ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Protipádová pryžová dlažba pro dětská hřiště zamezí zbytečným úrazům
Protipádová pryžová dlažba od společnosti NOKO SERVIS s.r.o. Praha je vynikající volbou pro dětská a multifunkční hřiště. Zamezí totiž všem zbytečným úrazům!
Elektromontáže a revize Kladno – pro malé i vysoké napětí
Hledáte firmu, která nabízí veškeré elektromontážní práce a revize v oblasti Kladna a okolí? Pak se můžete spolehnout na vyškolené pracovníky s mnohaletými zkušenostmi z firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Kabelové příslušenství
Pokud je někdo odborník na výrobu kabelů v České republice, jsme to my – společnost Helukabel CZ s.r.o. Náš výrobní závod sídlí ve Středočeském kraji, nedaleko Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Bezpečnostní zábrany - pronájem Praha
Bezpečnostní zábrany pro řízení pohybu lidí, pro bezpečný a organizovaný vstup, pro zachování zóny se zákazem vstupu – tyto prvky pronajímá společnost TOI TOI, sanitární systémy z Prahy.
Derby povrchy - podkladové desky pro výcvik, kruhový trénink koní i do stáje
Derby povrchy od NOKO servis s.r.o. z Prahy jsou podkladové pryžové desky, které se využívají pro kruhový trénink, výcvik a ustájení koní a jiných hospodářských zvířat.
Mobilní toalety s možností mytí nebo dezinfekcí
Sanitární řešení na parkovištích, akcích i stavbách. Mobilní WC s důkladnou dezinfekcí téměř kdekoli a s možností krátkodobého či dlouhodobého pronájmu zajišťujeme po celé ČR.
Cihly, tvárnice a tvarovky z betonu Kladno
Široký výběr cihel, tvarovek, tvárnic i zámkové dlažby z betonu zakoupíte na příznivé ceny u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Umělé hutné kamenivo určené pro inženýrské stavby a stavby pozemních komunikací
Stavební kamenivo pro inženýrské stavby a účely budování pozemních komunikací, nabídka stavebních materiálů, materiály pro pozemní komunikace od Miroslav Karas - Destro.
Nová garážová vrata FIBER od firmy OLYMPS DOOR - prodej Kladno
Dodáváme a montujeme garážová vrata pouze od kvalitních výrobců. Garážová vrata FIBER od firmy OLYMPS DOOR můžete zakoupit u společnosti Hanoka – Ing. Hanzla v Kladně.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Prodejna stavebnin, materiál na stavby, zdící prvky, omítky, Kladno
Prodejna stavebnin, prvky a materiál na stavby, zdivo, omítky, střešní krytiny, izolace, okapové systémy a obklady zajišťuje společnost Rajniš stavebniny Kladno.
Pryžové podlahy do fitness center a posiloven nejvyšší možné kvality
Fitness centra a posilovny mají vysoké požadavky na kvalitu položených podlah. Pouze profesionální firmy, jako např. NOKO Servis s.r.o. Praha Hostivice je dokážou uspokojit.
Profily na sádrokarton včetně příslušenství Kladno
Profily na sádrokarton a veškeré příslušenství k sádrokartonu pro zkvalitnění a zrychlení Vaší práce při stavbách a rekonstrukcích zakoupíte u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, průzkum
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, hydrogeologický průzkum, demoliční práce, střelmistrovské práce, instalatérské práce.
Výstavba rodinných domů na klíč, zednické práce Kladno
Stavební činnost, zednické práce, výkopy základů, realizaci střech, instalace, obklady a komplexní dodělávky zajišťuje firma Stavba Bartoš, s.r.o.
Stavba Bartoš, s.r.o.
Kabely do každého počasí a pryžové kabely - výroba na míru
Průmyslové kabely, vodiče a veškeré příslušenství vyrábí a dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. Nabízíme rozsáhlý sortiment, krátké dodací termíny, nejmodernější logistiku i řešení šitá na míru.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Zdící materiály prodej Kladno – odolný, vhodné i pro nízkoenergetické stavby
Stavíte? Sháníte kvalitní zdící materiál, který je vhodný i pro nízkoenergetické stavby? Pak se spolehněte na nabídku společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Mobilní WC - prodej i pronájem celá ČR - pro společenské akce, na stavby a pod.
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. je jedničkou na trhu společností nabízejících pronájem mobilních WC. Mobilní WC nabízíme jak k pronájmu tak také k prodeji.
Odolné pryžové podlahy na stadiony, hokejové šatny, střídačky a chodby
O ochranu povrchu podlah zejména hokejových šaten, střídaček a chodeb stadionů proti ostří bruslí se postarají odolné pryžové podlahy vyrobené společností NOKO Servis s.r.o. z Prahy.
Stavebniny nejen pro Kladno a okolí – od střešní krytiny po obklady a dlažby
Stavíte nebo opravujete? Pak jistě oceníte široký sortiment střešních krytin, obkladů, oken, izolace a zdicích materiálů, které nejen pro Kladno a okolí nabízí společnost Rajniš stavebniny.
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Kompletní projekční a geodetické služby Kladno - zaměřování domů, staveb a pozemků
Projekční a kompletní geodetické služby zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o., kterou najdete v Žilině v okresu Kladno.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Instalace topení, vody, plynu Kladno – rychle a spolehlivě
Hledáte spolehlivou firmu, která zajišťuje v Kladně a okolí instalace topení, vody a plynu do novostaveb, při rekonstrukcích i při pozdější údržbě? Spolehněte se na společnost Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Umývárny a zásobníky na vodu pronájem Slaný zajistí hygienické podmínky i v místech bez vody
Pořádáte hromadnou akci a potřebujete zajistit základní hygienické podmínky? Pronájem umýváren a zásobníků na vodu od společnosti TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný Váš problém jednoduše vyřeší.