Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Značkové mikiny, zimní bundy, vesty, kalhoty, tepláky, trička, tenisky Blauer USA - oblečení z aktuální kolekce i výprodej
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte značková trička, mikiny, bundy, vesty, kalhoty, tepláky i vycházkovou obuv a tenisky z aktuální kolekce. Vybrané značkové oblečení ve výprodeji.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Levné dětské ložní povlečení do postýlky-pohádkové motivy, krepové, bavlněné
Krásné a levné dětské ložní povlečení můžete vybírat v prodejně FRANC Zlín. Známé pohádkové motivy i běžné dětské vzory, v provedení krepové, bavlněné i flanelové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Bytový textil, záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky a osušky-největší výběr
Největší výběr bytového textilu ve Zlíně najdete v prodejně FRANC Zlín - záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky, osušky, deky, ubrusy a další bytový textil.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Dámská, pánská lehká, kožená zdravotní obuv pro školství, lékaře, na doma - eshop, velkoobchod
Společnost Medistyle Otrokovice je velkoobchod zaměřený na zdravotní obuv, provozuje i eshop robmax.cz. Vybírat můžete koženou obuv pro zdravotnictví, školství i celodenní nošení a na doma.
Bytový textil s vánoční tematikou a textilní dekorace na vánoce z eshopu
Velkoobchod bytového textilu, společnost ZDEKOR Zlín, opět připraví novou kolekci bytového textilu s vánoční tematikou i dekorace na vánoce. Vše pořídíte na provozovně i na eshopu.
Eshop 3M výrobky - ochranné pomůcky, prostředky, lepící pásky 3M
Společnost G3 s.r.o. z regionu Zlínský kraj zpracovává materiály 3M a zabývá se prodejem 3M výrobků. Provozuje eshop, kde můžete zakoupit ochranné pomůcky, prostředky, lepící pásky a další výrobky 3M.
Kožené a koženkové kabelky, opasky a peněženky – kvalitní produkty za příznivé ceny
Bohatý výběr levných kožených a koženkových opasků, kabelek a peněženek v různých provedeních má ve svém sortimentu společnost BEKOV s. r. o., která provozuje e-shop BEKU.cz
Prodej pracovních oděvů, obuvi, ochranných pracovních pomůcek
V prodejně Pracovních oděvů Študent v Bystřici pod Hostýnem naleznete široký sortiment ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi.
Půjčovna svatebních, společenských, večerních šatů - možnost zapůjčení i prodej modelů ve svatebním salonu Dream Dress
Svatební salon Dream Dress Kroměříž-Zlínský kraj je půjčovna svatebních i společenských, večerních šatů. U nás máte možnost zapůjčení šatů v různých cenových relacích, mnoho modelů na prodej.
Eshop s pracovními oděvy - softshellové, fleecové bundy, vesty, mikiny
Snadný nákup pracovních oděvů můžete provést přes eshop firmy ŘEMPO VEGA Kroměříž. Najdete zde pracovní oděvy pro různé profese i pro běžné nošení - softshellové, fleecové bundy, vesty, mikiny.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Prodejna pracovních oděvů, montérek, pracovní obuvi, ochranných pomůcek
Na prodejně pracovních oděvů a obuvi v Kroměříži, kterou provozuje Zdenka Holubářová, najdete velký výběr pracovního oblečení pro různé profese, montérek, pracovní obuvi i ochranných pomůcek.
Eshop nekovové technické materiály - plstě, pryže, šňůry, molitany, ertalony, akrylony, stínící tkaniny
Firma ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž dodává mimo jiné i technické materiály pro různé využití. Přes eshop můžete objednávat technické plstě, pryže, ertalony, akrylony, molitany, stínící tkaniny a další.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Prodej pracovní oděvy, rukavice a pracovní obuv - zateplená, kotníková, poloholeňová
Na prodejně ProPráci Kroměříž Holubářová Zdenka najdete pracovní oděvy, rukavice i pracovní obuv - zateplenou, kotníkovou, poloholeňovou i holínky a polobotky.
Dodávka bytového textilu, doplňků, koberců a dalšího vybavení do interiéru
Společnost FRANC Zlín se specializuje na návrhy a dodání kompletního vybavení do interiéru - bytového textilu, doplňků, žaluzií, koberců i dalších podlahových krytin. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Pracovní oblečení pro různé profese - speciální oděvy pro rizikové prostředí, zdravotnictví, gastro, výstražné, reflexní
Společnost ŘEMPO VEGA Kroměříž je dodavetelem pracovního oblečení pro různé profese, tedy i speciální výstražné oděvy, pro rizikové prostředí nebo zdravotnictví či gastronomii.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Římské rolety, textilní dekorace, záclony, závěsy na míru - šití textilií do interiéru
Společnost ZDEKOR Zlín na míru šije záclony, závěsy i jiné textilie do interiéru. Na zakázku vyrábí římské rolety, japonské stěny. Používáme pouze kvalitní evropské látky. Navrhneme interiér na míru.
Prodej licenčního, dětského povlečení, do dětské postýlky
Vyberte dětem povlečení na prodejně FRANC Zlín, kde najdete velký výběr licenčního, dětského povlečení i soupravy do dětské postýlky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Technické tkaniny ze skelné příze, sklotkaniny ze skleněných vláken-prodej
Tkalcovna UNIQUE Textiles z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin ze skelné příze - sklotkaniny různých gramáží ze skleněných vláken.
Tkané rovingové, skelné pásky, tkaniny-výroba, šití na zakázku
Na zakázku vyrobí tkané skelné a rovingové pásky a další skelné tkaniny Tkalcovna UNIQUE Textiles. Výroba je umístěna v Holešově - region Kroměříž, Zlínský kraj.
Prodej sportovní, funkční oblečení, prádlo Progress, Craft - dámské, pánské, dětské
Sportovní oblečení i funkční prádlo Progress, Craft je na prodej v eshopu i kamenné prodejně firmy ANISPORT - Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské funkční oblečení.
Výroba izolační netkané textilie pro automotive - termoregulační, akustická
Společnost SALIX INTERNATIONAL a.s. Zlín vyrábí izolační netkané textilie pro automotive, které mají vliv jak na lepší termoregulaci ve vozidle i zlepšení akustických vlastností vozu.
Tkalcovna - tkaní, výroba technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu
Společnost UNIQUE Textiles je tkalcovna specializující se na tkaní technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu i kombimateriálů. Výroba je umístěna v Holešově nedaleko Zlína i Kroměříže.
Eshop s bytovým textilem a výroba bytového, kuchyňského textilu na zakázku
Společnost ZDEKOR Zlín je výrobce bytového textilu, který můžete objednávat v eshopu. Pokud máte specifické požadavky, je možná výroba bytového a kuchyňského textilu i na zakázku.