STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební firma, výstavba atypických i typových rodinných domů, střední Čechy
Výstavbu atypických i typových rodinných domů, průmyslových budov, kompletní rekonstrukce a zateplení na klíč realizuje stavební firma Arnošt s.r.o., střední Čechy okres Kolín.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, Rakovník
Výstavbu rodinných a bytových domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, realizaci střech, izolace spodních staveb zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Výstavba pasivních a nízkoenergetických domů, stavební rekonstrukce, zateplování, revitalizace
Výstavbu pasivních a nízkoenergetických domů, stavební rekonstrukce, zateplování, rekonstrukce historických fasád, revitalizace objektů zajišťuje společnosti Ekostarmont, s.r.o.
Stavební společnost, bytová výstavba, rekonstrukce, zakládání staveb
Stavební společnost BSP Trade, spol. s r.o., sídlící v okrese Nymburk, nabízí komplexní služby v oblasti výstavby či rekonstrukce bytů, rodinných domů a komerčních budov.
Bergo – sportovní rychleschnoucí povrch pro in-line bruslení a míčové sporty
Společnost Forward tenis - sportovní stavby představuje bezúdržbový a rychleschnoucí sportovní povrch Bergo, který je vhodný k celoročnímu využití nejen pro tradiční míčové sporty a in-line bruslení.
Výstavba silnic a komunikací Benešov – kvalitní práce a včasné dokončení
Česká společnost BES s.r.o. se sídlem v Benešově a mnohaletými zkušenostmi se zabývá výstavbou silnic, pozemních komunikací a zimní i letní údržbou silnic.
Stavební práce, nová výstavba, rekonstrukce domů a bytů, opravy fasád
Stavební práce Vám zajistí společnost MITOL, s.r.o., sídlící v Kutné Hoře, která se zaměřuje na novou výstavbu, rekonstrukci a přestavby domů a bytů, opravy fasád, izolace.
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, okres Benešov
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, základové desky, fasády, dlaždičské a obkladačské práce Vám provede firma Miroslav Šindelář, sídlící v okrese Benešov.
Stavba rodinných a bytových domů, kanceláří a komerčních prostor Kladno
Pokud sháníte spolehlivou firmu pro stavbu nebo rekonstrukci rodinných a bytových domů nebo komerčních prostor a kanceláří, neváhejte se obrátit na STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna.
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, stavby na klíč
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových budov, plotů, zateplení, stavby na klíč Vám zajistí firma STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. se sídlem v okrese Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Unikátní systém monitoringu ČOV na základě datových přenosů, sledujte odkudkoliv provoz ČOV
Snadné sledování provozu ČOV prostřednictvím Internetu, hned víte co se s vaší čističkou děje - monitorování ČOV na základě internetového spojení
TopolWater – s naší firmou vám bude čistírna odpadních vod dlouho sloužit
Základní servisní informace – údržba a servis čistících odpadních vod, na našich stránkách se dozvíte jak vyřešit každý problém, v případě nouze nás můžete telefonicky kontaktovat.
Výstavba inženýrských sítí, ČOV, vodohospodářských staveb
Výstavbu inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, plynovodů, ČOV a vodohospodářských staveb Vám zajistí stavební firma VPK Suchý, s.r.o., se sídlem v okrese Kolín.
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Rekonstrukce, přestavby, stavební úpravy bytů a rodinných domů
Rekonstrukce, přestavby, opravy, stavební úpravy, revitalizace bytů a rodinných domů Vám zrealizuje stavební firma Chitussi-6, s.r.o. se sídlem v okrese Praha-západ.
PBTK - pravidelná bezpečnostně-technická kontrola úpraven vody Chrášťany
Společnost GORO, spol. s r.o. provádí pravidelné bezpečnostně - technické kontroly úpraven vody - PBTK. Pracujeme v režimu certifikace ISO 9001:2008.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Výroba, prodej drceného kameniva Rakovník - Kamenolom Brant
Výrobu a prodej drceného kameniva najdete v Kamenolomu Brant.
Online konfigurátor rodinných domů - snadné zhmotnění Vašich představ a snů
Svůj vysněný rodinný dům si můžete snadno a rychle navrhnout a zhmotnit tak své představy díky online konfigurátoru společnosti VEXTA.
Přestavba a rekonstrukce bytových jader Kladno
Společnost COLLMONT- Luboš Hrabánek se zabývá rekonstrukcemi a přestavbami bytových jader. Specializujeme se na zateplení fasád, půdní vestavby a nástavby. Provádíme zakázkové stavební práce přímo Vám na míru Naše společnost sídlí 13 kilometrů od Kladna. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Rodinné domy Unhošť - bezbariérové byty, řadové domečky, v blízkosti Zličín a Hradčanská
Bezbariérové byty v klidné oblasti Unhoště se hodí, pokud máte rádi dlouhé procházky do přírody a přitom dojíždíte do Prahy.
Rodinné domy Dolní Kamenice - nabízející klidné bydlení blízko u Prahy
Rodinné domy Dolní Kamenice u Prahy jsou pro všechny, kdo chtějí bydlet v krásném klidném prostředí, ale přitom to mít opravdu kousíček do centra dění hlavního města.
Prodej rodinných domů Velvary, pro poklidný rodinný život v krásné přírodě
Příjemný a klidný život na malém městečku v rodinném domku ve Velvarech. Domy jsou situované jedním směrem do malebné přírody a druhou chrání ozdobené protihlukové stěny proti nedaleké silnici.
Instalace čističky odpadních vod ČOV
S instalací čističky odpadních vod vám pomůžeme my TopolWater Čáslav. Čističky odpadních vod, zkráceně ČOV se dají instalovat prakticky do jakékoliv nádrže. Neváhejte nás oslovit pro pomoc s instalací ČOV. Rádi vám nabídneme naše dlouholeté zkušenosti. Při samotné instalaci čeká majitele čistírny odpadních vod spousta jednání a vyřizování na ...
Domácí čistička odpadních vod zbaví vaši vodu nečistot - Čáslav
Čistá a zdravá voda je pro každou domácnost velmi důležitá. O to nepříjemnější pak je, když se kvalita vody zhorší a vy s tím nemůžete nic dělat. Přestaňte být závislí na ostatních a čistěte si svoji vodu sami. Jak? Obraťte se na společnost TopolWater a pořiďte si domácí čističku odpadních vod. Domácí čistička odpadních vod TOPAS, kterou vám v ...
TOPAS je domovní čistírna odpadních vod nové generace TopolWater | Čáslav
TOPAS je domovní čistírna odpadních vod nové generace, která je neustále zdokonalována a doprovázena několika patenty. Pyšným výrobcem a dodavatelem čistírny odpadních vod je firma TopolWater Čáslav. Představujeme vám novou generaci domovních čistíren, kdy se současnou úroveň techniky velkých čistíren podařilo aplikovat i na čistírny ...