STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Rodinné domy, veřejné a komerční stavby – výstavba a rekonstrukce
Výstavba a rekonstrukce pozemních staveb, bytových i nebytových budov, příprava stanoviště, zednické a dokončovací práce realizuje stavební společnost WOLFED STAVBY s.r.o.
Vodohospodářské stavby, vodovody, kanalizace, vodojemy Kolín, čističky, odvodňovací systémy
Vodohospodářské stavby, vodovody, kanalizace, vodojemy Kolín, čističky, odvodňovací systémy, revitalizujeme rybníky, potoky a říční toky.
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Stavební firma, výstavba nových budov na klíč
Výstavba domů pro bydlení, budov občanské vybavenosti i komerčních objektů na klíč. Výkopové, zednické, obkladačské a dokončovací práce realizuje Stavební firma WŰRZ.
Stavební firma WŰRZ
Nízkoenergetické montované domy ze dřeva s realizací po celé ČR
Stojíte před rozhodnutím volby vlastního bydlení? Chcete moderní, vysoce kvalitní, ale také časově a cenově dostupný dům? Chcete bydlet co nejdříve? HK – Dřestav s.r.o. je to pravé přímo pro Vás.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Výstavba rodinných domů na klíč, zednické práce Kladno
Stavební činnost, zednické práce, výkopy základů, realizaci střech, instalace, obklady a komplexní dodělávky zajišťuje firma Stavba Bartoš, s.r.o.
Stavba Bartoš, s.r.o.
Stavební společnost, komplexní služby ve výstavbě a rekonstrukci budov
Výstavba domů a budov občanské vybavenosti, rekonstrukce bytů, zpracování projektu, realizace a dokončovací práce s individuálním přístupem od Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Antukové tenisové kurty, hřiště na volejbal či nohejbal - výstavba českou osvědčenou metodou
Výstavba a rekonstrukce antukových tenisových kurtů a volejbalových či nohejbalových hřišť vyžaduje mnoho zkušeností.
Dřevostavby rodinných domů, typové domy za rozumnou cenu
Výstavba dřevostaveb, typové rodinné domy různých velikostí, bungalovy, moderní, rostoucí domy za rozumnou cenu, rychlá realizace – stavební společnost PENATUS, s.r.o.
Komplexní stavební práce, zateplování, rekonstrukce bytů i bytových jader ve Středočeském kraji
Kompletní rekonstrukce i výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytů a bytových jader. Profesionální služby v oblasti voda, plyn, topení i elektro. Firma Václava Češnera Vám zajistí lepší bydlení.
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba domů
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba rodinných domů, pokrývačské práce, tesařské práce, obkladačské práce.
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopy
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopové práce bagrem, zateplení fasád, zámková dlažba, monolitické stavby, stropy.
Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
2000 čistíren TOPAS ve Švédsku
Nabízíme čistírny odpadních vod TOPAS, které patří mezi technologickou špičku v oblasti čištění odpadních vod.
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, rekuperace
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, strojní větrání s rekuperací tepla, úspora energií, vzduchotěsnost domu, špičkové zasklení, regulace vytápění.
Stavební práce,  domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, bytová jádra
Stavební práce, domy na klíč, rekonstrukce Kutná Hora, fasády, zateplování, výstavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader, rekonstrukce budov a domů, půdní přestavby.
Bezúdržbové multifunkční hřiště je praktickým a zároveň výhodným řešením
Bezúdržbová multifunkční hřiště skýtají celou řadu výhod. Jak už je patrné z názvu, vyžaduje takové hřiště minimální náklady na údržbu, a to jak finanční, tak časové.
Komplexní stavební služby Kolín
Specializujeme se na ucelené stavební služby od inženýrských sítí přes vodohospodářské stavby po dopravní stavby po celém Středočeském kraji včetně Prahy - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Domovní ČOV, doplněná zásobní nádrží na vyčištěnou vodu Čáslav
Nabízíme chytré řešení na další využití vody z domovní čističky, prodej zásobníků na vodu - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora
Stavební firma na Berounsku, výstavba domů na klíč, hrubá stavba
Výstavbu a rekonstrukci domů na klíč, realizaci hrubé stavby, řemeslnické a dokončovací prací vykonává stavební firma MAYTOWN INVEST s.r.o., Berounsko.
Čistírny odpadních vod pro rodinné domy, ubytovací kapacity
ČOV od společnosti AQUATECH, spol. s r.o., čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, kempy, široký sortiment ČOV s různou kapacitou, principy čištění, rozměry.
Stavby na klíč, kompletní realizace rodinných a bytových domů, Úvaly
Kompletní realizace rodinných a bytových domů na klíč, stavební, řemeslnické a dokončovací práce, terénní úpravy zajišťuje STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Úvaly.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Moderní dřevostavby na Benešovsku, individuální domy od návrhu po realizaci stavby
Kompletní projekt Vaší dřevostavby Vám navrhne a zrealizuje společnost PENATUS, s.r.o. z Benešova. Přeměníme Vaši představu o bydlení ve skutečnost.
Vodohospodářské stavby, výstavba komunikací, terénní úpravy
Vodohospodářské stavby, výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, komunikací, výkopové a bezvýkopové terénní úpravy realizuje KSK Praha-inženýrské stavby s.r.o.
Rekonstrukce koupelny, bytové jádro Kutná Hora - výstavba a rekonstrukce na klíč
Naše firma provádí kompletní stavební práce včetně výstavby a rekonstrukce koupelen a bytových jader - MITOL, s.r.o. Kutná Hora
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno