Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Těsnění pro trapézové plechy a vlnovky střešních krytin - výroba a prodej
Firma Pavla Špendlíka se specializuje na výrobu profilového těsnění na trapézové plechy a vlnovky střešních krytin ve Zlíně.
Pavel Špendlík Výroba profilového těsnění
Lehké a ohebné hadice z měkčeného PVC s výstužnou spirálou z polymeru PVC
Firma DLplast ze Zlínského kraje vyrábí lehké a ohebné hadice z měkčeného PVC s výstužnou protinárazovou spirálou z tvrzeného PVC i další typy průmyslových hadic s ocelovou spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic
Zdravé dobroty, sladkosti, sušené ovoce, ořechy, mandle LIFELIKE, müsli, směsi MIXIT, džemy, mošty, pyré Ovocňák
Jaroslav Strnad provozuje Zdravější obchůdek v Uherském Hradiši, kde nakoupíte zdravé dobroty, sladkosti, čokolády, müsli a směsi MIXIT, sušené ovoce, ořechy, mandle LIFELIKE, džemy, mošty Ovocňák.
Zdravější obchůdek - Jaroslav Strnad zdravé potraviny Uherské Hradiště
Výroba eko pásky, recyklovatelné papírové lepící pásky s potiskem - popisovatelné, ručně trhatelné
Společnost Steroll s.r.o. Zlín vyrábí eko pásky, papírové lepící pásky, které jsou recyklovatelné a působí velice dekorativně. Výhodou je, že jsou ručně trhatelné a popisovatelné.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Šití dámského oblečení na míru, co skryje nedostatky a zvýrazní přednosti - sukně, šaty z mušelínu, bavlny, lnu
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Čerstvé maso vepřové, hovězí, králičí, krůtí, kuřecí, kachny levně v řeznictví
Řeznictví U Petra s provozovnou Uherský Brod a Zádveřice u Zlína má pro Vás levně čerstvé maso pro Váš stůl. Na prodej máme vepřové, hovězí, krůtí, kuřecí maso i králičí nebo kachny.
Česká pracovní a vycházková obuv Zlín, šití flexiblové obuvi, farmářky, bezpečnostní obuv, atest
V naší nabídce najdete obuv vycházkovou, pracovní boty, nazouváky, boty na sport a také speciální obuv pro skláře, pokrývače či boty pro specifické prostředí.
FLEXIKO CZ s.r.o. Český výrobce flexi obuvi
Dodavatel papírenského zboží, školních a kancelářských potřeb - eshop, velkoobchod
Společnost PAS+P s.r.o. provozuje eshop pasp.cz zaměřen na papírnictví, školní, kancelářské potřeby. V Uherském Hradišti můžete využít náš velkoobchod a vybrat si zboží osobně.
Sadbové brambory, sazenice salátu, košťálovin ze zahradnictví
V Talašově zahradnictví s.r.o. začíná jarní sezóna. Přijďte si nakoupit sazenice salátu, košťálovin, plodové zeleniny i sadbové brambory. Naše prodejny - Tlumačov, Otrokovice u Zlína.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Adventní a vánoční věnce - překrásné vazby a dekorace na hřbitov nebo vánoční stůl
Pro vytvoření správné vánoční atmosféry Vám pomůže firma PROPLANT GROUP s.r.o., která pro Vás vyrábí překrásné adventní i vánoční vazby, věnce a dekorace.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Šití svatebních šatů na míru - získejte inspiraci a ušijeme individuální model pro každou nevěstu
Ve Svatebním studiu Gabriela v Želechovicích u Zlína se zabýváme šitím svatebních šatů na míru pro nevěsty z celé ČR. Pomůžeme vám najít šaty snů, které vystihnou Vaši osobnost.
Svatební studio GABRIELA Zlín Gabriela Bělíčková
Ořechy přírodní, pražené nebo v čokoládě a široký výběr sušeného ovoce
Velký výběr ořechů přírodních, pražených nebo máčených v čokoládě a sušené ovoce si můžete vybrat u společnosti Drago spol.s r.o. ve Zlíně nedaleko Otrokovic.
Drago, spol. s.r.o.
Dřevěné obaly - palety, bedny ze dřeva s víkem, s kartonem, z OSB desek i z překližky
Pokud chcete přepravit či skladovat své zboží v praktických obalech ze dřeva, firma Dřevoobaly Iveli Kroměříž dodá širokou škálu produktů - palety, dřevěné bedny s víkem, s kartonem, z OSB, překližky.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Aplikace autofolie, protisluneční fólie na sklo auta, budovy Zlín
Aplikace protisluneční fólie na sklo auta či okenní folie na budovy provádí po celé Moravě firma Cartint Zlín. Autofolie aplikujeme bez demontáže skla.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Výroba pogumovaných drážkovaných pryžových válců s celou řadou výhod
Společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. vyrábí pogumované drážkované pryžové válce pro průmyslové použití, které přináší celou řadu výhod.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ohraničovací, vytyčovací pásky s vysokou pevností proti přetržení pro ohraničení prostoru
Kvalitní vytyčovací pásky pro ohraničení prostoru zakoupíte u zlínské společnosti Steroll s.r.o., která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných pásek s vysokou pevností.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Handmade dětské oblečení, kojenecké soupravy - zakázkové šití, malování na přání
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Flexibilní polyuretanové hadice vyztužené ocelovým drátem, PVC spirálou
Firma DLplast, s.r.o. Holešov je předním výrobcem a dodavatelem flexibilních průmyslových hadic v ČR. Vyrábí různé typy polyuretanových hadic vyztužených ocelovým drátem a PVC spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic
Směsi koření bez glutamanu a bylinná sůl zn. LUSSK jako originální ochucovadla
Na prodejně dravější obchůdek Uherské Hradiště nakoupíte i směsi koření bez glutamanu a bylinnou sůl zn. LUSSK. Tato originální ochucovadla dodají vašim jídlům nové chutě a vůně.
Zdravější obchůdek - Jaroslav Strnad zdravé potraviny Uherské Hradiště
Průmyslové popisovače pro výrobu i domácnost - fixy, tužky, mastkové křídy pro značení kovu, skla, plastu, dřeva, betonu, keramiky
Společnost KOFIX Zlín je výrobce a prodejce průmyslového značení. Nakupujte přes eshop průmyslové popisovače - fixy, tužky, inkousty, mastkové křídy pro značení kovu, skla, plastu, dřeva, betonu aj.
KOFIX Rostislav Pavlík
Dodavatel tonerů, inkoustů - originální i alternativní náplně do tiskáren v eshopu
Společnost PREMO s.r.o. je dodavatelem náplní to tiskáren především v regionu Zlínský kraj, Morava. Snadný nákup tonerů, inkoustů v eshopu.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Kompletní extrudované krmivo Supralif pro psy velkých plemen, které je dobře stravitelné a má velkou energetickou hodnotou
Firma BARDOG group s.r.o. Uherské Hradiště je výhradním dovozcem krmiva Bardog pro EU, v eshopu bardog.cz nakoupíte i nové krmivo Supralif, které má při nízké denní dávce velkou energetickou hodnotu.
Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj