O potřeby obyvatel i firemní potřeby se stará také nová nebytová výstavba. Z těchto projektů vznikají objekty, které neslouží k bydlení, ale jedná se o veřejné budovy jako školy, školky, obchodní centra, administrativní budovy, nemocnice, firmy, sklady a logistická centra, výrobní budovy a mnoho dalších nebytových objektů.

Komplexní stavební práce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, malířské práce a další
ACHIVA EXPERT s.r.o. nabízí komplexní stavební práce. Realizujeme pozemní stavby, rekonstrukce, úpravy zahrad, návrhy domů, rozvody inženýrských sítí, stěhování, malířské a natěračské práce.
Profesionální rekonstrukce a stavby komerčních budov a staveb, nemocnic i škol
Stavbu či rekonstrukci komerčních i veřejných budov, nemocnic i škol z kvalitních materiálů, realizuje společnost Intoza s.r.o. nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Stavby občanské vybavenosti a průmyslové objekty
Chcete se pustit do výstavby či rekonstrukce a sháníte generálního dodavatele celé stavby? Nevíte si rady s revitalizací Vašeho objektu? Máte zájem o kompletní projekt s dodávkou na klíč,
Podzemní protiatomové kryty a ochranné místnosti Liberec, zabezpečení domácností, firem a obchodů
Naše firma z Liberce poskytuje nejvyšší možné zabezpečení ve formě podzemních protiatomových krytů, ochranných místností tzv. panic room a zabezpečení stávajících objektů.
Stavební práce Šumperk, výstavba bytových i nebytových domů, betonové, anhydritové podlahy
Naše firma ze Šumperka se specializuje na kompletní stavební práce, realizujeme výstavbu bytových i nebytových domů, betonové a anhydritové podlahy.
Koncern Passerinvest zahájil výstavbu administrativní budovy Roztyly Plaza
Koncern Passerinvest, investiční a developerská společnost zahájila výstavbu nového objektu o celkové ploše 23 000 m2, administrativní budovu Roztyly Plaza.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
PENB - průkazy energetické náročnosti budov - poradenství a vyhotovení průkazů PENB
Zabýváme se energetickým poradenstvím PENB - průkazy energetické náročnosti budov, svým zákazníkům vyhotovíme průkazy PENB.
Stavební práce v oblasti bytové a komerční výstavby Semily, stavby na klíč, rekonstrukce
Naše společnost se zaměřuje především na generální dodávky staveb včetně rekonstrukcí, oprav i demolic objektů.
Garáže, dvojgaráže nebo stání pro jeden či dva vozy - rychlá realizace!
Potřebujete postavit garáž, dvojgaráž nebo stání pro jeden či dva vozy? U nás jste správně!
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Velké stavební projekty Liberec, Praha - projekty staveb včetně dokumentace
Naše firma se zabývá realizací velkých stavebních projektů jako jsou například hotely, nemocnice, penziony nebo bytové domy, poskytujeme technický dozor a dozor kvality pro naše zákazníky.
Montáž, dodávka železobetonových konstrukcí, projektování, statika a servis
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, projektování a statiku železobetonových prefabrikovaných konstrukcí budov, servis zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o., z Brna.
Modulové domy pro kanceláře, bydlení či chaty bez základové desky
Nemáte již dostatek prostoru? Potřebujete nové kanceláře či bydlení, a to co nejdříve, za nízkou cenu? Pořiďte si modulové domky, které se přesně hodí pro bydlení, komerční využití a kanceláře.
Stavební činnost Chrudim, výstavba bytových a nebytových budov, odvlhčení budov
Naše firma zajistí kvalitní výstavbu bytových a nebytových budov, sanace, injektáže a odvlhčení budov.
Pozemní stavitelství České Budějovice, výstavba domů, rekonstrukce, zateplování, inženýring
Realizujeme všechny druhy staveb v odvětví pozemního stavitelství – od základů až po stavby na klíč jak rodinných, panelových domů, haly, supermarkety a další.
Stavby na klíč Nový Jičín, stavební práce, opláštění budov, stavby hal, ocelové konstrukce
Provádíme stavební práce včetně staveb na klíč, výstavbu nových hal, ocelové konstrukce, opláštění budov, průmyslové podlahy, drobné zámečnické práce.
Stavby a rekonstrukce obchodních domů a supermarketů
Společnost DAGETT 66, sídlící v Kopřivnici, je stavební firma, která se soustřeďuje na stavby obchodních domů. Firma poskytuje výstavbu a rekonstrukci budov a kompletní služby stavební činnosti.
DAGETT 66, s.r.o.
Rodinné domy, veřejné a komerční stavby – výstavba a rekonstrukce
Výstavba a rekonstrukce pozemních staveb, bytových i nebytových budov, příprava stanoviště, zednické a dokončovací práce realizuje stavební společnost WOLFED STAVBY s.r.o.
Stavební firma, výstavba nových budov na klíč
Výstavba domů pro bydlení, budov občanské vybavenosti i komerčních objektů na klíč. Výkopové, zednické, obkladačské a dokončovací práce realizuje Stavební firma WŰRZ.
Stavební firma WŰRZ
Pozemní stavby, výstavba a rekonstrukce budov
Výstavba a rekonstrukce staveb pro bydlení, průmysl či kanceláře, realizace fasád, zámkových dlažeb i sportovišť zajišťuje společnost SEHNAL STAVBY s.r.o.
Dodávky stavebních prvků čistých prostorů Jablonec nad Nisou, stěnové panely, stropy, okna a dveře
Dodávky stavebních prvků čistých prostorů Jablonec nad Nisou, stěnové panely, stropy, okna a dveře, posuvné dveře, skleněné stěny, kompletní HVAC instalace.
RRT Cleanrooms s.r.o.
Betonové garáže s jednoduchou montáží, doprava a montáž
Monolitické prefabrikátové garáže ze železobetonu v různých provedeních a rozměrech, spolu s příslušenstvím dodá a namontuje společnost Eurogaráže s.r.o.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, úpravy
Stavební práce, výstavba bytových a nebytových prostor, rekonstrukce budov Vratimov, stavební úpravy, elektroinstalační práce, instalatérské práce.
PALSTAV stavitelství s.r.o.
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace
Výstavba bytových a nebytových budov Chrudim, sanace, injektáže, odvlhčení budov, izolace, stavební činnost.
Výstavba budov, stavební dozor, elektroinstalace
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných budov, kanceláří a výrobních hal, silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody realizuje Elektropráce Spáčil s.r.o., Olomouc.
Stavebně obchodní společnost, development, obchod nemovitostmi
Komplexní služby v oblasti nemovitostí, výstavba objektu, inženýrský činnost, development, prodej zajišťuje obchodně stavební společnost ALBET, spol. s r.o., Praha.