Chcete mít vlastní bydlení formou rodinného domu nebo bytu? Nová bytová výstavba včetně developerských projektů se postará o přípravu, realizaci výstavby i samotný prodej včetně projektové dokumentace. Jedná se o výstavbu nejen bytových jednotek, ale i řadových domů. Nádherné bydlení tak můžete mít uprostřed města, ale i na jeho okraji či vesnici.

Účastník soutěže Stavba roku 2016 Zlínský kraj - realizace výrobní, ocelové rámové haly
Společnost ITP STAVBY, s.r.o. Zlín je účastník soutěže Stavba roku 2016 pro region Zlínský kraj. Vybranou stavbou je realizace výrobní, ocelové rámové haly pro firmu Tanetgastro Lukov.
Stavební společnost, bytová výstavba, rekonstrukce, zakládání staveb
Stavební společnost BSP Trade, spol. s r.o., sídlící v okrese Nymburk, nabízí komplexní služby v oblasti výstavby či rekonstrukce bytů, rodinných domů a komerčních budov.
Výstavba, rekonstrukce bytů, domů, nebytových objektů, pozemních staveb
Výstavbu, přestavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů, pozemních staveb a fasád Vám zajistí stavební společnost ART Stav, s.r.o., sídlící v Ústí nad Labem.
Realizace a výstavby rodinných domů na klíč Liberecký kraj
Rychle a kvalitně realizujeme řešení Vašeho bydlení od A do Z - kompletní výstavba domů, bytů a komplexní servis včetně inženýringu - Stavby Nisa, s.r.o. Liberec
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, instalatérské a zámečnické práce
Výstavba a rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasád, montáž sádrokartonů, instalatérské, zámečnické a výškové práce Vám zajistí společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Stavební práce, nová výstavba, rekonstrukce domů a bytů, opravy fasád
Stavební práce Vám zajistí společnost MITOL, s.r.o., sídlící v Kutné Hoře, která se zaměřuje na novou výstavbu, rekonstrukci a přestavby domů a bytů, opravy fasád, izolace.
Stavby výstavby realizace dřevostavby nízkoenergetické domy na klíč Liberecký kraj
Specializujeme se hlavně na výstavbu bytových domů, rodinných domů a dřevostaveb - Stavby Nisa s.r.o. Liberec
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, okres Benešov
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, základové desky, fasády, dlaždičské a obkladačské práce Vám provede firma Miroslav Šindelář, sídlící v okrese Benešov.
Stavební práce, výstavba, rekonstrukce, zateplování bytových a nebytových budov
Stavební společnost Trigema a.s. se zaměřuje na realizaci výstavby či rekonstrukce bytových a rodinných domů, komerčních a administrativních budov a průmyslových hal.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Stavby na klíč dle požadavků zákazníka - D-BAU s.r.o.
Stavby domů na klíč, rekonstrukce domů, bytů – kompletní stavební práce D-BAU s.r.o. Semily
Dřevostavby - výstavba nízkoenergetických rodinných domů na klíč
dřevostavby na klíč, přístavby, pergoly, zahradní domky, pokrývačské práce, výstavba rodinných domů, projekční kancelář, dřevěné fasády provádí na Brněnsku firma KT dřevostavby
Stavební firma, stavební práce, stavebnictví, rekonstrukce, kolaudace
Kvalitní stavební firma, stavební práce, dodávka oken, vrat, střech, betonu, zajištění materiálu pro stavbu, projekty, kolaudace a další poskytuje Stavební firma OSP spol. s r.o.
Stavební práce, výstavba nízkoenergetických dřevostaveb
nízkoenergetické domy, dřevostavby na klíč, výstavba ekologických rodinných domů, pokrývačské práce, projekční kancelář, vysoká kvalita zajistí v Hodoníně a Břeclavi firma KT dřevostavby
Výstavba rodinných domů a dřevostaveb na klíč
zvukoizolační vlastnosti staveb, plně ekologické domy, výstavba, nízkoenergetické domy, financování, dřevostavby na klíč, přístavby, pergoly zajistí na Znojemsku KT dřevostavby
Stavební činnost – profese PSV
Profese PSV – stavební činnost při které se provádějí jak kompletní stavební práce, tak dokončovací práce - HAVAX a.s. Liberec
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Stavby domů na klíč, projektová dokumentace, úřední povolení, architekt
Zařizujeme stavby domů a budov na klíč, zajistíme Vám stavbu od projektové dokumentace, přes samotnou stavbu, přes úřední povolení a architekta.
Stavební práce, výstavba domů, objektů, rekonstrukce, stavebnictví, stavby
Stavební práce, stavebnictví, veškeré stavební úpravy, výstavbu a rekonstruci domů a dalších objektů provádí Stavební firma OSP spol. s r.o., působící v okrese Brno-venkov.
Stavební firma, stavební a řemeslné práce, stavitelství
Veškeré stavební a řemeslnické práce, výstavba domů, zateplení objektů, domy na klíč s dodávkou stavebního materiálu, zajišťuje firma Stavební firma OSP spol. s r.o., z Moravského Krumlova.
Stavba rodinných a bytových domů, kanceláří a komerčních prostor Kladno
Pokud sháníte spolehlivou firmu pro stavbu nebo rekonstrukci rodinných a bytových domů nebo komerčních prostor a kanceláří, neváhejte se obrátit na STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna.
Rekonstrukce exteriérů a interiérů, stavební práce, stavitelství
Stavitelství, stavební práce, rekonstrukce exteriérů a interiérů, výstavba domů, kanceláří, továren, budov zajistí firma OSP spol. s r.o., Moravský Krumlov
Dřevostavby, dřevěné, roubené domy, zahradní domky, výstavba, Turnov
Hledáte truhlářskou a stavební firmu s bohatými zkušenostmi a sídlem v Turnově? Obraťte se na Davida Schuberta. Stavíme dřevěné domy na klíč, dřevostavby, roubené domy i zahradní domky.
Stavební firma D-BAU s.r.o. - projekty, energetické poradenství, výstavba
Zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, stavby na klíč
Výstavba, rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových budov, plotů, zateplení, stavby na klíč Vám zajistí firma STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. se sídlem v okrese Praha - východ.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Pozemní stavitelství-komunikace, zpevněné plochy
V oboru Pozemní stavitelství poskytuje práce firma TUFÍR z okresu Uherské Hraditě. Zaměření na pozemní komunikace a zpevněné plochy, jejich výstavbu i rekonstrukce.
Stavba nízkoenergetických bytových domů, rodinné domy na klíč
Specializujeme se na stavby rodinných domů na klíč, zařídíme vám různé stavby nízkoenergetických bytových domů, kanadských dřevostaveb, aj.