Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

E-shop Jeníček-vše pro dítě, prodej oblečení, obuvi, hraček, kočárků, nábytku pro děti, autosedačky
E-shop Jeníček-vše pro dítě s.r.o. prodává kvalitní dětské oblečení, licenční oblečení a zboží, obuv, hračky, dekorace do dětských pokojů a také další dětský sortiment.
Hodinářství Vísnerová Třebíč, opravy hodin, opravy hodinek, opravy budíků, upomínkové rytí
Hodinářství Vísnerová Třebíč, opravy hodin, opravy hodinek, opravy budíků a barometrů, upomínkové rytí, prodej šperků z chirurgické oceli.
Polotovary pro snadnou montáž kovového a hliníkové zábradlí
Jsme společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy, která dodává kvalitní polotovary, jako jsou madla, drážky, příruby a jiné nezbytné komponenty pro kovové a hliníkové zábradlí se snadnou montáží.
Prodej dámských kožených bot renomovaných výrobců obuvi za příjemné ceny
Kvalitní a pohodlnou dámskou koženou obuv renomovaných výrobců obuvi vhodných pro různé příležitosti zakoupíte v okolí Znojma a Třebíče v prodejnách obuvi Obuv Svoboda s.r.o.
Rodinné vinařství jižní Morava
Příjemná atmosféra rodinného vinařství uprostřed moravských vinic, degustace, gastro večery, ubytovaní ve sklípku nebo hotelu, pořádání oslav a svateb to a ještě více pro vás chystá Vinařství Sádek.
Dámské, pánské volnočasové oblečení  nejen pro motorkáře – prodej přes e-shop
Originální dámské a pánské lifestylové volnočasové oblečení nejen pro motorkáře pořídíte na e-shopu shop.rodmotorcycles.cz.
Značkové boty Ara, Deska, Barton, Mustang - kvalitní obuv pro celou rodinu za výhodné ceny
Kvalitní obuv pro celou rodinu za výhodné ceny zakoupíte na prodejně OBUV SVOBODA v Moravských Budějovicích. Vyberte si značkové boty Ara, Deska, Barton nebo Mustang.
Stavebnicový systém zábradlí – pro balkony, terasy, schodiště
Hliníkové zábradlí se snadným stavebnicovým systémem pro balkony, terasy, schodiště a francouzská okna vám dodává společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy.
Dámské volnočasové nazouváky a pantofle – ideální volba do práce, na doma nebo na procházku
Široký výběr dámských volnočasových letních nazouváků a pantoflí Rieker a Tamaris vhodných pro nošení do práce, na doma i ven, naleznete v prodejnách Obuv Svoboda v Třebíči a Jemnici.
Plastové bazény na míru, výroba, prodej, distribuce,  realizace,vyrobky z polypropylenu
Firma ITMS plast s.r.o. vyrábí a dodává bazény na míru a další specifické výrobky z polypropylenu. Kvalitní a moderní bazény s dlouhou životností budou okrasou Vaší zahrady.
Velkoobchod dekorační textilie, interiérové látky, záclony a závěsy pro Váš dům
Velkým výběrem dekoračních textilii, závěsů, látek a záclon, stejně jako profesionálním přístupem, Vás nadchnou ve firmě BS textil.
BS-textil s.r.o.
Dřevěné a plastové kompostéry, polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma
Nakupujte dřevěné nebo plastové kompostéry nebo polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma z pohodlí domova. Kompostéry i skleníky na Vaši zahradu nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Velkoobchod s dekoračními tkaninami a čalounickou galanterií Olomouc
Široký sortiment dekoračních tkanin a potahových látek naleznete v Olomouci ve velkoobchodní čalounické galanterii BS-textil, s.r.o.
BS-textil s.r.o.
Stojany, regály i další drátěný program pro firmy a obchody
Drátěné stojany si můžete pořídit k prezentaci firemních letáčků a propagačních materiálů.
FEROPLAST spol. s r.o.
Masna - prodej čerstvého vepřového a hovězího masa z českého chovu
Čerstvé vepřové a hovězí maso porcované v masně dle přání zákazníka zakoupíte v Havlíčkově řeznictví a uzenářství. Prodáváme maso zásadně z českých chovů z oblasti Vysočiny.
Zajištění vzduchových pneumatik, superelastických kol i plnopryžových obručí
Firma Ing. Josef Kamaryt z Telče vám kromě rostlinné výroby také zajistí vzduchové pneumatiky, superelastická kola či plnopryžové obruče pro zemědělskou i jinou techniku jako jsou skladové vozíky.
Tunelová bavlněná rouška, šátek pro dospělé - dámská, pánská
Tunelovou bavlněnou roušku (šátek) pro dospělé v UNI velikosti v provedení pro dámy i pány zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy Pletex z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Komfortní ložní soupravy, prostěradla a povlečení - výdej a vrácení na prodejně
Povlečení, prostěradla a ložní soupravy prodává na Vysočině studio Ráj spánku z Jihlavy. Objednejte si sortiment v e-shopu a využijte možnost výdeje a vrácení přímo na prodejně.
Pojízdná prodejna s čerstvým masem a uzeninami, pravidelné farmářské trhy
Havlíčkovo řeznictví prodává své výrobky v pojízdné prodejně na Třebíčsku, Jihlavsku a v sousedních regionech. Máme pro vás čerstvé chlazené a vysoce kvalitně opracované vepřové a hovězí maso.
Kvalitní dámská a pánská pracovní zdravotní obuv s protiskluzovou podešví
Dopřejte svým nohám pohodlí s kvalitní pracovní dámskou a pánskou obuví s protiskluzovou podešví od firmy Portosano.
Dodávka masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – jídelny, školy, školky, restaurace
Dodávku čerstvého masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – školy, školky, jídelny, restaurace, domovy důchodců - zajišťuje v okolí Brna a Třebíče Havlíčkovo řeznictví a uzenářství.
Práškové plasty, komaxit, zdravotně nezávadné, oděruvzdorné
Pro náš drátěný program používáme práškové plasty - komaxit, které jsou zdravotně nezávadné, snadno se nanášejí a jsou oděruvzdorné.
FEROPLAST spol. s r.o.
Pneumatiky na harvestory a další lesnickou techniku
Speciální nové či ojeté pneumatiky pro harvestory a další lesnickou techniku a stroje zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josefa Kamaryta v Telči.
Velkoobchodní prodej potahových látek a galantérních doplňků
Potahové a závěsové látky, galanterie, čalounictví, velkoobchodní prodej, dekorační a matracové tkaniny, galantérní doplňky má na Ostravsku v prodeji BS-textil s.r.o.
BS-textil s.r.o.
Velkoobchodní prodej kvalitního čerstvého masa, chutných masných výrobků i uzenin
Prodej čerstvého masa, masných výrobků i uzenin pro velkoodběratele zajistí firma Tomáš Havlíček – Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v okolí Třebíče, Jihlavy a Brna. Velkoobchodní ceny dohodou.