STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.
Zateplení fasády a kompletní revitalizace panelového domu
O kompletní revitalizaci panelového domu či zateplení fasády a střechy se vám postará společnost Eco Domy s.r.o. z Brna, která zlepší komfort a estetiku vašeho bydlení.
Fotovoltaické elektrárny na klíč – projekty, montáž, poradenství
Realizací fotovoltaických solárních elektráren na klíč se po celé České republice dlouhodobě zabývá společnost Bc engineering s.r.o., která zajistí vše od projektu až po zapojení.
Solární elektrárny pro rodinné domy na klíč – projekt, montáž
Fotovoltaické, solární elektrárny pro rodinné domy zajistí na klíč společnosti Bc engineering, specialista na fotovoltaiku. V Bc engineering se postarají o projekt, montáž i potřebné papírování.
Železnice, umělé železniční stavby na území České republiky
Výstavbu a rekonstrukce železnic a železničních staveb, odvodnění tratí a údržbu kolejí a výhybek zajistí společnost SEŽEV-REKO, a.s. se sídlem v Brně.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Certifikovaný inspektor nemovitostí Brno – jistota pro prodávající i kupující
Doklad o reálním stavu nemovitosti, budovy nebo bytu vystaví pro prodávající i kupující certifikovaný inspektor nemovitostí, Ing. arch. Eva Chlupová z Brna.
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren Vám vyřeší firma zkušená firma S.G. CZ, spol. s r.o. GSM komunikační systém pro elektrárny s kompletní dodávkou.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměna ohřívače vody, montáž a realizace
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměnu ohřívačů vody, montáž systémů vody a kanalizace do bytových objektů, do komerčních a průmyslových prostor, zajistí HUK instalace s.r.o., z Brna.
HUK instalace s.r.o.
Nízkoenergetické a pasivní rodinné domy s nízkými náklady na vytápění a stálou teplotou
Splňte si sen o bydlení a pořiďte si nízkoenergetický dům s minimálními náklady na vytápění od společnosti Eco Domy, s.r.o. z Brna. Žijte v prostředí bez plísní, alergenů a škodlivin.
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace od zkušené stavební firmy
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace vám komplexně zajistí zkušená firma STAVIMAL s.r.o. v Brně - spokojený zákazník je naši prioritou.
Železniční stavby – výstavba, rekonstrukce, údržba
Výstavbou, rekonstrukcí a údržbou umělých železničních staveb se zabývá společnost SEŽEV-REKO, a.s. se sídlem v Brně.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Pozemní stavitelství, rekonstrukce, opravy památkově chráněných budov
Rekonstrukce a opravy památkově chráněných budov, objektů a obnovu památek přenechejte firmě STAVIMAL s.r.o. v Brno, která se zaměřuje na pozemní stavitelství již několik let.
Pozemní stavby, revitalizace budov, snížení energetické náročnosti budov, stavitelství
Komplexní práce týkající se revitalizací budov, snížení energetické náročnosti budov, zateplení budov, střešní konstrukce, klempířské i pokrývačské práce zajistí Stavimal s.r.o., z Brna.
Stavba vodních nádrží Brno, geologie, vodní stavby, nádrže Jihomoravský kraj
Stavby vodních nádrží, geologie, vodní stavby a nádrže, ochranné suché hráze, rybníky, suchých hrází, malé vodní nádrže zajistí firma HIG geologická služba, spol. s r.o.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb
Kompletní rekonstrukce vše od návrhu až po realizaci, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb provádí firma STAVIMAL s.r.o. z Brna.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, realizace, stavební práce Brno
Generální opravy budov, kompletní rekontstrukce, stavební práce, běžné stavební práce a realizace provádí stavební firma STAVIMAL s.r.o., z Brna.
Dopravní stavby - výstavba, rekonstrukce a opravy železnic a komunikací
Společnost SEŽEV-REKO, a.s. poskytuje komplexní služby v oblastech železničních staveb - výstavba, rekonstrukce a opravy. Společnost má více jak 20-ti letou praxi.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Zateplování staveb, revitalizace domů, budov, stavební práce, kvalitní práce Brno
Firma STAVIMAL s.r.o., z Brna se zaměřuje na zateplovaní staveb a revitalizaci domů či budov. Kvalitní stavební práce zajistíme v Brně a okolí.
Stavimal - zateplování staveb, revitalizace domů, snížení energetické náročnosti budov, Brno
Stavební firma Stavimal s.r.o. provádí komplexní práce v zateplování a revitalizaci budov včetně snížení energetické náročnosti budovy.
Dodavatel vodojemů, montáž, výstavba věžových i zemních vodojemů, nádrží
Specialista a dodavatel vodojemů, výstavba věžových i zemních vodojemů (zásobníků na vodu), nádrží provádí firma AKVAEL s.r.o., která je specialistou v oboru.
Stavimal - rekonstrukce fasád památek, opravy památkově chráněných budov, Brno
Provádíme rekonstrukce fasád památek a opravy památkově chráněných budov. V oboru máme letité zkušenosti, proto dostáváme důvěru i v opravách takto citlivých staveb.
Stavba, montáž věžových vodojemů, zemních vodojemů, nádrží Brno
Věžové vodojemy, zemní vodojemy, nádrže, stavba, montáž všech typů vodojemů, dodávka kruhových nádrží, obdelníkových, a dalších dodává firma AKVAEL s.r.o. z Brna.
Tesařské práce, dřevěné domy a krovy, altány - moderní tesařství na CNC strojích
Tesařské práce, dřevěné a roubené domy, altány, krovy i obklady na CNC strojích od tesařství firmy Anexi v Liberci – kvalitní řemeslná práce zkušených tesařů
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Tesařství, tesařské práce, dřevěné krovy, roubenky a fasády - Liberec
Tesařství, tesařské práce, dřevěné a roubené domy, altány, krovy i obklady od firmy Anexi v Liberci – to je poctivá řemeslná práce z rukou zkušených tesařů.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Zateplování, izolace budov, panelových, rodinných domů|Brno
Sháníte firmu provádějící zateplování rodinných či panelových domů v Brně a okolí? Neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma STAVBY - Ing. Černá, s.r.o., působí v Brně a okolí a mimo jiné provádí také zateplování, izolace budov. Jestliže chcete ušetřit na energiích, zabraňte úniku tepla vhodnou izolací. Běžně zateplujeme rodinné domy, ...