STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Rekonstrukce bytu Brno
Na této zakázce byla provedena celková rekonstrukce a přestavba bytu na klíč. Jako první byly provedeny bourací a demontážní práce podlah,zdiva, kdy byla také zbourána stěna spojující dva pokoje. Z podlah byly odstraněny původní dřevěné parkety a na podlahu byla položena podlaha z OSB desek a poté byla položena nová plovoucí podlaha. V celém bytě ...
Dřevostavby, rodinné domy na klíč, Znojmo, Brno
Stavební firma Pstavby, družstvo Brno nabízí výstavbu: Dřevostavby. Rodinné domy na klíč. Od vypracování projektu -studie, projekty, rozpočty, zařízení staveniště, vizualice grafických návrhů až po vyhotovení celé stavby. Výkopové práce, zakládání staveb, bednění základů, hrubá stavba, suchá výstavba, sádrokartonové příčky a ...
FV panely  Chaory Solar 230 Wp
Fotovoltaické Panely Chaory Solar 235 Wp polykrystalické, k dodání ihned. Místo výdeje Brno. Sladem 150 kWp. Cena od 0,72 Euro/Wp, Pro montážní firmy sleva.
Instalaterské, zednické + obkl. práce
Nabízíme volnou kapacitu zednických, obkladačských, instalaterských a topenářských prací. Rekonstrukce bytových jader HAVARIJNÍ SLUŽBA NON-STOP
Výškové práce, natěračské práce, kácení stromů Brno
Výškové práce: -nátěry ve výškách -natěračské práce -kácení stromů a lesů -čištění a opravy ocelové konstrukce -umývání prosklených budov -nátěry stožárů vysoké napětí -stavební práce -klempířské práce.
Hledáme firmu pro výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově .
Poptáváme výstavbu šesti hrubých staveb RD v Rousínově u Vyškova.Realizace možná ihned.Jedná se o přízemní řadovou zástavbu celkem 23 RD různé velikosti.Výstavba byla zahájena.
Dřevostavby Znojmo, nízkoenergetické domy Brno,dřevěné domy
Firma LIGNIA Dřevostavby nabízí výstavbu: -dřevostavby, dřevostavba -nízkoenergetické domy Brno, Znojmo -montované dřevěné domy -rodinné domy na klíč -pasivní domy, pasivní dům.
Montované dřevěné domy, Brno, Ostrava, Praha
LIGNIA Dřevostavby provádí -montované dřevěné domy, domky -nízkoenergetický rodinný dům. Velký výběr z variant domů. Specifickou stavební technologie. Stavba na klíč Vaše rodiného domu. Ukázka realizace provedení stavby naleznete v odkazu.
Rekonstrukce a stavby RD
Rekonstrukce budov,stavby RD, drobné řemeslné práce. Rekonstrukcím budov se věnuji již 30 let . 775181460
Nízkoenergetické domy
Nabízíme výstavbu nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na míru každému zákazníkovi. Využijte nyní platných zimních slev!
Optické sítě v ČR
Společnost s 15 letou praxí v optických sítích v ČR má mimořádnou nabídku na vypracování projektu pro územní řízení optických sítí do konce roku 2010. Neváhejte nás kontaktovat, jsme omezeni kapacitou.
Dřevostavby
Společnost s 20 letou praxí v oboru dřevostaveb Vás zve k návštěvě dvou dřevostaveb v Kanicích u Brna (dokončovaný) a ve Vrchlabí: -výstavba splňuje parametry pro dotaci Zelená úsporám -inteligentní metoda vytápění, mimořádně vysoké energetické úspory.