Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Dřevostavby - Katalog typových domů na míru Trutnov
Kanadské dřevostavby přesně podle Vašich individuálních potřeb – rychle a spolehlivě Trutnov, Aktuální katalog na www!
Rodinné domy na klíč vám ušetří starosti se stavbou - Semily
Při realizaci staveb rodinných domů na klíč jsou navíc používány výhradně kvalitní a certifikované stavební materiály.
Kanadské nízkoenergetické dřevostavby, rodinné domy, dřevěné chaty
Kanadské nízkoenergetické dřevostavby, rodinné domy jako dřevostavba či dřevěné chaty - to vše umí naše firma HOLIDAY-PACIFIC HOMES-BOHEMIA, spol. s r.o. jenž je specialistou v oboru.
Nízkoenergetické domy - dům s nízkou energetickou náročností na vytápění
Nízkoenergetické dům je dům přesněji řečeno s nízkou energetickou náročností na vytápění. Naše firma se ve stavebnictví pohybuje dlouhé roky a máme tak cenné zkušenosti s různými stavbami. V nízkoenergetických domech nepoužíváme běžné systémy, protože potřebujeme docílit nízké energetické náročnosti. Dům postavená v tomto režimu Vám ...
Dřevostavby bez panelových konstrukcí a veškeré stavební práce
Individuální a originální dřevostavby bez panelových konstrukcí včetně fasád a dalších běžných zednických prací provádí Stanislav Šturc – Stavitel v Kamenickém Šenově, okres Česká Lípa.
Železobetonové a betonové konstrukce - rodinné domy a průmyslové stavby
Železobetonové a betonové konstrukce pro rodinné a bytové domy, průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích - specializace na řešení konstrukcí.
Dřevostavby na klíč, kanadské dřevostavby, rodinné domy, pasivní domy
Specializujeme se především na dřevostavby, které Vám uděláme na klíč, postavíme Vám i různé nízkoenergetické či pasivní domy a jiné.
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů, stavby atypických dřevostaveb patrových i přízemních od firmy Moravská stavební ve Znojmě.
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu to nabízí firma JN stavitelství, s.r.o. v Dačicích
Kompletní dodávky staveb, stavebnictví, zednictví, opravy, rekonstrukce, zednické práce
Vysokou kvalitu a profesionální úroveň služeb v oboru stavebnictví od zednických přes betonářské a pokrývačské práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s..
ATLANTA, a.s.
Stavitelství, stavební práce, stavební firma, stavby rodinných a bytových domů, Dačice
Kvalitní stavební firma zaměřena na stavební práce, výstavbu, stavební úpravy interiérů, rekonstrukce objektů, to je JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Stavební i bourací práce pro realizaci Vašeho vysněného bydlení Znojmo
Stavební firma, stavební a bourací práce, stavitelství, rekonstrukce budov, stavby nových domů na klíč a další práce provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Stavbu, rekonstrukci, demolici a zemní práce v malém i větším rozsahu
Malé i větší stavby, rekonstrukce, zemní práce, demolice nebo realizace čističek odpadních vod provádí firma STAZAP Pavel Korda , sídlící v obci Velké Hydčice na Plzeňsku.
Rekonstrukce, modernizace a výstavba rodinných domů na klíč | Litomyšl
Rekonstrukce, modernizace a výstavba rodinných domů na klíč to je činnost, kterou se zabýváme a ve které máme mnohaleté zkušenosti. Potřebujete postavit nový dům, zrekonstruovat nebo zmodernizovat? Jsme schopni zajistit zemní práce, vodoinstalatérské práce, elektroinstalační práce, topenářské i malířské práce a mnoho dalších. Stavbu Vám ...
Stavební práce, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat Hustopeče
Stavební práce, realizace staveb, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat, přestavby bytových jader od firmy Stavby RUFA s.r.o. v Hustopečích - kvalitní činnost ve stavebním oboru.
Stavební firma, výstavba domů, novostaveb, kvalitní práce, Znojmo!
Stavební práce, výstavba rodinných domů, novostaveb, rekonstrukce, zednické práce, komplexní servis zajistí firma LaVaRoss2010 s.r.o., z okresu Znojmo.
Montované haly Tábor
KORES, spol.s r.o. je společnost z okolí Tábora, která se zabývá výstavbou nových, opravami a rekonstrukcemi starých halových objektů i jejich zateplováním.
Komplexní stavební řešení a návrhy, projekty interiérů, staveb, domů, bytů
Naše firma HAVAX Liberec fVám profesionálně zajistí komplexní stavební řešení, projekt nebo návrh Vašeho domu, bytu či jiné stavby.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Online konfigurátor rodinných domů - snadné zhmotnění Vašich představ a snů
Svůj vysněný rodinný dům si můžete snadno a rychle navrhnout a zhmotnit tak své představy díky online konfigurátoru společnosti VEXTA.
Domy na klíč rekonstrukce monolitické betonové konstrukce Jičín
Stavební činnost je hlavní činností naší firmy JASTAV, spol. s r.o., realizujeme domy na klíč, rekonstrukce i monotolické betonové konstrukce.
Realizace a rekonstrukce staveb, stavební firma Liberec
Realizace a rekonstrukce staveb je naším denním chlebem jsme stavební firma sídlící v Liberci Potřebujete stavět ve velkém a nevíte, na kterou stavební firmu se obrátit? Pokud hledáte kvalitu, bezproblémovost, odbornost a mnoholeté zkušenosti v oblasti realizace a rekonstrukce staveb, obraťte se na společnost SYNER! Jsme stavební firma, která se ...
Realizace a výstavba rodinných domů a bytů, včetně návrhů interiérů ve 3D zobrazení
Nabízíme výstavbu funkčních rodinných i bytových domů na klíč. Prvotřídní architektonické zpracování, vysoká kvalita a rychlé dodání je samozřejmostí.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Stavební práce Znojmo, komplexní servis pro investora, projekt, realizace stavby, kolaudace Znojmo
Zajištění kompletního servisu pro investora v průběhu realizace stavebního díla až po kolaudaci zajistí specialista v oboru firma LaVaRoss2010 s.r.o., z okresu Znojmo.
Kompletní výstavba a rekonstrukce rodinných domů od podsklepení po střechu, až k finálním úpravám
Veškeré stavební, betonářské, obkladačské, vnitřní i venkovní práce, rekonstrukce a práce dokončovací odborně provádí firma VK STAVBY Kočínec.
Stavební firma, stavební práce, stavby na klíč, pozemní stavitelství Třebíč
Stavební firma, stavby na klíč, pozemní stavitelství, rekonstrukce domů, a výstavba nových domů, průmyslových objektů od firmy Jemnická Stavba, a.s. v Třebíči - kvalitní stavební práce.