Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Zakázková výroba textilních neoděvních FME produktů -  kryty, plachty, obaly, pytle, vaky, tašky a další
Disting s.r.o. na zakázku vyrábí FME produkty zamezující vniknutí cizího předmětu, jako jsou kryty, plachty, obaly, pytle a vaky nebo tašky , které nachází uplatnění v různých oborech.
DISTING s.r.o.
Volnočasové oblečení – dětské tepláky, mikiny, teplákové soupravy, čepice
Volnočasové oděvy pro děti, jako jsou tepláky, mikiny, teplákové soupravy nebo čepice vyrábí firma DISTING s.r.o. z Dukovan. Šijeme také dámské mikiny, sukně a šaty.
DISTING s.r.o.
Výrobce certifikovaných osobních ochranných  pracovních prostředků na míru
Společnost DISTING s.r.o. je výrobcem a dodavatelem osobních ochranných pracovních prostředků, které chrání zaměstnance před riziky v práci. Certifikované OOPP jsou certifikovány dle platných norem.
DISTING s.r.o.
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Medové marinády a zálivky vhodné ke grilovaným pokrmům, steakům a nakládání masa
Originální medové zálivky a marinády s různými příchutěmi vhodné ke grilovaným pokrmům a steakům, ale také k nakládání masa určeného ke grilování pořídíte na e-shopu meduska.cz
Meduška Medové dárky
Produkty vyrobené z medu Mikulovice, dárková balení medů a produktů, svíčky z včelího vosku
Nabízíme medové produkty jako drobné dárky vhodné pro jakoukoliv příležitost a prakticky pro kohokoliv, ideální k vánocům, valentýnu, svatbě, výročí, velikonocům, ke dni matek.
Meduška Medové dárky
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy - přímý prodej i kanban
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy firmou LAGUS s.r.o. specialistou na trhu. Přímý prodej i kanban. Jsme výrobci pro celosvětový odbyt.
LAGUS s.r.o.
Tradiční zakázková výroba i prodej foukaného skla, skleněných dekorací i pohárů
Na tradiční výrobu foukaného skla, skleněných dekorací i pohárů se můžete těšit ve Sklářské huti u Hrocha ve Žďáře nad Sázavou, kde můžete navštívit i prodejnu. Možnost výroby na zakázku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Čerstvě pražená zrnková káva Golden Coffee – směs 4 druhů káv ze Střední Ameriky a Indie
Čerstvě praženou zrnkovou kávu vlastní značky Golden Coffee ze směsi Arabiky a Robusty se speciální chutí má ve svém bohatém sortimentu společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Pomůcky pro výcvik psa - vlastní výroba kynologických potřeb a oblečení, eshop
Jiří Čejka HST je známým výrobcem kynologických potřeb a oblečení. Vlastní výrobu pomůcek pro výcvik psa od oblečení, přes rukávy a obleky si zakoupíte jednoduše online přes náš eshop!
HST Čejka Sportovní a služební kynologie
Luxusní šerpy pro školy a školky jako upomínka významných okamžiků života
Šerpy pro školy a školky s potiskem podle vlastního přání dodává společnost Reklamní potisk, s.r.o. sídlící v Telči. Naše šerpy Vám připomenou významné okamžiky života.
Reklamní potisk, s.r.o.
Zahradní nábytek pro pohodlné a stylové dny na zahradě - vychutnejte si krásné dny se společností Společnost Artspect v Humpolci
Prožijte krásné chvíle na zahradě s naším širokým výběrem zahradního nábytku a dekorace. Najdete zde houpačky, psí boudy, zahradní stoly, větrné mlýny, zahradní sety, dětská pískoviště a další.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Výroba mikrošroubů a šroubů pro elektro automobilový průmysl
Kvalitní mikrošrouby a šrouby nejen elektro automobilový průmysl vyrábí za skvělé ceny společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy, která zajišťuje sortiment pro celou Českou republiku.
LAGUS s.r.o.
Stínění pergoly Terrassendach Original – stínění z akrylátové tkaniny na polykarbonátové panely
Stínění na polykarbonátové panely vaší zahradní pergoly vyrobené z kvalitní akrylátové a omyvatelné tkaniny nakupujte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Batikovací reaktivní barvy, barvy na batikování textilu za studena
Vytvořte si jedinečná trička nebo látkové tašky s výraznými barevnými obrazci za pomocí batikovacích barev českého výrobce barvyartemiss.cz, s.r.o. Prodáváme barvy na batikování textilu za studena.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Zakázková výroba šál a čepic pro sportovní fanoušky od českého výrobce
Zakázkovou výrobou pletených výrobků se zabývá společnost PLETEX s.r.o., která pro vám zajistí čepice či šály s motivem vašeho oblíbeného sportovního klubu.
PLETEX s.r.o.
Nerezová zábradlí na francouzská okna s různými druhy výplní
Moderní a designová nerezová zábradlí pro francouzská okna s různými druhy výplní podle vlastního výběru zakoupíte na e-shopu společnosti Anděl CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Konsignačních sklady pro dodavatele a odběratele -  snadné a optimální skladování
Jihlavská firma LAGUS s.r.o. se nezabývá pouze dodávkou speciálních spojovacích součástí, ale také poskytuje skladové služby v podobě konsignačních skladů, které jsou výhodnější než sklady standardní.
LAGUS s.r.o.
Opakovaně použitelné průhledné plastové šablony pro malování na textil, dřevo a zeď – nákup přes e-shop
Díky plastovým průhledným a opakovaně použitelným šablonám bude malování hračka. Na e-shopu barvyartemiss nakoupíte plastové šablony různých motivů a velikostí pro malování na textil, dřevo a zeď.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Výroba, prodej pletených čepic na zakázku, originální čepice, šály, rukavice
Výrobu a prodej originálních pletených dámských, pánských a dětských čepic na zakázku zajišťuje specialista v oboru firma PLETEX s.r.o. Kvalitní výrobky za skvělou cenu!
PLETEX s.r.o.
Dámská a pánská ortopedická zdravotní obuv – výroba a prodej
Komfortní zdravotní dámskou a pánskou obuv se zvýšeným ortopedickým účinkem, který zabrání deformaci chodidla, vyrábí a prodává společnost TIPABOTY z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.
Pneuservis – přezutí, opravy, sezónní uskladnění a prodej pneumatik
Přezutí, výměnu, opravy či uskladnění a prodej pneumatik ověřených značek pro osobní i nákladní vozidla provádí v okolí Telče a Třeště pneuservis společnosti Opravny Telč.
Autoservis, pneuservis a STK v Telči Opravny Telč, a.s.
Moderní dámská a dívčí pletená čelenka – jednobarevné, dvoubarevné, s uzlem
Stylové dámské a dívčí pletené čelenky zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX. Vybrat si můžete jednobarevné, dvoubarevné, široké čelenky nebo moderní čelenky s uzlem.
PLETEX s.r.o.