Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Značkové mikiny, zimní bundy, vesty, kalhoty, tepláky, trička, tenisky Blauer USA - oblečení z aktuální kolekce i výprodej
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte značková trička, mikiny, bundy, vesty, kalhoty, tepláky i vycházkovou obuv a tenisky z aktuální kolekce. Vybrané značkové oblečení ve výprodeji.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Smontovaný skleník z polykarbonátu-lehký a snadno přenosný
Pořiďte si u firmy Skleníky Bureš lehký a snadno přenosný skleník z polykarbonátu. Skleníky dodáváme kompletně smontované. Dopravu zajistíme i v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Svatební výzdoba, dekorace sálu, aut, svatební kytice
Společnost POSPA Uherský Brod již rozšířila své aktivity i na svatební dekorace. Obraťte se na nás ohledně svatební výzdoby sálu či auta, navážeme i svatební kytice a květiny pro ženicha a družbu.
Svatební výzdoba POSPA
Švestková povidla z vyzrálých švestek z Pravčic - vítěz testu švestkových povidel Dtest
Výrobce povidel - Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže, vyrábí švestková povidla z vyzrálých švestek. Díky kvalitě je náš produkt vítězem testu švestkových povidel v Dtestu 03/2016.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Variabilní akátové květináče - venkovní nekonečné záhony
Novým produktem firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj jsou variabilní akátové květináče, které lze sestavit jako venkovní nekonečné záhony. Lze je přizpůsobit každému prostoru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Ochranné samolepicí fólie a pásky - ochrana proti poškození a zašpinění
Ochranné samolepicí fólie a pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. Zlín. Specializujeme se na výrobu a dodávku samolepicích pásek, které ochrání materiál před poškozením či zašpiněním.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Přírodní švestková povidla-výroba povidel bez konzervantů, přidaného cukru
Rodinná firma Jiří Netopil Pravčice vyrábí přírodní švestková povidla z vyzrálých švestek. Výroba povidel probíhá bez konzervantů a přidaného cukru. Hospodaří na pozemcích v regionu Kroměříž, Přerov.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Levné dětské ložní povlečení do postýlky-pohádkové motivy, krepové, bavlněné
Krásné a levné dětské ložní povlečení můžete vybírat v prodejně FRANC Zlín. Známé pohádkové motivy i běžné dětské vzory, v provedení krepové, bavlněné i flanelové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Bytový textil, záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky a osušky-největší výběr
Největší výběr bytového textilu ve Zlíně najdete v prodejně FRANC Zlín - záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky, osušky, deky, ubrusy a další bytový textil.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Svatební floristika - svatební vazby, květiny, kytice pro nevěstu
V oboru svatební floristika má mnoho zkušeností Společnost POSPA Uherský Brod, působí v lokalitě Uherské Hradiště. Připraví svatební vazby, kytice pro nevěstu i ostatní svatební dekorace.
Svatební výzdoba POSPA
Zahrádkářské, zahradnické potřeby, nářadí v eshopu agro-centrum.cz
V eshopu agro-centrum.cz zakoupíte zahrádkářské, zahradnické potřeby a nářadí. Vybrat si můžete i osobně na prodejně Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Samolepící, textilní, potištěné a LDPE pásky - výroba
Naše firma se zaměřuje na výrobu samolepících pásek textilních, potištěných a LDPE ve Zlíně a okolí.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Dodavatel, velkoobchod piva, nealkoholických nápojů, alkoholu, destilátů - vodky, tuzemáku, borovičky, likérů, sektu
FONTÁNA Kroměříž je velkoobchod piva, nealko nápojů, alkoholických nápojů, destilátů. Dodávky zajišťuje prodej přes velkosklady na Moravě - Kroměříž, Přerov, Olomouc, Šumperk, Jeseník, ValMez.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Prodej řezaných květin, hrnkových rostlin a svatební, smuteční vazby
Velký výběr hrnkových pokojových rostlin za skvělé ceny mají v Květinářství Na Kapli v Napajedlech u Otrokovic. Připraví i svatební, smuteční vazby a aranžmá pro každou příležitost.
Dámská, pánská lehká, kožená zdravotní obuv pro školství, lékaře, na doma - eshop, velkoobchod
Společnost Medistyle Otrokovice je velkoobchod zaměřený na zdravotní obuv, provozuje i eshop robmax.cz. Vybírat můžete koženou obuv pro zdravotnictví, školství i celodenní nošení a na doma.
Prodej gumové hadice Elaflex - speciální, univerzální, tankovací, chemické, farmaceutické
Významný dodavatel potrubních systémů z regionu Zlín, firma Macroflex s.r.o., dodává i speciální gumové hadice Elaflex. Na prodej jsou tankovací, chemické, farmaceutické i univerzální hadice.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Bytový textil s vánoční tematikou a textilní dekorace na vánoce z eshopu
Velkoobchod bytového textilu, společnost ZDEKOR Zlín, opět připraví novou kolekci bytového textilu s vánoční tematikou i dekorace na vánoce. Vše pořídíte na provozovně i na eshopu.
Čerstvé hovězí, vepřové maso i uzeniny z Řeznictví Koníček
V Řeznictví Vlčnov u Uherského Brodu nakoupíte čerstvé vepřové i hovězí maso od českých dodavatelů. Majitel František Koníček dodá i uzeniny vlastní výroby.
Vstupenky - kvalitní výroba a tisk vstupenek s ochranou před kopírováním
Společnost Epos spol. s r.o. se ve Zlíně specializuje na výrobu vstupenek a lístků z kvalitních materiálů na různé kulturní akce.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Rychlá, levná a kvalitní výroba vstupenek a lístků s ochranou na různé akce
Společnost Epos spol. s r.o. se specializuje na tisk a výrobu vstupenek na různé kulturní akce i do kina apod. Jsme rychlí, levní a hlavně kvalitní.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Majonéza, tatarská omáčka, dipy v gastrobalení přímo od výrobce - distribuce pro restaurace, prodejny potravin, hotely, penziony
Drůbežárna Holešov se kromě distribuce vajec zabývá i výrobou dipů, majonézy,tatarské omáčky vlastní receptury. Dodáváme gastrobalení pro restaurace, firmy v lokalitě Přerov, Lipník, Hranice, Kojetín.
Volné místo v řeznictví - do výrobny masa, prodavač, prodavačka masa, uzenin
Řeznictví Vlčnov - František Koníček přijme zájemce s praxí v oboru na svoji provozovnu. Volné místo je do výrobny masa a prodavač masa, uzenin. Vhodné pro zájemce z okolí Uherského Brodu, Hradiště.