Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Dětské tenisky, vycházkové boty - eshop, prodejna obuvi barefoot
Nové modely dětské obuvi zakoupíte na prodejně Bosé děti-Barefoot ve Zlíně. Již jsou v prodeji dětské tenisky, sandálky a další vycházková obuv z aktuální kolekce. Celý sortiment pořídíte i v eshopu.
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Galanterie Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí
Metrový textil, drobná galanterie a doplňkové zboží – velký výběr na prodejně ve Valašském Meziříčí – profesionální přístup a jedinečný sortiment.
Prodej, eshop dětské obuvi - celoroční dětské boty, anatomické pro zdravý vývoj nohy
Na prodejně Bosé děti - Barefoot Zlín najdete velký výběr dětské obuvi. Nejžádanější je celoroční dětská obuv - lehké a odolné anatomické boty, pro zdravý vývoj nohy. Prodej realizujeme i přes eshop.
Elastická teplákovina v metráži na šaty, sukně, dětské oblečení - digi tisk a jednobarevná
Společnost M.A.B. Trade s.r.o. Zlín - Velíková dodává metrový textil pro široké použití. V sortimentu je i elastická teplákovina jednobarevná i digi tisk, vhodná např. na šaty, sukně, dětské oblečení.
Dětská obuv Skippy Valašské Meziříčí, bezbariérový prodej dětské značkové obuvi a Eshop
Kamenná prodejna dětské obuvi ve Valašském Meziříčí nabízí kvalitní celoroční, zimní, vycházkovou, sportovní obuv i do vody a přezůvky.
Výrobce pracovních rukavic - textilní, kožené rukavice pro všechny profese
Společnost POMAX ZL s.r.o. Zlín je výrobce pracovních rukavic. Dodává kožené a textilní rukavice vlastní výroby i dovozové, uplatnění mají pro všechny profese.
Kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky, tenisky do školy - eshop, prodej
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má již připraven na prodejně i eshopu velký výběr obuvi do školy - kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky i tenisky do školy.
Teplá, odlehčená svetrovina v metráži jednobarevná i se vzorem, hladká i žebrovaná - eshop, velkoobchod
Velkoobchod metrového textilu, M.A.B. Trade s.r.o. Zlín, má v sortimentu i svetrovinu - jednobarevná i se vzorem. V metráži je teplá i odlehčená svetrovina, hladká i žebrovaná. Využijte náš eshop.
Bavlněné froté v metráži - na výrobu županů, domácího oblečení, se zátěrem do postýlky, na přebalovací pulty
Společnost M.A.B. Trade dodává v metráži bavlněné froté a další metrový textil. Froté vyberete jednobarevné i se vzorem, vhodné na výrobu županů, domácího oblečení, do postýlky, na přebalovací pulty.
Outdoorové materiály, funkční textilie metráž - softshell, fleece, outdoorová šusťákovina
Firma M.A.B. Trade, s.r.o. z Velíkové u Zlína je velkoobchod zaměřený na metrový textil. Dodává i outdoorové materiály - softshell tenký i zateplený, fleece i outdoorová šusťákovina s podšívkou i bez.
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Výroba lehkých pracovních oděvů pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře, sociální pracovníky v režimu náhradního plnění
Firma EPOS DUO s.r.o. Zlín je výrobce, dodavatel pracovních oděvů v režimu náhradního plnění. Jsme připraveni dodat lehké pracovní oděvy pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře i sociální pracovníky.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů, obuvi i oblečení pro volný čas
Na prodejně Pracovní oděvy U pštrosa Holešov najdete široký výběr pracovních oděvů a obuvi a také oblečení a boty pro sport a volný čas. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Eshop zdravotní, gumičkové boty, sandále Rock Spring-lehká letní obuv
Pohodlná, lehká letní obuv Rock Spring je skladem na prodejně i v eshopu ARNO Zlín - Kostelec. Jde o zdravotní, gumičkové boty a sandále - dámské, pánské i dětské modely.
Pánská, dámská podměrná, nadměrná obuv-eshop
Na prodejně firmy ARNO Zlín-Kostelec i v eshopu je dostupná nadměrná obuv i podměrná obuv - dámská i pánská.
Výroba ortopedické obuvi, ortopedických vložek - pánské, dámské, dětské vložky do bot
Výrobce pánské, dámské, dětské ortopedické obuvi a ortopedických vložek v regionu Zlín je firma Jaroslav Režňák. Výroba je provedena na základě poukazu od odborného lékaře.
Ortopedická obuv, biomechanická zdravotní obuv z lékárny
Přijďte si vybrat zdravotní obuv do lékárny U kašny v Uherském Brodě. Na prodej je u nás jak ortopedická obuv Santé, tak biomechanická obuv Hanák.
Velkoobchodní prodej bavlněné úplety - dětské, sportovní, teplákoviny, tričkovina
Společnost NOVATEX SK s.r.o. patří mezi velkoobchodní dodavatele metrového textilu v ČR. Sídlí v Otrokovicích u Zlína. Na prodej máme bavlněné úplety - teplákoviny, tričkovina, náplety i další látky.
Kvalitní dětská obuv celoroční, papuče, přezůvky, gumáky, sandálky - prodej, eshop Barefoot
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má bohatý výběr obuvi z aktuální kolekce i modely ve výprodeji. Celoroční dětská obuv, papuče, přezůvky, sandálky, gumáky - vše v eshopu i na prodejně.
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu, lepení, šití bot, ortopedické úpravy, veškeré další obuvnické práce a brašnářské práce.
Galanterie, krejčovské potřeby, látky, kovové doplňky, doplňkový sortiment
Široká nabídka textilní galanterie, krejčovských potřeb a různých doplňkových předmětů v Galanterii Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí.
Kojenecké a dětské oblečení , kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek
Prodej kojeneckého a dětského oblečení Zlín, kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek, nábytek do pokojíčku, vše do deště a vody, kojenecké a dětské potřeby.
Prodej, eshop dětské oblečení, obuv, hračky - výhody pro registrované zákazníky
Na prodejně U Holoubka ve Zlíně najdete velký výběr dětského oblečení, obuvi a hraček. Provozujeme především eshop. Využijte výhody, které mají naši registrovaní zákazníci.