ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí pro občanskou výstavbu i výrobní linky Kladno
Kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí pro byty i průmyslové podniky Vám zajistí spolehlivá firma s profesionálním přístupem UNISERVIS Hašek, s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Mobilní oplocení TOI TOI - pronájem -  celá ČR
Nabízíme k pronájmu mobilní oplocení v několika variantách (průhledné, neprůhledné, vysoké, nízké, nebo samostojné).
Odvoz odpadu a suti Kladno – demoliční práce, příprava terénu
O odvoz odpadu a suti, stejně jako o celkové demoliční práce nebo o přípravu terénu na stavbu, se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Transportní beton prodej Kladno  - z certifikovaného kameniva za příznivé ceny
Transportní beton – beton z certifikovaného kameniva s dopravou na stavbu za příznivé ceny zhotovuje a prodává Miroslav Karas DestroBeton s.r.o., Kladno.
Mobilní toalety, WC, toitoika, pisoáry, karavany a přívěsy, Slaný
Mobilní WC toalety, toitoika s umyvadlem, přebalovacím pultem, pisoáry, karavany, hygienické zázemí na kempy, společenské akce zajišťuje TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Výkopové a zemní práce, autodoprava, bagrování a demolice Kladno
Výkopové a zemní práce, bagrování a demolice včetně odvozu stavební suti zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Sanace, kompletní vysoušení zdiva, omítek po živelných katastrofách, odstranění škod
Veškerý úklid a sanace po požárech i povodních Vám zajistí firma Oldřich Střeska - MAXIMA 2000 z Kladna. Pomůžeme s odstraněním zápachu, odsáním sazí i vysoušením zdí, podlah a stropů.
Kopané a vrtané studny, prohloubení, vyčištění, sanace, okres Kladno
Kopání a vrtání nových studen, prohloubení, vyčištění a sanace starších studen, hydrogeologické průzkumy a vodoinstalace realizuje Martin Dvořák - kopané studny.
Sportovní povrchy - venkovní i vnitřní podlahy Praha -  zajistíme Vám profesionální pokládku
Sportovní povrchy a podlahy, které se využívají pro sport musí splňovat řadu požadavků, a to jak při vnitřním, tak při venkovním použití.
Projekční činnost a projektová dokumentace Kladno
Jednou z mnoha hlavních činností Středočeských vodáren Kladno je i projekční činnost a projektová dokumentace. Středočeské vodárny jsou provozovatelem vodovodů a kanalizací v oblasti Kladno, Mělník, části Prahy, Rakovník a Mladá Boleslav. Zabývají se projekční činností a poradenstvím v oblasti vodohospodářství. Zpracovávají projektovou ...
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Topenářské práce Kladno – nové topné rozvody i rekonstrukce
Společnost Voplyntop, s.r.o. z Kladna nabízí kompletní topenářské služby, instalace nových topných rozvorů, rekonstrukce i opravy.
Rekonstrukce a zateplování Kladno – rodinné domy i komerční objekty
Firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své služby rekonstrukce a zateplování rodinných domů, bytových jader i komerčních objektů.
Sádrokartony Kladno – prodej desek, tmelů a nářadí jednotlivcům i stavebním firmám
Jste malá či velká firma nebo opravujete domek svépomocí a potřebujete k práci kvalitní sádrokartonové desky a příslušenství? Oslovte firmu Rajniš stavebniny z Kladna.
Omítky a zateplovací systémy – široký výběr kvalitních produktů
Široký výběr kvalitních omítek a zateplovacích systémů pro novostavby i rekonstrukce naleznete v nabídce společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Obklady a dlažby prodej Kladno – široký sortiment, vysoká kvalita, dobrá cena
Vybíráte keramické obklady a dlažby a hledáte obchod s širokým výběrem a dobrými cenami? Firma Rajniš stavebniny z Kladna prodává kvalitní značky od renomovaných výrobců.
Pórobetonové tvárnice YTONG prodej Kladno – moderní stavební materiál
Stavíte nebo opravujete dům? Pak jistě stavební materiál s těmi nejlepšími izolačními a mechanickými vlastnostmi. Prodej pórobenových tvárnic YTONG zajišťuje firma Rajniš stavebniny z Kladna.
PVC a vinylové podlahy, odolné a snadno udržovatelné - prodej i odborná pokládka
Vzorkovna společnosti NOKO Podlahy, kterou můžete navštívit na Praze 5, nabízí nejen prodej praktických a odolných PVC a vinylových podlah, ale také jejich odbornou pokládku.
Okna a dveře prodej Kladno – základní i pokročilé produktové řady
Okna a dveře jsou investicí na mnoho let. Nabídka kvalitních oken a dveří, které prodává firma Rajniš stavebniny z Kladna, jistě uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.
Zateplovací systémy Kladno – úspora za vytápění
Rozčilují Vás vysoké náklady za vytápění? Zvolte efektivní způsob úspory s kvalitním zateplovacím systémem od společnosti Rajniš stavebniny se sídlem v Kladně.
Prodej náhradních dílů na garážová vrata a brány pro celý evropský trh
Prodejem a montáží náhradních dílů na garážová vrata a brány včetně dílů na jejich pohony se zabývá na celém evropském trhu společnosti Hanoka z Kladna.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Sekční průmyslová a rolovací vrata Kladno s tichým a plynulým chodem
Společnosti Hanoka z Kladna nabízí prodej a montáž bezporuchových sekčních průmyslových vrat nebo rolovacích garážových vrat s tichým a plynulým chodem do novostaveb nebo rekonstruovaných objektů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno