ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
Projekce staveb, architektonické návrhy, inženýrská činnost
Projekci staveb občanských, bytových a průmyslových, zpracování projektové dokumentace, návrhy interiérů, stavební dozor realizuje společnost PROJEKTIS – Ing. Douša Dobroslav.
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Eshop s montážními prvky a příslušenstvím pro okna, dveře, parapety Kladno
Potřebujete namontovat okna, nainstalovat parapet anebo vyměnit zámek?
Dřevostavby, nízkoenergetické a ekologické rodinné domy na klíč
Dřevostavby, výstavba rodinných domů, nízkoenergetické a ekologické jednopodlažní a dvoupodlažní budovy na klíč včetně rozvodů, interiérů a fasád provádí Dřevostavby František Kužel.
Stavební práce, rekonstrukce domů a bytů, nástavby, vestavby
Stavební práce, modernizace a rekonstrukce domů a bytů, přestavby koupelen a interiérů, nástavby, vestavby obydlí uskutečňuje František Kužel – dřevostavby, Kladno.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Dveřní kování, okenní kování Kladno - široké a rozsáhlé portfolio výrobků
Kování na okna a dveře je snadno smontovatelné, elegantní a přitom plně funkční.
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Mobilní WC k pronájmu Praha se zabezpečeným hygienickým servisem personálem firmy TOI TOI
Mobilní WC k pronájmu včetně kompletního hygienického servisu zajišťuje společnost TOI TOI se sídlem ve Slaném.
Zahradní pavilony, altány ze smrkového dřeva eshop – neokoukaný design
Neokoukané zahradní pavilony, altány a garážové přístřešky s konstrukcí ze smrkového dřeva zakoupíte v eshopu společnosti Lifastav, spol. s r.o.
Elektromontážní práce, výstavba, rekonstrukce energetických sítí
Elektromontážní práce nízkého a vysokého napětí, výstavba, rekonstrukce a údržba energetických sítí, přeložek, přípojek, trafostanic realizuje Miloslav Kalců – Elektromontáže.
blaugelb - kvalitní značkové výrobky Kladno - vše pro dveře a okna
Kvalitní značkové výrobky zahrnující vše potřebné k instalaci dveří a oken od naší zákaznické značky blaugelb nabízí společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Kladenská stavební rodinná firma s tradicí
Chystáte se stavět nebo renovovat a hledáte spolehlivou stavební firmu? Rodinná firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své profesionální služby již od roku 1998.
Rekonstrukce topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce
Instalace, montáž, rekonstrukce a opravy topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce, podlahové vytápění, tepelná čerpadla realizuje společnost Voplyntop, s.r.o.
Internetový prodej garážových vrat a bran
Sháníte kvalitní a dobře dostupná garážová vrata? Pohodlný nákup garantuje internetový prodej garážových vrat a bran společnost Hanoka – Ing. Marcel Hanzl se sídlem v Kladně.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Řezání asfaltu, demolice, bagrování, práce s hydraulickou rukou Kladno
Řezání asfaltu, demolice, zemní práce, bagrování, práce s hydraulickou rukou toť vše na jednom místě od Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Výběr podlahy ve vzorkovně Praha 5 Zličín nebo ještě pohodlněji u Vás doma
Výběr podlahy může být velmi pohodovou a příjemnou zábavou, jste-li ve vzorkovně společnosti NOKO Podlahy Praha 5 Zličín nebo přímo ve Vašem interiéru.
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Uzamykací systémy a okenní a dveřní kování Kladno
Pokud hledáte pro výrobu Vaší společnosti spolehlivého dodavatele okenního a dveřního kování nebo uzamykacích systémů, s důvěrou se můžete obrátit na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Lepené vinylové podlahy Moduleo SELECT vč. pokládky za skvělou cenu
Vinylové podlahy Moduleo SELECT i s nalepením nabízí za skvělou akční cenu firma NOKO Podlahy z Prahy. Za m2 vč. pokládky zaplatíte nyní pouhých 460 Kč + snížená sazba DPH!
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, koupelnové studio, e-shop
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, sprchové vaničky, příslušenství a náhradní díly Vám dodá koupelnové studio Hüppe s.r.o.