STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební firma, výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce bytů, domů, Praha a okolí
Dodávku a montáž plastových oken, či kompletní rodinný dům Vám postaví perspektivní společnost Stavby Hubáček & Himl, s.r.o. z obce Ptice sídlící v okrese Praha-Západ.
Rekonstrukce a zateplování Kladno – rodinné domy i komerční objekty
Firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své služby rekonstrukce a zateplování rodinných domů, bytových jader i komerčních objektů.
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč pro Vaše pohodlí
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč podle Vašeho výběru postaví společnost HK - Dřestav s.r.o. se sídlem nedaleko Příbrami.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby Kolín - Realizujeme kompletní infrastrukturu
Zajišťujeme kvalitní výstavbu vodohospodářských, inženýrských a dopravních staveb - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Zateplování budov Kolín – zateplování fasád na klíč kvalitními materiály
Zateplování budov provádíme kvalitními materiály od renomovaných výrobců jako je WEBER, BAUMIT, TYTAN, AUSWAHL a další. - ARNOŠT s.r.o. Kolín
Stavební firma, půdní vestavby, bytová a nebytová výstavba
Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, bytová a nebytová výstavba, zednické práce, realizace obkladů, střech a podlah zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Hrubé stavby, rodinné domky, novostavby Nymburk -
Zajišťujeme kompletní stavební činnost, základové desky, hrubé stavby, vlastní výstavbu, až po rekonstrukce nebo přestavbu budov - BSP Trade, spol. s r.o. Nymburk
Recyklace asfaltových a betonových sutí Rakovník – dobrá cena dodržení termínů
Stavební firma Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka provozující stavby, rekonstrukce a opravy silnic nabízí v rámci svých služeb také možnost recyklace asfaltových a betonových sutí.
Stavební práce a rekonstrukce Kutná Hora - program zelená úsporám
Pokud plánujete výstavbu či rekonstrukci domu, neváhejte se na nás obrátit. Nacházíme se v Kutné Hoře.
Dřevostavby, nízkoenergetické a ekologické rodinné domy na klíč
Dřevostavby, výstavba rodinných domů, nízkoenergetické a ekologické jednopodlažní a dvoupodlažní budovy na klíč včetně rozvodů, interiérů a fasád provádí Dřevostavby František Kužel.
Stavební práce, rekonstrukce domů a bytů, nástavby, vestavby
Stavební práce, modernizace a rekonstrukce domů a bytů, přestavby koupelen a interiérů, nástavby, vestavby obydlí uskutečňuje František Kužel – dřevostavby, Kladno.
Frézování krytů vozovek Rakovník – včetně očištění plochy a odvozu materiálu
Frézování krytů silnic a vozovek a jejich následné očištění zajistí společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka pomocí svých moderních strojů a vyškoleného personálu.
Pokládka hutněných asfaltových směsí Rakovník pro kvalitní a rovný povrch silnic
Společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka nabízí pokládku hutněných asfaltových směsí včetně přepravy a dalšího ošetření pro krásný a rovný povrch vozovky.
Zahradní pavilony, altány ze smrkového dřeva eshop – neokoukaný design
Neokoukané zahradní pavilony, altány a garážové přístřešky s konstrukcí ze smrkového dřeva zakoupíte v eshopu společnosti Lifastav, spol. s r.o.
Výroba, dodávka a montáž moderních i klasických montovaných rodinných domů Příbram
Plánujete bydlet ve vlastním a toužíte po krásném rodinném domě? Společnost HK - Dřestav s.r.o. sídlící nedaleko Příbrami Vám zajistí výrobu, dodávku a rychlou montáž montovaných rodinných domů.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Kladenská stavební rodinná firma s tradicí
Chystáte se stavět nebo renovovat a hledáte spolehlivou stavební firmu? Rodinná firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své profesionální služby již od roku 1998.
Výstavba nových rodinných domů, stavební rekonstrukce bytů a domů
Výstavba nových rodinných domů, rychle a profesionálně, zhotovení střech, zateplení budov, fasád, montáž oken, stavební rekonstrukce bytů a domů realizuje Chitussi-6, s.r.o.
Výstavba dopravních staveb moderními technologiemi
Realizujeme komplexní služby v oboru vodohospodářských, dopravních a pozemních staveb včetně inženýrských sítí - VPK Suchý s.r.o. Zásmuky, Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Informujte se předem jak si správně vybrat a osadit čističku odpadních vod
Nabízíme vám návod, jak nejlépe a bez zbytečných prodlev osadit čističku odpadních vod Topas - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora, Kolín
Stavební práce, výstavba nových domů na klíč, projekce, zednické práce
Výstavba nových domů na klíč, zpracování projektové dokumentace, vytyčení, základy, hrubá stavba, dokončovací práce okolí provádí společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Domovní a kontejnerové čistírny odpadních vod Topas
Zajišťujeme výrobu, výzkum, projekci, dodávky a servis ČOV čistíren odpadních vod, domovní, obecní a průmyslové čistírny odpadních vod TopolWater biologické čistírny odpadních vod Čáslav, Kutná Hora
Základní servisní informace pro čističky odpadních vod
Společně s vámi se postaráme o prvotřídní servis čistíren odpadních vod, poskytujeme srozumitelné základní servisní informace - TopolWater, biologické čistírny odpadních vod Čáslav, Kolín, Kutná Hora
Technické služby, péče o městskou zeleň, správa hřbitovů, údržba komunikací, Kutná Hora a okolí
Péči o městskou zeleň, parky, zahrady, správu hřbitovů, údržbu komunikací, chodníků, osvětlení, odvoz odpadu vykonává firma Technické služby Kutná Hora, spol. s r.o.
Rekonstrukce a opravy silnic Rakovník
Firma Froněk se zabývá stavbou, rekonstrukcí a opravou silnic v Rakovníku a širokém okolí. Zajistí Vám profesionální přístup při opravách silnic, místních komunikací, parkovišť, chodníků a dalších prostranství spojených s dopravou. Zajišťují i úpravu krajnic, hloubení příkopů a propustků. Všechny silniční práce probíhají pomocí našich strojů ...
Stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč a půdní vestavby
Provádíme kvalitní výstavby rodinných domů na klíč, půdní výstavby, ale také rekonstrukce a opravy historických domů či jiných objektů. Se stavební firmou Heller se už nebudete muset o nic starat.