Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Racionální zdravá výživa, instantní výrobky a směsi, pečivo
Zdravá výživa, potraviny pro makrobiotickou, bezlepkovou dietu, křupky, tyčinky, sirupy, kávy, směsi na vaření i hotové výrobky od Natural Jihlava JK s.r.o.
Zdravotní matrace, rošty, postele, polštáře Jihlava, Vysočina
Jihlavské spánkové studio Ráj spánku se specializuje na prodej zdravotních matrací, roštů, postelí i ratanového nábytku od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Speciální použité pneumatiky se zvýšenou odolností proti průrazu
Prodejem speciálních použitích pneumatik se zvýšenou odolností proti průrazu pro speciální stroje, zemědělskou či lesnickou techniku se zabývá společnost Ing. Josef Kamaryt.
Odborný servis traktorů a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, FENDT
Odborný servis traktorů FENDT a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, prodej náhradních dílů a také olejů, diagnostika, servis klimatizací.
Servis Traktorů s.r.o.
Prodej hliníkových a kovových žebříků pro profesionální účely
E-shop hliníkových i kovových žebříků pro profesionální i soukromé účely, ocelové a hliníkové schůdky zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý.
Originální pletené výrobky-čepice, rukavice, šály výroba, prodej
Pletené zboží, doplňky, čelenky, rukavice, šály, čelenky, nákrčníky, dámské, pánské dětské zboží, kulichy, sportovní čepice z velmi kvalitního materiálu zajistí firma PLETEX s.r.o.
PLETEX s.r.o.
Zdravá výživa, zdravěnka, prodej kvalitních bio potravin
Prodej zdravé výživy, kvalitních BIO produktů, čerstvého pečiva, ovoce i zeleniny, koření a jiné najdete na Vysočině ve Žďáru ve zdravěnce Top Vital
Nabízíme propagační stojany prodejní regály drátěný program
Vyrábíme firemní a propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky, drátěný program, koše - Feroplast, s.r.o. Chotěboř
FEROPLAST spol. s r.o.
Elektrospotřebiče, drogerie a železářské zboží pro dům i zahradu, e-shop, Náměšť nad Oslavou
Vysoce kvalitní domácí spotřebiče i elektrospotřebiče naleznete na e-shopu či v kamenném obchodě společnosti ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. v Náměšti nad Oslavou.
Pneuservis, vyvážení a montáž pneumatik, přezutí kol
Pneuservis, vyvážení a montáž pneumatik, přezutí kol, ukladnění pneumatik, oprava defektů, hlídání tlaku v pneu, výměna nových gum od firmy HLOUCH MOTORS s.r.o. v Třebíči.
Manžetové, ozdobné i kovové knoflíky, kravatové spony pro galanterie a bižuterie, e-shop
Knoflíky pro oděvní a módní průmysl vyrábí společnost Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. z okresu Pelhřimov. Široký sortiment pracovních a módních spon, brzdiček i koncovek.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Drátěný program, koše, firemní stojany, otočná police, mříž, regál, rošt
Specializujeme se na drátěný program, získat od nás můžete velké a malé firemní stojany, otočné police, různé mříže, regály, rošty i koše.
FEROPLAST spol. s r.o.
Dřevěné hračky na zakázku, propracovaný dětský nábytek a zařízení do MŠ a jeslí, výroba
Dřevěné houpací koně či autíčka na míru vyrábí společnost Acti Bois CZ, s.r.o. s provozovnou v Dobré Vodě. Dokážeme zhotovit cokoli, co si zákazník přeje včetně dřevěných odrážedel.
Porážka jatečných zvířat, odborné bourání a nakládání hovězího i vepřového masa, rozvoz
Profesionální porážku hospodářských zvířat pocházejících pouze od českých chovatelů dlouhodobě poskytuje společnost JATKY Dolní Heřmanice s.r.o. z Dolních Heřmanic.
Bezlepkové a bezlaktózové potraviny základem každé zdravé výživy
V oblasti zdravé výživy vám bude jistě výborným partnerem firma TOP VITAL ze Žďáru nad Sázavou, jež zajišťuje bezlaktózové a bezlepkové potraviny té nejvyšší kvality nejen pro oblast Vysočina.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Kamenná prodejna zdravé a bezlepkové výživy pro naše spokojené zákazníky
Firma TOP VITAL pro vás zajišťuje prodej nejen zdravé a bezlepkové výživy formou internetového i kamenného obchodu ve Žďáru nad Sázavou, který je oblíbený u zákazníků z celé Vysočiny.
Firemní propagační stojany regály reklamní prvky drátěný program
Výroba firemních a propagačních stojanů, prodejních regálů a jiných reklamních prvků - Feroplast, s.r.o. Chotěboř
FEROPLAST spol. s r.o.
Distribuce hygienického papírenského zboží, úklidové drogerie
Hygienické papírenské zboží, úklidová drogerie a prostředky, zásobníky toaletního papíru, dávkovače mýdly a koše prodává a distribuuje velkoobchod Clean-pap - Jan Fuit, okres Jihlava.
Zprostředkování nového i použitého pneu pro nakladače, bagry i gredrum
Zemědělské stroje, nebo nové i použité pneu pro nakladače, bagry i gredrum vám obstará firma zemědělské techniky Ing. Josef Karamyt z Telče, která své služby zajišťuje i v blízkém okolí Vysočiny.
Prodej pneumatik pro motocykly od ověřených značek Michelin a  Dunlop
Kromě prodeje a servisu motocyklů vám firma Ladislava Milostného MOTOSPORT z Třebíče zajistí také jejich přezutí pneumatik ověřených značek jako je Michelin, Dunlop, Bridgestone a další.
Dietní produkty pro bezlepkovou a bezlaktózovou dietu
Kvalitní produkty pro dodržování bezlepkové či bezlaktózové diety naleznete mezi sortimentem prodejny se zdravou výživou TOP VITAL ve Žďáru nad Sázavou.
Prodej použitých pneumatik pro lesní hospodářství - lesnické traktory, vyvážečky, harvestory
Prodejem použitých pneumatik pro lesní hospodářství jako jsou lesnické traktory, vyvážečky, harvestory a jiné stroje se zabývá po celé Vysočině soukromý zemědělec, Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči