dům nebo rekonstruujete byt ? Veškeré stavební práce od oprav, rekonstrukcí až po výstavbu nových domů provádí firma Sevejera s.r.o.
Přestavba bytu-rekonstrukce koupelen, bytových jader, balkónů, lodžií
Přestavba bytu bez starostí s firmou Miroslav Balajka Zlín. Zajistíme rekonstrukce bytových jader, koupelen, balkónů i lodžií dle Vašich představ.
Zednictví, zednické práce, stavby Znojmo, Mikulov
Pokud sháníte firmu, která provádí zednické práce v oblasti Znojma či Mikulova, pak neváhejte a vyzkoušejte nás. Naše rychle se rozvíjející stavební firma OSP spol. s r.o. z Moravského Krumlova, zařídí vše od projektu, stavby či vybavení koupelen. Naší specializací jsou stavby rodinných domů na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce bytových jader, ...
Viega Advantix Vario první sprchový žlab na míru Koupelnové studio Gabriel
Nápaditý sprchový žlab Viega Advantix Vario si takřka sedne do každé koupelny. Viega Advantix Vario je sprchový žlab zhotoven na míru. Koupelnové studio Gabriel z Liberce nabízí kompletní realizace a rekonstrukce koupelen. Kdo z vás by nechtěl mít pěknou a moderní koupelnu? Německá kvalita přímo láká ke koupi prvního sprchového žlabu na míru. ...
Rekonstrukce koupelny a bytového jádra od firmy Dolejší - stavby, rekonstrukce, s.r.o.
Plánujete rekonstrukci či renovaci koupelny nebo chcete vyměnit Vaše staré bytové jádro za nové? Obraťte se s důvěrou na naši stavební společnost Dolejší - stavby, rekonstrukce, s.r.o., jsme firma s dlouholetou tradicí, působíme na Domažlicku a Plzeňsku. Před rekonstrukcí koupelny, je třeba pečlivě uvážit dispoziční řešení s ohledem na ...
Koupelnové studio, nová koupelna na klíč, Moravský Krumlov, Ivančice
Pokud jste se rozhodli pro novou koupelnu na klíč, vyzkoušejte naše koupelnové studio, kde Vám rádi pomůžeme vybrat typ obkladů či doladit detaily.
Zateplení a revitalizace bytových domů pro lepší bydlení s úsporou energie
Zateplení a revitalizaci bytových domů v okolí Ostravy, Karviné či Frýdku-Místku zajišťuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která zajistí lepší bydlení a úsporu energie díky dobrému zateplení.
Pokládka, montáž obkladů a dlažby do koupelen
Firma Bahen nabízí kompletní vybavení koupelen ve Zlíně a okolí. Vaši koupelnu celou zrekonstruujeme, opravíme nebo přestavíme dle vašich představ a to včetně pokládky a montáže obkladů či dlažeb.
Rekonstrukce bytových jader - vestavby, realizace, renovace
Rekonstruujeme celá bytová jádra včetně obkladů, topení a vodoinstalace. Naše firma BAHEN Zbyněk Hejný se postará o vestavby, realizace a renovace bytových jader ve Zlíně a okolí.
Renovace koupelen - realizace, oprava, stavba nové koupelny
Hlavní činnost firmy BAHEN Zbyněk Hejný je rekonstrukce, realizace koupelen převážně ve Zlínském kraji. Provádíme veškeré řemeslné práce, které jsou potřeba pro zhotovení koupelny.