Potřebuje vaše současná koupelna pořádnou změnu? Vaše potřeby zajistí odborníci z oblasti rekonstrukce koupelen. Postarají se o změnu v podobě funkční i estetické stránky, a to včetně dispozičního řešení, výběru materiálů a osvětlení, výměny a montáže dlaždic, van, sprchových koutů a umyvadel, topných těles, rozvodů a dalších činností.

Zednictví, stavitelství - půdní vestavby, hrubé stavby, zateplení domu v okolí Třebíče
V oboru zednictví, stavitelství působí Jaromír Vyhnálek z Jemnice. Přijímá zakázky v okolí Třebíče, Dačic. Provádí převážně půdní vestavby, zateplení domu, hrubé stavby i RD na klíč.
Výstavba a rekonstrukce koupelen, koupelnové studio
Projektovou dokumentaci, rekonstrukci a výstavbu koupelen nebo zednické obkladačské a vodoinstalační práce pro Vás zajistí ve Znojmě firma FATO Hlaváč, s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Komplexní stavební práce, okres Vsetín, výstavba rodinných domů, rekonstrukce koupelen, dotační program Nová zelená úsporám
Firma Jaroslav Lušovský nabízí komplexní stavební práce. Působíme především v okolí Dolní Bečvy v okrese Vsetín, ale v případě potřeby realizujeme zakázky po celé ČR.
Rekonstrukce koupelen, bytových jader a interiérů – práce prováděná specialisty
Na práce spojené s rekonstrukcí koupelen, bytových jader a interiérů se specializují odborníci společnosti Dotace Roman Lupík, která působí v oblasti Ostravy a Frýdku-Místku.
Dotace Roman Lupík
Koupelny, kuchyně na klíč - rekonstrukce koupelen, kuchyní, vyzdění bytového jádra
Vsaďte na profesionální práci odborníků ze společnosti DK projekt, s.r.o. v Ostravě, kteří se postarají o veškeré stavební úpravy ve Vašem bytě. Vytvoří Vám krásný a útulný domov, po kterém sníte.
StavbyDay Realizace staveb
Koupelnové studio, rekonstrukce koupelny za přijatelné ceny
Znojemská firma FATO Hlaváč s.r.o. pro Vás zajistí rekonstrukci koupelny a služby s tím související jako obkladačské práce, rozvody plynu, vody a topení.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Novostavby, rekonstrukce domů a bytů Hradec Králové – plníme přání zákazníků
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která včas plní své zakázky, má férové jednání a plno zkušeností? Pak Stavební firma Ježek je to správnou volbou.
Realizace a rekonstrukce koupelen, bytového jádra, projektová dokumentace
Demontáž koupelen, bytového jádra, rekonstrukce, projektovou dokumentaci a samotnou realizaci provádí firma FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, okresu Znojmo.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Rekonstrukce domů, bytů a koupelen od stavební společnosti MAJK - VM s.r.o.
Společnost MAJK - VM s.r.o. z okresu Kroměříž se zabývá stavební činnosti a pomůže Vám s rekonstrukcí rodinného domu, bytu nebo koupelný, zajišťuje i další stavební činnosti.
Rekonstrukce, renovace a realizace bytových jader, koupelen a zednických prací Plzeň
Bydlíte v bytě s klasickým jádrem a už dlouho přemýšlíte o moderní rekonstrukci? Potřebujete zrenovovat koupelnu nebo provést menší opravy a práce všeho druhu?
Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.
Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Společnost EMI-STAV s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá veškerými službami v oblasti stavebnictví - interiérové rekonstrukce, pokládka obkladů a dlažeb, realizace stropů, montáž sádrokartonů, aj.
Zateplování domů a realizace fasád Hodonín, výstavba domů, silikonové dekorativní omítky
Fasády Chludil se zabývá výstavbou rodinných domů, zateplováním domů a realizací fasád, silikonových dekorativních omítek, rekonstrukcemi bytových jader.
Stavby na klíč Jihlava, rekonstrukce domů, bytů, koupelen, pozemní stavby
Naše stavební firma z Jihlavy provádí kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen, pozemní stavby.
Rekonstrukce bytů a rodinných domů Praha, rekonstrukce koupelen, pokládka podlahy, štukování
Naše stavební firma z Prahy provádí celkové rekonstrukce bytů a rodinných domů.
Stavební práce Plzeň, zateplování fasád, stavby na klíč, rekonstrukce objektů a koupelen, demolice
Svým zákazníkům nabízíme kompletní stavební práce jako jsou stavby na klíč, rekonstrukce objektů a rekonstrukce bytových jader, demoliční práce.
Zednictví a rekonstrukce staveb Náchod, rekonstrukce bytových jader a rodinných domů, sádrokartony
Provádíme veškeré zednické, instalatérské a sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytových jader a rodinných domů, pokládka zámkové dlažby.
Instalatérské práce Praha, realizace voda, topení, plyn, rekonstrukce koupelen, kuchyní
Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů od zajištění potřebných povolení po realizaci rozvodů vody, plynu, instalace anténních rozvodů, kamerových, zabezpečovacích a protipožárních systémů.
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
Rekonstrukce bytových jader Praha, zednické práce, montáže sádrokartonů, pokládka dlažby
Provádíme veškeré zednické práce, rekonstrukce bytových jader, montáže sádrokartonů, pokládka dlažby, omítky, fasády a štuky.
Nová moderní koupelna – profesionální rekonstrukce bytového jádra, obkladačské práce
O profesionální rekonstrukci bytových jader, zhotovení nové moderní elegantní koupelny, obkladačské práce, to vše zařídí firma Zednictví Antonín Habiňák v okolí Brna-venkov i Mikulova.
Rekonstrukce, přestavba koupelny, bytu a bytových jader
Pokud máte zastaralou koupelnu nebo byt a rádi by jste se pustili do rekonstrukce nebo přestavby, tak se obraťte se na stavební firmu Tomáš Viktorini fungující v Praze a okolí.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Rekonstrukce bytů, domů, interiérů, zateplení fasády
Společnost Sanitsystem s.r.o. Otrokovice se zaměřuje nejen na koupelny, ale i na kompletní stavební práce, konkrétně rekonstrukce domů, bytů, interiérů i zateplení fasády.
Stavební a obkladačské práce Praha, kompletní stavební práce na klíč v bytech a domech
Díky kvalitním stavebním a obkladačským pracem dokážeme provést jakékoliv rekonstrukce koupelen a bytových jader.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonů
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonových příček, rekonstrukce koupelen a bytových jader.