Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Velký výběr moderní a elegantní dámské konfekce, kabáty, saka, šaty, kalhoty i bižuterie a doplňky
Na prodej stylové dámské konfekce se zaměřuje společnost LASY s.r.o. Navštívit můžete kamennou prodejnu ve Zlíně. K dostání jsou šaty, kabátky, saka, kalhoty i módní doplňky a bižuterie.
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní BIO, výběrová káva, Alžírská káva, káva Irish Cream, káva Amaretto.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Zastavárna ve Zlíně - výhodný výkup, zástava zlata, úrok již od 2%
Zastavárna - Bazar PAWNExpress s.r.o. je ve Zlíně ve 42.budově Svitu. Vykupujeme zlato, šperky i jiné předměty ze zlata. Ceny výkupu držíme na maximu. Možná je i zástava zlata s úrokem již od 2%.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Vazba knih, účetních dokladů, výroba fotoalb v knihařství s 30-letou tradicí
V knihařství Jitka Balážová Zlín dbáme na tradiční řemeslné zpracování a kvalitu práce. Naše hlavní aktivity jsou vazba knih, účetních dokladů, diplomových prací a výroba fotoalb i jídelních lístků.
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.
Prodej krmiva, pamlsky pro psy v eshopu - poradíme jaké jsou nejlepší granule pro psa
V Eshopu 4DogsLife jsou na prodej kvalitní krmiva, konzervy a pamlsky pro psy i další zvířata. Na naší prodejně ve Zlíně Vám rádi osobně poradíme, jaké jsou nejlepší granule pro Vašeho psa.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky - pro stavební firmy i domácí kutily
Specializovaná prodejna ve Slušovicích u Zlína, obchod Zimmermann prodává spojovací materiál a kotevní techniku pro stavební firmy i domácí kutily. Máme spojovací materiál od A do Z.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Sušené květiny, keramika, aranžérský materiál - eshop, velkoobchod
Velkoobchodním prodejem sušených květin, keramiky, dárkového zboží a potřeb pro aranžéry se zabývá Velkoobchod s eshopem Hádlík. Působíme ve Zlínském a Olomouckém kraji.
Sušené rostliny, aranžérský materiál - sušené květiny, květy, plody, organza, stuhy, věnce
Velkoobchod Hádlík Napajedla je specializovaná prodejna a eshop zaměřený na sušené rostliny, květy, plody, sezonní dekorace a aranžérský materiál - organzy, stuhy, věnce. Najdete nás nedaleko Zlína.
Zdravotní, certifikovaná dětská obuv Žirafa-DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar
Zdravotně nezávadná, certifikovaná dětská obuv se značkou Žirafa je v nabídce firmy ARNO Zlín-Kostelec. Na výběr máme dětské boty zn. DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar a dalších.
Kvalitní potisk samolepicích papírových pásek - odolné, nezatěžující životní prostředí
Prodejem samolepicích papírových pásek, které jsou vysoce odolné a navíc nezatěžují životní prostředí, se zabývá firma MITOMA rolls s.r.o. ve Zlíně, která se specializuje i na jejich kvalitní potisk.
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Výroba, velkoobchod dřevěných hraček - skládací, slepovací dřevěné stavebnice
Společnost WALACHIA, s.r.o. je výrobce a velkoobchodní dodavatel dřevěných hraček a stavebnic. Výroba je zaměřena na dřevěné stavebnice - skládací i slepovací.
Výroba podešví - mezipodešev, podešev pro bojovou obuv, vojenské boty
Vývojem a výrobou obuvnických komponentů se zabývá společnost KSBW s.r.o. Zlín. Zaměřuje se na výrobu podešví, specielně na mezipodešve, podešve pro bojovou obuv a vojenské boty, polobotky.
Čistící a dezinfekční prostředky, čistící přípravky od výrobce
Firma CHEPORT, spol. s r.o. z regionu Zlín je výrobce a prodejce čistících a dezinfekčních prostředků. Čistící přípravky jsou určeny pro úklidové firmy, prádelny, gastro zařízení i úklid domácnosti.
Eshop, velkoobchod spodního prádla - pohodlné prádlo Cornette, Lovelygirl, Emy Bimba, Gasoline
Eshop Lovelygirl je zaměřený na značkové spodní prádlo - Cornette, Emy Bimba, Slight, Gasoline. Jsme velkoobchod spodního prádla pro region Zlínský kraj - sklad textilu Činč Zlín-Malenovice.
Levné zlato, zlaté šperky - bazar, prodej, výkup
V 1.zlínské zastavárně - Foxis s.r.o. můžete pořídit levné zlaté šperky. V našem bazaru je zlato na prodej za nižší cenu než ve zlatnictví. Můžete nám také přinést zlato do výkupu.
V rodinném řeznictví akce na domácí uzeniny, kvalitní maso - vše bez dochucovadel
Využijte akce, kterou připravilo řeznictví a uzenářství Aleš Košař - Zlínský kraj. Zakoupíte u nás kvalitní maso, domácí uzeniny, pomazánky. Na prodejně Otrokovice v akci vepřový bok s kostí, klobásy.
Výroba pracovních rukavic, prodej ochranných pracovních pomůcek OOPP
Společnost POMAX CZ Zlín se zabývá výrobou a prodejem pracovních rukavic a ochranných pracovních pomůcek OOPP pro různé profese. Mnoho odběratelů máme v regionu Zlínský kraj, dodáváme však po celé ČR.
Prodej spojovacích materiálů - šrouby, matice, vruty, hmoždinky
Prodejna spojovacích materiálů HPmetal Zlín má dostatek zboží skladem - za příznivé ceny zde nakoupíte šrouby, matice, vruty a další spojovací materiál. Zákazníky máme převážně z regionu Zlínský kraj.
Ortopedická obuv na předpis-poukaz je za zlomek ceny - nárok máte 1x za rok
Pokud potřebujete ortopedickou obuv, přineste do firmy Režnák obuv Zlín předpis-poukaz od ortopeda, ortopedická obuv Vás takto vyjde na zlomek ceny. Nárok můžete uplatnit 1x za rok.