Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Tesařské kování, hřebíky, zemní vruty, úhelníky, kotvící patky
U firmy SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína seženete veškeré tesařské kování, široké spektrum hřebíků, zemních vrutů, úhelníků a kotvících patek.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Outdoorové materiály, funkční textilie metráž - softshell, fleece, outdoorová šusťákovina
Firma M.A.B. Trade, s.r.o. z Velíkové u Zlína je velkoobchod zaměřený na metrový textil. Dodává i outdoorové materiály - softshell tenký i zateplený, fleece i outdoorová šusťákovina s podšívkou i bez.
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Výroba lehkých pracovních oděvů pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře, sociální pracovníky v režimu náhradního plnění
Firma EPOS DUO s.r.o. Zlín je výrobce, dodavatel pracovních oděvů v režimu náhradního plnění. Jsme připraveni dodat lehké pracovní oděvy pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře i sociální pracovníky.
Domácí, kuchyňské, zahradnické, chovatelské, potřeby-vše pro domácnost, zahradu, hobby
Široký sortiment zboží pro domácnost, hobby, zahradu můžete pořídit v prodejně Zahradní technika Omelka-Napajedla u Zlína. Najdete zde domácí, kuchyňské, chovatelské i zahradnické potřeby.
Eshop zdravotní, gumičkové boty, sandále Rock Spring-lehká letní obuv
Pohodlná, lehká letní obuv Rock Spring je skladem na prodejně i v eshopu ARNO Zlín - Kostelec. Jde o zdravotní, gumičkové boty a sandále - dámské, pánské i dětské modely.
Pánská, dámská podměrná, nadměrná obuv-eshop
Na prodejně firmy ARNO Zlín-Kostelec i v eshopu je dostupná nadměrná obuv i podměrná obuv - dámská i pánská.
Výroba ortopedické obuvi, ortopedických vložek - pánské, dámské, dětské vložky do bot
Výrobce pánské, dámské, dětské ortopedické obuvi a ortopedických vložek v regionu Zlín je firma Jaroslav Režňák. Výroba je provedena na základě poukazu od odborného lékaře.
Velkoobchodní prodej bavlněné úplety - dětské, sportovní, teplákoviny, tričkovina
Společnost NOVATEX SK s.r.o. patří mezi velkoobchodní dodavatele metrového textilu v ČR. Sídlí v Otrokovicích u Zlína. Na prodej máme bavlněné úplety - teplákoviny, tričkovina, náplety i další látky.
Celoroční prodej živých ryb - pstruhů, kaprů, amurů
Pan Marek Žákovský se zabývá prodejem živých ryb - pstruhů, kaprů a amurů. Na prodejně v Lukově zakoupíte čerstvé ryby. Spokojené zákazníky máme převážně ze Zlínského kraje.
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů a další Dary kraje
Společnost Dary kraje zajišťuje rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů až k Vám domů. Naše působnost je celý Zlínský kraj - Zlín, Luhačovice, Uherský Brod, Hradiště, Vsetín, Kroměříž.
Kvalitní dětská obuv celoroční, papuče, přezůvky, gumáky, sandálky - prodej, eshop Barefoot
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má bohatý výběr obuvi z aktuální kolekce i modely ve výprodeji. Celoroční dětská obuv, papuče, přezůvky, sandálky, gumáky - vše v eshopu i na prodejně.
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu
Opravna obuvi Zlín, opravna obuvi a kožené galanterie, výměna patníků obuvi, výměna zipů na batohu, lepení, šití bot, ortopedické úpravy, veškeré další obuvnické práce a brašnářské práce.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Úklidová agentura zajistí úklid, údržbu průmyslových objektů, výškové mytí povrchů, hygienický servis
Společnost ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Zlín funguje i jako úklidová agentura. Přijímá objednávky na úklid průmyslových objektů. Provede čištění koberců, oken i výškové mytí povrchů.
Květinové vazby na objednávku - řezané květiny, dušičková vazba, svatební výzdoba, bytové dekorace
Květinářství Ivany Brázdilové v Otrokovicích se zaměřuje jak na prodej pokojových rosltin, tak na květinové vazby z řezaných květin - svatební výzdoba i dušičkové vazby, vánoční, bytové dekorace.
Akce, 50% sleva na hodinky, ocelové šperky ve Zlatnictví Drahokam
Využijte mimořádné akce ve Zlatnictví Drahokam - právě nyní 50% sleva na hodinky, ocelové šperky. Vyberte si na na kterékoliv z našich prodejen - Napajedla, Zlín.
Kojenecké a dětské oblečení , kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek
Prodej kojeneckého a dětského oblečení Zlín, kočárky, potřeby pro maminky, vybavení do postýlek, nábytek do pokojíčku, vše do deště a vody, kojenecké a dětské potřeby.
Potištěné balící pásky - grafické návrhy, výroba
Společnost Mitoma rolls s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních potištěných pásek. Grafický návrh na potištěnou pásku Vám rádi vyrobíme nebo si ho můžete vytvořit sami.
Eshop automodely, kovové modely aut-RC, rally auta
Modelářská prodejna Automodely Zlín je otevřena pro zájemce z regionu Zlínský kraj. Zakoupit kovové modely aut-RC, rally auta můžete i přes eshop. Zasíláme po celé ČR i na Slovensko.
Grafický návrh balících pásek na míru - opatřete balíky kvalitní lepicí páskou s vlastním potiskem
Poptejte potištěné lepicí pásky s potiskem přímo od výrobce, kterým je Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína. Výrobou a potiskem pásek na míru včetně grafického návrhu se zabýváme více než 15 let.
Prodej, eshop dětské oblečení, obuv, hračky - výhody pro registrované zákazníky
Na prodejně U Holoubka ve Zlíně najdete velký výběr dětského oblečení, obuvi a hraček. Provozujeme především eshop. Využijte výhody, které mají naši registrovaní zákazníci.
Balící potištěné pásky jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy
Společnost Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína je specialistou na výrobu pásek s potiskem podle přání klienta. Pásky mohou složit jako zabezpečovací prvek i jako forma levné reklamy a propagace firmy.