Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Balící samolepicí pásky, izolepy - pro domácnost i průmysl
Balící samolepicí pásky a izolepy pro domácnost i průmysl ve Zlíně vyrábí společnost Steroll s.r.o., díky které můžete bez problémů a hlavně rychle zabalit cokoli je potřeba.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Eshop s vitamíny, minerály a doplňky stravy - se slevou produkty pro zdraví, posílení imunity, regeneraci organismu a vitalitu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková vyrábí vitamíny a doplňky stravy, které aktuálně pořídíte se slevou. Navštivte náš eshop a vybírejte z mnoha produktů pro posílení imunity, regeneraci organismu.
Multimax powerEnergy - 44 složkový multivitamín s postupným uvolňováním a další vitamíny na posílení organismu a vitality v eshopu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková doporučuje na posílení organismu a vitality svůj komplexní multivitamínový preparát Multimax PowerEnergy. Multivitamín s postupným uvolňováním pořídíte v eshopu.
Výroba dárkové balíčky vitamínů, doplňků stravy pro firmy, zaměstnance
Společnost JML Fitness Line s.r.o. Zlín-Velíková vyrábí pro firmy dárkové balení vitamínů, doplňků stravy. Dárkové balíčky pro zaměstnance připravíme dle Vašich požadavků.
Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním pro posílení imunitního systému - výhodný nákup přes eshop
Společnost JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková jako výrobce vitamínů doporučuje z produktů na svém eshopu Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním, posílíte svůj imunitní systém.
Výroba izolační netkané textilie pro automotive - termoregulační, akustická
Společnost SALIX INTERNATIONAL a.s. Zlín vyrábí izolační netkané textilie pro automotive, které mají vliv jak na lepší termoregulaci ve vozidle i zlepšení akustických vlastností vozu.
Originální doplňky stravy - v eshopu nově JML Chelát Magnesium s B6, JML Immunity Vitamín C s šípky a zinkem
Společnost JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková uvedla na svůj eshop novinky mezi doplňky stravy - pro podporu imunity vyzkoušejte JML Vitamin C-500 s šípky a zinkem nebo JML Chelát Magnesium s B6.
Eshop s bytovým textilem a výroba bytového, kuchyňského textilu na zakázku
Společnost ZDEKOR Zlín je výrobce bytového textilu, který můžete objednávat v eshopu. Pokud máte specifické požadavky, je možná výroba bytového a kuchyňského textilu i na zakázku.
Smluvní a zakázková výroba vitamínů, minerálů a doplňků stravy
Společnost JML Fitness Line Zlín-Velíková poskytuje kompletní servis v oblasti zakázkové výroby vitamínů, minerálů a doplňků stravy, tedy včetně balení, etiketování, skladování a dopravy k zákazníkům.
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Klínové a atypické řemeny Rubena, PIX na míru - vysoká odolnost, rychlá expedice
Odolné řemeny Rubena, PIX dodává naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína, působící ve Valašském Meziříčí a Uherském Hradišti. Prodáváme klínové či atypické řemeny na míru, vše s rychlou expedicí.
Gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí
Firma Macroflex dodává gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí. Výroba kompenzátorů. Provoz máme v Otrokovicích, okres Zlín.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Dětské tenisky, vycházkové boty - eshop, prodejna obuvi barefoot
Nové modely dětské obuvi zakoupíte na prodejně Bosé děti-Barefoot ve Zlíně. Již jsou v prodeji dětské tenisky, sandálky a další vycházková obuv z aktuální kolekce. Celý sortiment pořídíte i v eshopu.
Dárkové balení medu - med pro zaměstnance firmy, obchodní partnery
Kvalitní med vlastní výroby dodává firma Pavel Machů. Objednejte si u nás dárkové balení medu a obdarujte své obchodní partnery či zaměstnance své firmy. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Odolná polyuretanová metráž k prodeji na míru - segmentové, kruhové, klínové řemeny
Klínové, ozubené, kruhové a segmentové řemeny distribuuje naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. Prodáváme polyuretanovou metráž na míru pro zákazníky ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště i Kroměříže.
Prodej, eshop dětské obuvi - celoroční dětské boty, anatomické pro zdravý vývoj nohy
Na prodejně Bosé děti - Barefoot Zlín najdete velký výběr dětské obuvi. Nejžádanější je celoroční dětská obuv - lehké a odolné anatomické boty, pro zdravý vývoj nohy. Prodej realizujeme i přes eshop.
Elastická teplákovina v metráži na šaty, sukně, dětské oblečení - digi tisk a jednobarevná
Společnost M.A.B. Trade s.r.o. Zlín - Velíková dodává metrový textil pro široké použití. V sortimentu je i elastická teplákovina jednobarevná i digi tisk, vhodná např. na šaty, sukně, dětské oblečení.
Výrobce pracovních rukavic - textilní, kožené rukavice pro všechny profese
Společnost POMAX ZL s.r.o. Zlín je výrobce pracovních rukavic. Dodává kožené a textilní rukavice vlastní výroby i dovozové, uplatnění mají pro všechny profese.
Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Velkoobchod upevňovací, kotevní technika - kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení
Firma SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic ve Zlínském kraji je velkoobchodní prodejce upevňovací, kotevní techniky. V sortimentu máme kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení, kování i spojovací materiál.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky, tenisky do školy - eshop, prodej
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má již připraven na prodejně i eshopu velký výběr obuvi do školy - kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky i tenisky do školy.
Teplá, odlehčená svetrovina v metráži jednobarevná i se vzorem, hladká i žebrovaná - eshop, velkoobchod
Velkoobchod metrového textilu, M.A.B. Trade s.r.o. Zlín, má v sortimentu i svetrovinu - jednobarevná i se vzorem. V metráži je teplá i odlehčená svetrovina, hladká i žebrovaná. Využijte náš eshop.
Bavlněné froté v metráži - na výrobu županů, domácího oblečení, se zátěrem do postýlky, na přebalovací pulty
Společnost M.A.B. Trade dodává v metráži bavlněné froté a další metrový textil. Froté vyberete jednobarevné i se vzorem, vhodné na výrobu županů, domácího oblečení, do postýlky, na přebalovací pulty.