O potřeby obyvatel i firemní potřeby se stará také nová nebytová výstavba. Z těchto projektů vznikají objekty, které neslouží k bydlení, ale jedná se o veřejné budovy jako školy, školky, obchodní centra, administrativní budovy, nemocnice, firmy, sklady a logistická centra, výrobní budovy a mnoho dalších nebytových objektů.

Stavby pro farmaceutický průmysl od projetu po realizaci a dodání zařízení
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele stavby na klíč pro oblast farmaceutického průmyslu, s důvěrou se můžete obrátit na tým odborníků ze společnosti Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Zateplení, zastřešení a prosvětlení průmyslových hal a budov, montáž ocelových konstrukcí
HAL KOMPLEX s.r.o., společnost zabývající se zastřešením, prosvětlením a zateplením budov, hal a objektů. Provádíme kompletní návrhy a realizace okapových systémů. Sídlíme na Praze 2 – Nové Město.
Trvalé objekty občanské vybavenosti výroba Praha – modulové a montované stavby
Modulové a montované stavby, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. z Javorníku, splňují veškeré podmínky kladené na objekty využívané jako trvalé stavby občanské vybavenosti.
Montované stavby na míru - výstavba školek, škol, ubytoven a provozoven
Společnost WAREX spol. s r.o. zajišťuje výstavbu montovaných staveb s nosnou ocelovou konstrukcí, jako jsou např. mateřské školky, školy, ubytovny, provozovny a další.
Průmyslové stavby, výstavba výrobních hal, areálů, Plzeňský kraj
Průmyslové stavby, výstavbu výrobních a skladovací hal, areálů, komerčních budov a jiných pozemní staveb realizuje stavební firma Miroslav Vrhel, Kašperské Hory, Plzeňský kraj.
Výstavba průmyslové haly výrobní, skladové, prodejní - realizace zakázek na Moravě
Společnost ITP Stavby, s.r.o. Zlín přijímá zakázky na realizace, výstavbu skladové, výrobní, prodejní haly - průmyslové haly stavíme zejména na Moravě v regionu Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.
Účastník soutěže Stavba roku 2016 Zlínský kraj - realizace výrobní, ocelové rámové haly
Společnost ITP STAVBY, s.r.o. Zlín je účastník soutěže Stavba roku 2016 pro region Zlínský kraj. Vybranou stavbou je realizace výrobní, ocelové rámové haly pro firmu Tanetgastro Lukov.
Stavební činnost – profese PSV
Profese PSV – stavební činnost při které se provádějí jak kompletní stavební práce, tak dokončovací práce - HAVAX a.s. Liberec
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Ocelové konstrukce průmyslových obchodních administrativnich hal
Společnost SEVEN HK s.r.o. je montážní firma zabývající se výstavbou montovaných objektů a fasádních plášťů průmyslových, obchodních a administrativních center. Společnost SEVEN HK s.r.o. vznikla v roce 2005 sloučením firem Vratislav Sedmík (vznik 1990) a Ing. Pavel Sedmík - SEVEN (vznik 1996) a prokračuje v činnostech těchto firem. Navazujeme na ...
SEVEN HK s.r.o. - výstavba a opláštění průmyslových center
Specializovaná firma SEVEN HK s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se specializuje na stavbu montovaných objektů a na výstavbu fasádních plášťů obchodních, průmyslových a administrativních center. Díky využití kvalitních ocelových konstrukcí jsme schopni vybudovat průmyslové a obchodní haly. Výsledky naší práce můžete vidět po celé České ...
Stavební firma, výstavba domů, novostaveb, kvalitní práce, Znojmo!
Stavební práce, výstavba rodinných domů, novostaveb, rekonstrukce, zednické práce, komplexní servis zajistí firma LaVaRoss2010 s.r.o., z okresu Znojmo.
Domy na klíč rekonstrukce monolitické betonové konstrukce Jičín
Stavební činnost je hlavní činností naší firmy JASTAV, spol. s r.o., realizujeme domy na klíč, rekonstrukce i monotolické betonové konstrukce.
Realizace a rekonstrukce staveb, stavební firma Liberec
Realizace a rekonstrukce staveb je naším denním chlebem jsme stavební firma sídlící v Liberci Potřebujete stavět ve velkém a nevíte, na kterou stavební firmu se obrátit? Pokud hledáte kvalitu, bezproblémovost, odbornost a mnoholeté zkušenosti v oblasti realizace a rekonstrukce staveb, obraťte se na společnost SYNER! Jsme stavební firma, která se ...
Stavební práce Znojmo, komplexní servis pro investora, projekt, realizace stavby, kolaudace Znojmo
Zajištění kompletního servisu pro investora v průběhu realizace stavebního díla až po kolaudaci zajistí specialista v oboru firma LaVaRoss2010 s.r.o., z okresu Znojmo.
Stavby z monolitického betonu Praha - monolitické betonové a železobetonové konstrukce
Monolitický beton lze používat pro všechny druhy konstrukcí. To je hlavní důvod, proč se jedná o tak klíčový a oblíbený materiál.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavba rodinného domu, bungalovu, rekreační chaty-realizace na klíč
Firma SANACE Zlín dodá stavby na klíč v regionu Zlínský kraj. Každá stavba je originál. Realizace rodinného domu, bungalovu či rekreační chaty je zajištěna od projektu až po kolaudaci.
Montáže ocelových konstrukcí, střešní i obvodové opláštění haly
Zakázky na výrobu a montáže ocelových konstrukcí i dodávky opláštění pro haly přijímá firma Besta-Z v regionu Zlínský kraj i po celé ČR.
Rekonstrukce domů, bytů, zateplení fasád, střech, stavební úpravy Moravské Budějovice
Rekonstrukce rodinných domů a bytů, zateplení fasád, střech a jiné stavební úpravy, dokončovací práce provádí naše firma AZ Vojtíšek z Moravských Budějovic.
Dodávky stavebních prací - stavby rodinných domů na klíč
Vyhněte se zbytečnému stresu při stavbě rodinného domu a přenechejte vše na odborníky z firmy K-Invest - zajistí vám kompletní dodávku stavebních prací na klíč.
Domy na klíč - dokonalé bydlení i zemědělské, průmyslové, občanské stavby
Společnost TIMO profistavby s.r.o. pro Vás staví stavby občanské vybavenosti, průmyslové a zemědělské stavby i bytové a rodinné domy. Stavíme také domy na klíč a plníme tak sny o dokonalém bydlení.
Ocelové haly s lehkým opláštěním - výstavba průmyslových objektů | Hradec
Provádíme výstavbu průmyslových objektů, jako jsou ocelové haly s lehkým opláštěním. Výstavbu provádíme po celé ČR a sídlo firmy je v Hradci Králové. Zajišťujeme nejen výstavbu, ale i opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství. Provedeme cenové kalkulace včetně zpracování investičního záměru a související projekční a inženýrskou ...
Halové systémy, halsystém | Tábor
Lehké montované haly jsou ekonomicky výhodným řešením pro skladování a pracovní prostory. Dovezeme a postavíme Vám halu na klíč od šesti do dvaceti čtyř metrů délky. Půdorys budovy může být až dva tisíce m2. Budova je připravena jako stavebnice, vhodná pro sestavení samotnými objednavateli. Především se hodí firmám podnikajícím ve ...
Stavební práce všeho druhu - Praha
Nebaví vás už bydlení v bytě a chcete mít konečně svůj vlastní dům? Jak ale tento sen změnit ve skutečnost, pokud nejste dostatečně manuálně zruční?
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Aktuální nabídka administrativních prostor Praha, Ostrava
Administrativní prostory musí splňovat veškeré požadavky na účelnost a budoucí funkci. To vše respektuje společnost PASSERINVEST GROUP, a.s., která se zabývá výstavbou nových administrativních prostorů a budov. Mezi stávající nabídku administrativních prostor patří budovy: - DELTA – realizována s maximálními ohledy na ochranu a ...
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Stavební firma, práce, stavby na klíč Zlín, Uherské Hradiště
Známá stavební firma, která realizuje stavby na klíč v regionu Zlínský kraj je společnost PaPP, spol. s r.o. Uherské Hradiště. Dodáváme kompletní stavební práce. Výstavba na klíč je zaměřena na stavby bytové, občanské, průmyslové - bytové komplexy, rodinné i polyfunkční domy, kulturní domy, zábavní centra, domy sociální péče, nemocnice a ...
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště