Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Velký výběr moderní a elegantní dámské konfekce, kabáty, saka, šaty, kalhoty i bižuterie a doplňky
Na prodej stylové dámské konfekce se zaměřuje společnost LASY s.r.o. Navštívit můžete kamennou prodejnu ve Zlíně. K dostání jsou šaty, kabátky, saka, kalhoty i módní doplňky a bižuterie.
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.
Večerní, společenské šaty za nízké ceny - půjčení šatů na ples, svatbu, promoci
Krásné večerní a společenské šaty za nízké ceny najdete na prodejně Dům šatů Hulín. Najdete u nás velký výběr šatů na ples, promoci i svatbu. Spokojené zákaznice k nám jezdí ze Zlína i Kroměříže.
Výroba, eshop pánské košile LUIZ - designové, jednobarevné, flanelové, profesní
Pánské košile od firmy LUIZ - Ing. Horký Lubomír jsou zárukou kvality a moderního designu. Jsme výrobci a provozujeme eshop - zakoupíte u nás designové, jednobarevné, flanelové i profesní košile.
Elegantní pánská, dámská pyžama, noční košile - výroba, eshop
Společnost LUIZ - Ing. Lubomír Horký je česká oděvní firma, která vyrábí pásnká a dámská pyžama, noční košile a domácí oblečení. Zaměřuje se na internetový prodej přes eshop horky-kosile.cz a luiz.cz
Flanelové košile, noční košile, flanelová pyžama - eshop, výroba
Oděvní firma LUIZ - Ing. Lubomír Horký vyrábí kvalitní pánské flanelové košile, noční košile a flanelová pyžama pro dámy i pány. Vyberte si dle svého vkusu na našem eshopu. Sklad máme v Uherském Brodě
Prodej spodního prádla - kvalitní podprsenky, kalhotky, stahovací prádlo
Na prodejně Elis Spodní prádlo Uherský Brod si snadno vyberete dobře padnoucí spodní prádlo - kvalitní podprsenky, pohodlné kalhotky, stahovací prádlo i plavky. Poradíme Vám při výběru.
Zdravotní, certifikovaná dětská obuv Žirafa-DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar
Zdravotně nezávadná, certifikovaná dětská obuv se značkou Žirafa je v nabídce firmy ARNO Zlín-Kostelec. Na výběr máme dětské boty zn. DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar a dalších.
Luiz boxerky, trenýrky s podlatkem, klasické, pánské domácí kalhoty - výroba, eshop
Oděvní firma LUIZ - Ing. Lubomír Horký z Uherského Brodu se zaměřuje nejen na košile a pyžama, ale vyrábí i klasické trenýrky, boxerky a pánské domácí kalhoty. Pro pohodlný nákup využijte náš eshop.
Plátěné, textilní tašky s potiskem - kvalitní česká výroba
Společnost EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž vyrábí plátěné, textilní tašky s potiskem. Kvalitní česká výroba je stále žádaná, potištěné tašky jsme schopni dodat i v malém nákladu.
Návrhy, realizace, dekorace interiérů na zakázku - bytový textil, zastínění oken, žaluzie
Firma STUDIO DEKOR s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá dekorací interiéru a zastíněním oken. Dodá návrhy, bytový textil, žaluzie, tapety a provede realizace interiérů na zakázku.
Výroba podešví - mezipodešev, podešev pro bojovou obuv, vojenské boty
Vývojem a výrobou obuvnických komponentů se zabývá společnost KSBW s.r.o. Zlín. Zaměřuje se na výrobu podešví, specielně na mezipodešve, podešve pro bojovou obuv a vojenské boty, polobotky.
Eshop, prodej kvalitních vyčiněných kůží, kožešin - hovězí kůže, ovčí kožešiny
Společnost F.C.B. spol. s r.o. z Kunovic u Uherského Hradiště se zabývá prodejem kvalitních vyčiněných kůží a kožešin. V našem eshopu můžete zakoupit hovězí kůže a ovčí kožešiny.
Eshop, velkoobchod spodního prádla - pohodlné prádlo Cornette, Lovelygirl, Emy Bimba, Gasoline
Eshop Lovelygirl je zaměřený na značkové spodní prádlo - Cornette, Emy Bimba, Slight, Gasoline. Jsme velkoobchod spodního prádla pro region Zlínský kraj - sklad textilu Činč Zlín-Malenovice.
Aktuální módní trendy přináší butik Zlechov - krásné oblečení za nízké ceny
Každá žena může mít krásné oblečení, pokud si přijde vybrat do Butiku Zlechov u Uherského Hradiště. Butik přináší aktuální módní trendy, vše za nízké ceny. Dovážíme zboží z Německa, Itálie, Turecka.
Výroba pracovních rukavic, prodej ochranných pracovních pomůcek OOPP
Společnost POMAX CZ Zlín se zabývá výrobou a prodejem pracovních rukavic a ochranných pracovních pomůcek OOPP pro různé profese. Mnoho odběratelů máme v regionu Zlínský kraj, dodáváme však po celé ČR.
Nejnovější, módní trendy - slušivé oblečení za výhodné ceny z butiku
Z Butiku Vladimíra Čožíková Zlechov u Uherského Hradiště pořídíte za výhodné ceny slušivé oblečení ve velikosti 34 - 62. Najdete zde nejnovější módní trendy, co sluší všem.
Módní přehlídky pro obce, města - akce pro občany napříč generacemi
Butik Zlechov přichází s možností pro obce a města, domluvit si módní přehlídky. Akce pořádáme hlavně v regionu Zlínský kraj, využijte šanci uspořádat pro své občany něco mimořádného.
Ortopedická obuv na předpis-poukaz je za zlomek ceny - nárok máte 1x za rok
Pokud potřebujete ortopedickou obuv, přineste do firmy Režnák obuv Zlín předpis-poukaz od ortopeda, ortopedická obuv Vás takto vyjde na zlomek ceny. Nárok můžete uplatnit 1x za rok.
Poradenství v oblasti odívání, módy a nákup vhodné kombinace oblečení
Přijďte do Butiku Zlechov na nákup luxusního oblečení a poskytneme Vám poradenství v oblasti odívání, módy. Najdeme pro Vás vhodné kombinace oblečení. Klientelu máme v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín.
Elegantní móda, oblečení - módní přehlídka s modely aktuální kolekce
Butik Zlechov připravil módní přehlídku s modely aktuální kolekce podzim-zima. Koná se v obci Tupesy u Uherského Hradiště. Uvidíte až 300 modelů oblečení, elegantní móda z Německa, Itálie, Turecka.
Luxusní butik - oblečení, oděvy za nízké ceny, na štíhlou i plnější postavu
Luxusní oblečení za nízké ceny můžete pořídit za nízké ceny v Butiku Zlechov nedaleko Uherského Hradiště. Luxusní oděvy zde vyberete na štíhlou i plnější postavu.
Trička s potiskem, s firemním logem nebo jako dárek - potisk textilu na přání
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž dodá třička s potiskem s firemním logem i jako dárek pro Vaše známé. Potisk textilu je na přání, jednobarevné logo i plnobarevný motiv.
Značkové spodní prádlo dámské, dívčí, pánské, chlapecké - eshop, velkoobchod, maloobchod
Spolehlivý eshop s dlouhou historií zaměřený na značkové spodní prádlo dámské, dívčí, pánské, chlapecké má pro své zákazníky i velkoobchodní partnery výhodné akce. Provozovatel je firma Terra Mia Zlín
Čalounické tkaniny, nepromokavé látky, šusťákoviny - velkoobchod, prodej
Společnost Worldtex CZ Zlín je velkoobchod s metrovým textilem. Prodej je zaměřen i na čalounické tkaniny a nepromokavé šusťákoviny na kočárky, tašky, altány, bazény nebo houpačky.