Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Bavlněný satén v létě ochladí v zimě zahřeje - kvalitní povlečení Matějovský eshop
Dopřejte si kvalitní spánek v saténovém povlečení Matějovský. Bavlněný satén vás v létě zahřeje a v zimě ochladí. V eshopu Mobytex si vybere každý!
Svařovací technika, řezací technika a příslušenství, prodej, servis, e-shop
Prodej, dodávka, servis, e-shop svářecí, svařovací techniky, plazmové řezací techniky. To vše zajistí firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Prodej kvalitní obuvi známých značek Znojmo, dámská a pánská obuv, dětská obuv s atestem Žirafy
Prodej kvalitní obuvi známých značek Znojmo, nabízíme prodej obuvi, prodej kožené galanterie, ponožek i doplňkového sortimentu, přijímáme platební karty.
Obuv Ilona Miluše Fousková
Divadelní opony, závěsy do kulturních zařízení na míru
Látkové vybavení jeviště spolu s oponou, závěsy i záclony precizně a z kvalitních materiálů šije společnost Radovana Preise, která sídlí v okrese Vyškov.
Prodej, dodávka pracovní ochrany a výstražných oděvů pro firmy, dílny a podniky
Prostředky pracovní ochrany a výstražné oděvy pro dílny, firmy a podniky dodává firma Ploberger. Prodáváme pracovní pomůcky pro zdraví a bezpečnost zaměstnanců
Prodej matrací pro dokonalý spánek – od matrací taštičkových až po pamětové
Širokou škálu matrací od taštičkových po matrace z paměťové pěny, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci těla, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku TPZ Dobšice.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Prodej bezpečnostní obuvi Strážnice, Jihomoravský kraj
Prodejem, dovozem a distribucí bezpečnostní, pracovní a outdoorové obuvi na území České a Slovenské republiky se zabývá společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnici v Jihomoravském kraji.
Pracovní ochranná obuv Hodonín, Jihomoravský kraj
Vývojem, dovozem a distribucí ochranné obuvi a pracovních pomůcek se zabývá společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnici, poblíž Hodonína v Jihomoravském kraji.
Ortopedické pomůcky pro diabetiky, ortopedická obuv a vložky - výroba na míru
Ortopedickou obuv a vložky na míru vyrábí naše společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Zaměřujeme se na ortopedicko-protetické pomůcky, včetně pomůcek pro diabetiky.
Ergona Brno
Pracovní a bezpečnostní obuv, ochranné pracovní pomůcky Jihomoravský kraj
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní, bezpečnostní a outdoorovou obuv prodává, dováží a distribuuje společnost VM Footwear s.r.o. se sídlem ve Strážnicí, působící po celé České a Slovenské republice.
Vyšší modely matrací, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci
Vyšší pěnové matrace,ať už se jedná o matrace taštičkové, antibakteriální či latexové, které navíc zajistí kvalitní odpočinek během spánku, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, prodej povlečení, metráže, pleny, osušky, zavinovačky
Velkoobchod a Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, látkové pleny, tetra osušky, zavinovačky, povlečení, prostěradla, metráž, ručníky, žínky, deky, polštáře a přikrývky.
Ochranné pracovní oděvy odolné vůči chemikáliím a škodlivým látkám
Výrobu a prodej kvalitních ochranných pracovních kombinéz, plášťů, kalhot, halen a návleků zajišťuje společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG, která působí ve Znojmě a okolí.
ZVG CZ s.r.o.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Protiprachové filtrační polomasky pro vaši bezpečnou ochranu dýchacích cest
Pro práci ve znečištěném prostředí jistě oceníte jemné protiprachové filtrační polomasky společnosti ZVG CZ s.r.o. ze Znojma, která dbá nejen o bezpečnou ochranu vašich dýchacích cest.
ZVG CZ s.r.o.
Plachty na míru, zakázková výroba plachet proti dešti, slunci, na altány, stroje a jiné věci
Kvalitní plachty na Váš altán i různé stroje Vám přímo na míru vyrobí i namontuje společnost Jakub Kundrata z Ratíškovic u Hodonína. Ochráníme Vaše sezónní věci i posezení před všemi nešvary počasí.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Ortopedická obuv na míru - ortopedické úpravy standardní obuvi, měření a indikace
Společnost Ergona, pobočka Brno provozuje Protetiku na ulici Hybešova, kde poskytuje ortopedickou obuv na míru, pro závažně postižené nohy. Také provádí ortopedické úpravy obuvi, měření a indikace.
Ergona Brno
Prodej jednorázových ochranných obleků-protichemický ochranný oděv
Prodej, dodávka jednorázové ochranné obleky, protichemický ochranný oděv odolný vůči pronikání částic, postřiku zakoupíte od firmy ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG ve Znojmě.
ZVG CZ s.r.o.
Kojenecké a dětské potřeby, oblečení, těhotenské oděvy, eshop
Kojenecké a dětské potřeby, oblečení, hračky, těhotenské a kojící oděvy, látkové pleny, přírodní kosmetiku můžete zakoupit v našem eshopu www.ekobroucek.cz.
Pracovní i zdravotní obuv pro každé zaměstnání - holínky i farmářky
Pracovní obuv, zdravotní obuv, pohodlná i vycházková obuv, bezpečná obuv a obuv pro diabetiky zajistí firma KARS, spol. s r.o. v Brně.
KARS, spol. s r.o.
Pracovní obuv s vysokým stupněm ochrany, standartní pracovní obuv
Pracovní obuv s vysokým stupněm ochrany, standartní pracovní obuv pro běžné použití s vysokou odolností a dlouhodobou životností od firmy KARS, spol. s r.o. v Brně.
KARS, spol. s r.o.
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie, provádí specialista v této oblasti firma KOBE-cz s.r.o.
Polohovací rošty i zdravotní matrace pro kvalitní spánek
Polohovací rošty i zdravotní matrace pro kvalitní spánek, motorické rošty CMT-1, rošty pro nosnost 150kg pro vás zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.