O potřeby obyvatel i firemní potřeby se stará také nová nebytová výstavba. Z těchto projektů vznikají objekty, které neslouží k bydlení, ale jedná se o veřejné budovy jako školy, školky, obchodní centra, administrativní budovy, nemocnice, firmy, sklady a logistická centra, výrobní budovy a mnoho dalších nebytových objektů.

Stavební společnost, komplexní služby ve výstavbě a rekonstrukci budov
Výstavba domů a budov občanské vybavenosti, rekonstrukce bytů, zpracování projektu, realizace a dokončovací práce s individuálním přístupem od Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, administrativní budovy – výstavba
Stavební společnost, výstavba budov pro bydlení, administrativních a průmyslových objektů, rekonstrukce interiéru realizuje EKOBAU INVEST a.s., Opava.
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, rekonstrukce, demolice
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, demolice, rekonstrukce, průmyslové stavby, novostavby, zateplování staveb, sanace, inženýrské sítě.
Stavební firma, stavitelství, stavební práce, domy na klíč
Stavební firma provádějící veškeré stavební práce, stavitelství, domy na klíč, stavby firemních objektů, náročnějších staveb a další zajistí Stavební firma OSP spol. s r.o.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Profese HSV  - kompletní stavební činnost
Jedná se o hrubou stavbu objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě, objekty vodního hospodářství
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Výstavba rodinných domů, budov občanské vybavenosti
Zhotovení staveb pro bydlení, podnikatelských objektů či veřejných budov a s tím spojené stavební práce realizuje ZISTAV s.r.o., Karlovy Vary.
Haly ocelové, plachtové, speciální s montáží po celé Evropě
Moderní montované haly pro univerzální použití pro výrobu a sklady či speciální objekty dle Vašich požadavků jejich vývoj, dodávku a montáž realizuje BENALY Holding s.r.o.
Generální dodavatel staveb - Stavební společnost Wirtuuu  a.s.
Generální dodavatel staveb, výstavbu domů, obchodních a administrativních budov či průmyslových objektů na klíč realizuje Stavební společnost Wirtuuu a.s.
Podzemní garáže, nízká cena, okamžité použití, dlouhá životnost, Praha
Podzemní garáže od společnosti Eurogaráže s.r.o. Praha, výroba a montáž železobetonových monolitických garáží za nízkou cenu, s možností okamžitého použití a dlouhou životností.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Výstavba starších i nových hal, přístřešků a administrativních budov
Výstavba starších i nových hal, přístřešků, administrativních budov, prodejen, autosalonů a zemědělských hal provádí firma St mont v Dačicích.
Nové byty a nebytové prostory nejvyšší kvality Praha
Nové byty a nebytové prostory, budovy, nejvyšší kvality, stavíme z kvalitních materiálů a za pomoci moderních technologií, prodává developerská společnost Trigema a.s., Praha.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Projektování farmaceutických laboratoří od technologické části až po vybavení
Tým odborníků společnosti Lab & Pharma, spol. s r.o. se zastoupením v Praze na přání zákazníka a podle zadání vyprojektuje i zrealizuje stavby farmaceutických laboratoří včetně speciálního vybavení.
Kompletní stavby na klíč Vrchlabí - rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, penziony a hotely
Zajišťujeme stavební služby v oblasti rezidenční i hotelové výstavby, rodinné a bytové domy a průmyslové stavby - STAS, s.r.o. Vrchlabí
Výstavba farmaceutických provozoven – od projektu po dování technologií
Společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby výstavby specializovaných farmaceutických provozoven od projektu, řízení stavby až po dodání jednotlivých technologií.
Certifikovaný inspektor nemovitostí Brno – jistota pro prodávající i kupující
Doklad o reálním stavu nemovitosti, budovy nebo bytu vystaví pro prodávající i kupující certifikovaný inspektor nemovitostí, Ing. arch. Eva Chlupová z Brna.
Bytové domy a hotely – návrhy a realizace
Návrhy a realizace bytových domů a hotelů jako novostaveb i rekonstrukcí vypracuje podle požadavků investora tým architektů společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Monolitické garáže Praha – rychlá instalace a okamžité využívání
Nechcete nechávat své auto venku na dešti? Chytré řešení v podobě monolitických garáží s rychlou instalací a možností okamžitého využívání přináší společnost Eurogaráže s.r.o. se sídlem v Praze.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Montované stavby z PUR panelů - levná montovaná garáž, zahradní chatka
Společnost ALTAMOS s.r.o. vyrábí lehké montované stavby z PUR panelů. Využití mají jako montovaná garáž či zahradní chatka - snadné sestavení jako stavebnice. Dodávky realizujeme po celé ČR i SR.
Rezidenční, administrativní a komerční budovy – projekty a výstavba
Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. z Prahy se díky svým projektům výstavby rezidenčních, administrativních a komerčních budov stala nejobdivovanější firmou v oblasti nemovitostí CZECH TOP 100 2018.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Stavební firma, půdní vestavby, bytová a nebytová výstavba
Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, bytová a nebytová výstavba, zednické práce, realizace obkladů, střech a podlah zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace od zkušené stavební firmy
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace vám komplexně zajistí zkušená firma STAVIMAL s.r.o. v Brně - spokojený zákazník je naši prioritou.
Stavební práce, výstavba nových domů na klíč, projekce, zednické práce
Výstavba nových domů na klíč, zpracování projektové dokumentace, vytyčení, základy, hrubá stavba, dokončovací práce okolí provádí společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Hotové garáže Cheb
Přemýšlíte, jak rychle postavit garáž, která ochrání Váš automobil a majetek? Společnost GLASIERT, s.r.o. z Chebu nabízí hotové monolitové garáže s rychlým dodáním a možností okamžitého využívání.
GLASIERT, s.r.o.