Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

INDIE; Rohože
Naše firma BEENA COIR WORKS je výrobce a exportér všech druhů kokosových, jutových, gumových a PVC rohoží se všívaným kokosovým vláknem v Indii. Hledáme odběratele v Evropě a USA. Máme vlastní plně modernizovaný výrobní závod.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
INDIE; Kůže
Naše firma Accord International je jedním z předních dodavatelů všech druhů kůže na obuv, oděvy a zboží. Pracujeme pro téměř všechny země Dálného východu a Brazílii. Máme velký zájem o vybudování nových vztahů s evropskými odběrateli kůže.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Autoplachty Brno
Výroba, opravy, servis autoplachet na osobní a nákladní auta. Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Reklamní plachty.
Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Plachty na přívěsné vozíky
Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Opravy autoplachet
Výroba, opravy, servis autoplachet na nákladní a osobní vozidla. Svařování a šití autoplachet. Výroba, popis, potisk plachet (plachty).
Ložní povlečení, bytový textil Znojmo
Nabízíme velký výběr moderního bytového textilu: -ložní, dětské povlečení -prostěradla, lůžkoviny -polštáře a přikrývky -deky a přehozy -ručníky, osušky -koupelnové předložky -výrobky z mikrovlákna -dekorační látky -utěrky, prostírání, ubrusy, zástěry, chňapky, kuchyňské zboží -záclony -závěsy -latexové, pěnové, pružinové ...
PÁKISTÁN; Plachtovina, stany, plátěné výrobky
Yasin Aziz Textiles je držitelem certifikátu ISO 9001: 2000, od roku 1980 je předním výrobcem a exportérem 100% bavlněného plátna, polybavlněného plátna, plachet, stanů, kepru, režných tkanin, plátěných tašek, rolí plátěných ručníků (CRT ), plachtoviny, a dalších příbuzných položek. Exportujeme do řady zemí a rádi bychom navázali obchodní ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Bangladéš; Oděvy
Ehan International je bangladéšský moderní oděvní podnik a exportér. Obchodujeme se všemi druhy oděvů a oblečení z přírodních i umělých vláken, hlavně tkaných, pletených a svetrů pro muže a chlapce, ženy a dívky a děti. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s novými odběrateli. It is my great pleasure to introduce Ehan International ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Plachty na bazény.
Zastřešení bazénů, nádrží, čistíren odpadních vod.
Boty dětské
Máte na zimu botičky pro Vaše dětičky? Přijďte si vybrat do naší prodejny ortopedické obuvi.