Textil, oděvy, obuv a doplňky patří k základním životním potřebám, kterých uspokojení vám přináší kusová i zakázková výroba a následný prodej. Můžete si vybrat různé druhy oblečení a oděvů pro účely pracovní, sportovní, společenské, běžné nošení, různé obuvi pánské, dámské, dětské včetně doplňků jako kabelky, batohy, tašky, peněženky a další.

Netkané textilie, rohože ze skelných a polyesterových vláken Johns Manville
Netkané textilie značky Johns Manville dodává firma ALPAX. Prodáváme rohože ze skelných vláken s vysokou rozměrovou stabilitou a vysoce pevné a porozitní netkané polyesterové textilie z PES vláken.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Kompletní vybavení ložnic - postele, matrace a rošty
Kompletní vybavení ložnic naleznete ve studiu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme postele, matrace, rošty, polštáře, povlečení a jiné ložnicové vybavení pro zákazníky z Blanska a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Zimní a letní obuv pro dámy i pány značek Levi´s a Marina Galanti – bohatý výběr na e-shopu
Kvalitní zimní i letní dámskou a pánskou obuv značek Levi´s a Marina Galanti za skvělé ceny prodává na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. z Brna.
Levstra, s.r.o.
Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex - pro děti i dospělé
Dětské a dospělé lůžkoviny dodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Prodáváme ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex. Objednávku Vám v okolí Svitav dovezeme až domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Velkoobchodní a maloobchodní prodej dámských kožených a koženkových kabelek
Prodej dámských kožených a koženkových kabelek v různých provedeních na e-shopu zajišťuje společnost Levstra, s.r.o. z Brna, která se zaměřuje na velkoobchod i maloobchod.
Levstra, s.r.o.
VFG plsti a filcy z přírodních a syntetických vláken – výroba
Plsti a filcy z přírodních materiálů a syntetických vláken mají vysokou kvalitní a technickou úroveň. Výrobu pro průmyslová odvětví zajišťuje firma VFG.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Letní a zimní přikrývky, pestré povlečení - vybavení do ložnice, dovoz až domů
Vybavení pro ložnice prodává v okolí Prostějova Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Skladem máme letní a zimní přikrývky a pestré povlečení, které Vám dovezeme či zašleme přímo domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Sedáky, opěrky válečky s paměťovou pěnou - zdravotní doplňky na cesty, do kanceláře
Různé zdravotní doplňky prodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková. V okolí Boskovic a Jevíčka dodáváme sedáky, opěrky a válečky s paměťovou pěnou pro cestování či práci v kanceláři.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Tkaniny, speciální textilie s povrchovou úpravou, opatřené zátěrem, laminované
Tkaniny a speciální textilie SIGMATEX s povrchovou úpravou prodává firma Alpax. Dodáváme textilie odolávající vysokým teplotám nebo tkaniny opatřené zátěrem nebo laminované hliníkovou fólií a kovem.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Pánské a dámské značkové pásky Levi´s – obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách
Obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách, pánské, dámské i unisex pásky známé značky Levi´s má na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. zaměřující se také na módu a zavazadla.
Levstra, s.r.o.
Ochranná maska na svařování Vegaview 2.5 – světlejší výhled na pracovní okolí
Světlejší výhled na okolí a vyšší bezpečnost při práci Vám zajistí profesionální maska na svařování Vegaview, kterou zakoupíte u společnosti FORMICA WELD – specialisty na svařovací techniku a doplňky.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Cestovní značkový kufr Benetton v designovém zeleném provedení a střední velikosti – kvalita za příznivé ceny
Bohatý sortiment cestovních kufrů včetně designového provedení značky Benetton v zelené barvě s výrazným logem a snadnou ovladatelností prodává společnost Levstra, s.r.o. na svém e-shopu.
Levstra, s.r.o.
Ochranné pomůcky a oděvy pro Vaši bezpečnější práci
Ochranné pomůcky a oděvy, které zajistí bezpečnější práci pro Vás i Vaše zaměstnance naleznete na e-shopu společnosti reca spol. s r.o. Nezapomínejte na své zdraví.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Výroba zdravotního programu - relaxační polštáře, matrace a nepropustné chrániče
Relaxační polštáře, matrace, nepropustné chrániče a další výrobky ze zdravotního programu zakoupíte na e-shopu či v jedné z kamenných prodejen firmy 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Ochranné pomůcky pro svářeče, prodej, dodávka samostmívací kukla KOWAX KWX6
Kvalitní ochranné pomůcky určené pro svářeče, samostmívací kukla KOWAX KWX6, prodej a distribuci zajišťuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., sídlící v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Dětské výrobky z Horňácka - eshop soupravy povlečení, lůžkoviny do postýlky, dětské matrace, prostěradla, fusaky
Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je česká rodinná firma z Horňácka, vyrábí lůžkoviny a povlečení do dětské postýlky, mantinely a další dětské výrobky. Navštivte náš eshop.
Přikrývky z přírodních materiálů, antialergické, syntetické - ruční výroba, eshop, prodej
Ruční výrobou a prodejem kvalitních přikrývek z přírodních nebo syntetických materiálů i v antialergickém provedení se zabývá česká rodinná firma 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Zakázkové krejčovství Brno, šití oděvů a hotelového a bytového textilu na míru, šití z přírodních materiálů
Společnost LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která se zabývá zakázkovým krejčovstvím s důrazem na kvalitu.
Klasické respirátory, NANO respirátory, nákrčníky a roušky – ochrana nejen před koronavirem
Ochranu před různými viry prostřednictvím klasických a NANO respirátorů, nákrčníků a roušek umožňuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna, která se postará o jejich dodávku.
Activity promotion s.r.o.
Ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy a obuv
Společnost MOPP - Petr Müller se zabývá prodejem ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi. Nabízí pouze kvalitní pracovní oděvy a ochranné pracovní pomůcky.
Textilní taštička na krk na nošení skleničky během degustace vína - výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou textilních taštiček na krk - nosiček skleniček na víno určených pro návštěvníky degustace vína, se zabývá reklamní agentura STILLUS z Břeclavi.
Prodej pánské, dámské a dětské obuvi, kožené galanterie a doplňků Hrušovany nad Jevišovkou
Prodej kvalitní obuvi známých značek a galanterie naleznete v prodejně Obuv Ilona v Hrušovanech nad Jevišovkou.
Obuv Ilona Miluše Fousková
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.