STŘECHY SIXTA - STŘECHY NA KLÍČ
SONEA s.r.o.
NOLMO s.r.o., stavební činnost

Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Fotovoltaické elektrárny, návrh, montáž a zajištění dotací
Potřebujete ušetřit za stále se zdražující elektřinu? Chcete ekologický zdroj elektrické energie? Využívejte sluneční zdroj a na svůj dům si nechte namontovat FVE.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Kompletní stavební činnosti a rekonstrukce od Stavby Bureš
Společnost Stavby Bureš sídlící v Brně poskytuje kompletní stavební činnosti od rekonstrukcí bytů, rozvody elektřiny, instalatérské práce, revize až po konečné montáže.
Renovace bytů včetně vyklízecí práce včetně odvozu Brno a okolí
Renovace bytů od firmy Seniorservis Brno. Uvítáte při změně nájemníků. Kompletně připravený, čistý byt pro předání novým nájemníkům. Práce jsou provedeny za velmi krátký čas.
Stavba a rekonstrukce domů na klíč
Firma IVRERO s.r.o. poskytuje kompletní stavební práce. Provádíme jak menší zednické práce, tak i rekonstrukce a stavbu domů.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Výstavba a rekonstrukce budov a bytů Brno, zednictví, dlažby, obklady, nátěry fasád, malířské práce
EST stav s.r.o. z Brna se věnuje kompletním profesionálním zednickým, malířským a podlahářským pracem, nové fasády, malby interiérů, pokládka dlažby, obložení obkladů.
Restaurování, rekonstrukce a renovace historický staveb a památek
Památková péče, obnova a restaurace historických míst, budov a památek, režie grantů a dotací v oblasti památkové péče, vypracování dokumentace v oboru památkové péče.
Stavební společnost Tomáše Janouda - Jihomoravský kraj
Nabídka stavebních prací Jihomoravský kraj, stavební společnost Brno, výstavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů od společnosti Tomáš Janoud.
Tomáš Janoud stavební činnost
Projekt a výstavba rodinných domů
Zděné rodinné domy s téměř nulovou spotřebou energie. Komplexní služby od společnosti Ideální stavba s.r.o. Nejlepší technická řešení, cenová dostupnost a především spokojenost zákazníků.
Rekonstrukce, opravy, vyklízení, údržba bytů před nastěhováním
kompletní rekonstrukce domů a bytů, vyklízení, dokončovací práce, výstavba plotů, obkladačské práce, zednické práce, údržba bytů, rozvody sítí voda, topení elektro
Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Developerská činnost, stavební firma, stavební práce - kompletní realizace staveb
Developerská činnost, generální dodávky staveb, stavební práce, kompletní realizace staveb a projektů - to vše kvalitně a spolehlivě od stavební firmy ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Montáž, dodávka železobetonových konstrukcí, projektování, statika a servis
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, projektování a statiku železobetonových prefabrikovaných konstrukcí budov, servis zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o., z Brna.
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavba bytových a rodinných domů
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavbu bytových a rodinných domů podle projektů provádí na klíč firma ZIPP Brno s.r.o.
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh a poradenství
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh, statické výpočty a poradenství investičního záměru spolehlivě od firmy ZIPP Brno s.r.o.
Navrhování, statika, dodávka a montáž železobetonových prefabrikovaných konstrukcí
Tým pracovníků z firmy ZIPP Brno s.r.o. mají dlouholeté zkušenosti v oblasti navrhování, statiky, dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných konstrukcí. Působí nejen v Jihomoravském kraji.
Stavby železnic a dalších dopravních komunikací v Jihomoravském kraji
Výstavba železničních, tramvajových a jiných dopravních komunikací s kompletními doplňkovými službami, mezi které spadá zajištění staveniště, zemní práce a doplňkové služby.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Výstavba rodinných domů a průmyslových objektů na klíč
Stavíme RD na klíč již od roku 1994. Stavební a inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba průmyslových staveb, kompletní dodávky střech i opravy, zateplení budov i půdní vestavby.
Speciální zakládání budov, stabilizace svahů, pažení stavebních jam
Pilotové zakládání staveb, vrtané piloty, mikropiloty, pilotové stěny či pažení stěn realizuje odborník na speciální zakládání společnost PILOT SERVISE s.r.o.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč
Stavění nových domů, rekonstrukce obytných prostor, bytů, vestavby a nástavby na klíč zhotovuje stavební společnost IDAS CZ s.r.o., Jihomoravský kraj.
Umělé železniční stavby, výstavba a oprava železnice, přejezdů
Komplexní výstavba železničního a tramvajového svršku, rekonstrukce výhybek a přejezdů po celé České republice od společnosti SEŽEV-REKO, a.s.
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, inženýrství
Projekční a inženýrská kancelář Brno, dopravní a mostní stavby, nosné konstrukce, dopravní inženýrství, projekce cyklistických stezek, mostní stavitelství, projekce dopravních sítí měst.
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Výstavba FVE na klíč, fotovoltaické panely, elektrodový kotel GALAN, elektrické topení
Profesionální realizaci energetických zdrojů i jiných technologií zajišťuje společnost SONEA s.r.o. z Brna. Obnovitelné zdroje energie získané pomocí nejnovějších technologií.