Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Nízkoenergetický dům má levný provoz, poskytne vysoký komfort
Firma BJ dřevostavby se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů v lokalitě Zlínský kraj. Investujte do bydlení, které zaručí levný provoz i vysoký komfort, nízkoenergetický dům je skvělou volbou.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce bytů, domů, Praha a okolí
Dodávku a montáž plastových oken, či kompletní rodinný dům Vám postaví perspektivní společnost Stavby Hubáček & Himl, s.r.o. z obce Ptice sídlící v okrese Praha-Západ.
Kompletní stavební práce Hradec Králové - stavební práce na klíč
Jsme spolehlivou firmou, která se vám postará o komplexní stavební práce na klíč - Stavební firma BASNO, spol. s r.o. Hradec Králové
Dřevostavby, dřevěné domy nabízí možnost jak bydlet rychle i levně
Pokud hledáte způsob, jak rychle bydlet, firma BJ dřevostavby je schopna postavit již za 3-5 měsíce dřevěné domy, ve kterých se bydlí levně. Stavíme nejčastěji v regionu Zlín, Uherský Brod.
Certifikovaný inspektor nemovitostí Brno – jistota pro prodávající i kupující
Doklad o reálním stavu nemovitosti, budovy nebo bytu vystaví pro prodávající i kupující certifikovaný inspektor nemovitostí, Ing. arch. Eva Chlupová z Brna.
Bytové domy a hotely – návrhy a realizace
Návrhy a realizace bytových domů a hotelů jako novostaveb i rekonstrukcí vypracuje podle požadavků investora tým architektů společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Dřevostavby, nízkoenergetické domy-bydlení s nízkými provozními náklady
Investujte do bydlení s nízkými provozními náklady. Nízkoenergetické domy dodá v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma BJ dřevostavby.
Rodinný dům, průmyslové i jiné stavby na klíč s důrazem na kvalitu
Stavební firma K-Invest plus s.r.o. vám zajistí stavbu rodinného domu nebo průmyslových staveb bez starostí. Stavební práce provádíme s důrazem na kvalitu - Prostějov, Olomouc a celá Česká republika.
Dřevostavby na klíč a rodinné domy ze dřeva
Vaši vysněnou dřevostavbu na klíč či rodinný dům ze dřeva Vám v okolí Vsetína a celém Zlínském kraji postaví stavební společnost R2K CZECH, s.r.o. ze Vsetína.
Stavební rekonstrukce, výstavba nových rodinných domů Praha
Výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce a renovace domů, bytů, koupele, nástaveb, zednické, obkladačské práce realizuje společnost Global Agent s.r.o., Praha.
Novostavby, rekonstrukce domů a hal, realizace pozemních staveb
Realizace pozemních staveb, výstavba novostavby domů, průmyslových hal, stavební rekonstrukce, obnova památkově chráněných budov provádí společnost Stavba - final s.r.o.
Rezidenční, administrativní a komerční budovy – projekty a výstavba
Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. z Prahy se díky svým projektům výstavby rezidenčních, administrativních a komerčních budov stala nejobdivovanější firmou v oblasti nemovitostí CZECH TOP 100 2018.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Spolehlivá stavební firma, která vám zajistí revitalizace a rekonstrukce domů
Hledáte-li spolehlivou stavební firmu, která zajistí rekonstrukci či revitalizaci domu nebo bytu, tak se můžete s jistotou obrátit na firmu K-invest plus, která vám vyhoví i s netradičním požadavkem.
Zateplování budov Kolín – zateplování fasád na klíč kvalitními materiály
Zateplování budov provádíme kvalitními materiály od renomovaných výrobců jako je WEBER, BAUMIT, TYTAN, AUSWAHL a další. - ARNOŠT s.r.o. Kolín
Stavební práce na klíč Nová Paka - zemní a výkopové práce, založení inženýrských sítí
Provádíme zemní a výkopové práce vlastní technikou, výstavba rodinných domů, administrativních budov nebo hal - RULF Nová Paka s.r.o.
Stavební firma Duchcov – stavby a rekonstrukce na klíč
Realizace nových staveb, ale i rekonstrukce, opravy a zateplování starších budov kompletně zajistí společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. se sídlem v Duchcově.
Stavební firma Ústí nad Labem
Hledáte v okolí Ústí nad Labem spolehlivou stavební firmu? Pak se spolehněte na společnost ART Stav, s.r.o., která nabízí své služby při novostavbách i rekonstrukcích.
Stavební firma od A do Z Pardubice – výstavba, opravy a zateplování
Provádíme stavební práce zabývající se občanskou výstavbou, opravami stávajících objektů, zateplování budov stěnových i střešních plášťů - HC STAV s.r.o. Pardubice
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Stavební firma, půdní vestavby, bytová a nebytová výstavba
Půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, bytová a nebytová výstavba, zednické práce, realizace obkladů, střech a podlah zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Výroba srubových, dřevěných domů, dřevostavby - zdravé a moderní bydlení
Výrobou srubových a dřevěných domů, dřevostaveb se zabývá firma Walfer s.r.o., které záleží na vašem zdravém a moderním bydlení. Sídlíme u Vsetína, blízko Zlína a stavby realizujeme po celém světě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Drobné stavební úpravy i stavby na klíč od stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o.
O pevný a kvalitně postavený dům vám zajistí zkušení pracovníci ze stavební firmy K&P Stavby Therm s.r.o. - provádíme realizace drobných stavebních prací i stavby na klíč v Uničově a Olomouci.
Stavební práce, zednické práce Mikulov, Břeclav
Jestliže sháníte kvalitní firmu, která provádí stavební a zednické práce v oblasti Mikulova či Břeclavi, pak neváhejte a oslovte nás. Naše společnost OSP spol. s r.o., provádí veškeré práce týkající se stavebnictví také na Břeclavsku či Mikulovsku. Postavit nový dům, kancelář či výrobnu pro nás není žádný problém. Náš tým profesionálů ...
Hrubé stavby, rodinné domky, novostavby Nymburk -
Zajišťujeme kompletní stavební činnost, základové desky, hrubé stavby, vlastní výstavbu, až po rekonstrukce nebo přestavbu budov - BSP Trade, spol. s r.o. Nymburk
Hrubá stavba rodinného domu - kvalitní cihly Heluz pro zdravé bydlení
Hrubou stavbu rodinného domu za použití kvalitních cihel Heluz realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o. v Ostravě. Díky dobře odvedené práci a kvalitním materiálům zaručujeme zdravé bydlení.
Stavební firma, realizace staveb, novostavby, stavební rekonstrukce
Komplexní realizace staveb na klíč, novostavby, stavební rekonstrukce interiéru a exteriéru budov, projekce, instalace a zemní práce realizuje stavební firma Ing. Jindřich Uherík.