Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Kofola Originál v sudech k čepování za skvělé ceny ve velkoskladu Opava
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů v Opavě. V sortimentu naleznete také kofolu v sudech určenou k čepování.
L & M nápoje s.r.o.
Sudové pivo z velkoskladu za výhodné ceny - půjčovna chlazení
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji, který se zabývá prodejem sudového piva za výhodné ceny v Opavě a okolí. Nabízíme také k zapůjčení výčepního chladicího zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Výroba tradičních sýrů – pařenice, korbačíky, oštěpky, sýrové nitě a tyčinky, Beskydské fakury
Výrobou chutných tradičních českých i slovenských sýrů se zabývá společnost MILKEFFEKT s.r.o. se sídlem v Třinci. Sýrové nitě, tyčinky, korbačíky, pařenice, Beskydské fakury a mnoho dalšího.
Obložené chlebíčky a saláty - výroba lahůdek s rozvozem po Opavě
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. vyrábí různé lahůdky jako jsou chlebíčky či saláty s rozvozem po celé Opavě. Naše produkty jsou vždy čerstvé a voňavé – prostě k nakousnutí.
Studená kuchyně - mísy, obložené bagety a vše pro rauty s rozvozem až k Vám domů
Mikeš a spol s.r.o. v Opavě Vám zajistí rozvoz a dovoz jídel ze studené kuchyně, dle Vaší objednávky. Připravíme Vám obložené mísy, bagety, rauty a vše Vám dovezeme na místo, které bude potřeba.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Prodej alkoholu a lihovin za super ceny ve velkoskladu
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických nápojů a lihovin za super ceny v Opavě.
L & M nápoje s.r.o.
Radegast, Gambrinus, Plzeň a Svijany v sudech za skvělé ceny ve velkoskladu Opava
Přijďte si pro Radegast, Gambrinus či Svijany a Plzeň do velkoskladu L & M nápoje s.r.o. se sídlem v Opavě. Všechny sudová piva máme za skvělé ceny.
L & M nápoje s.r.o.
Vynikající pečené speciality - šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a sekaná
Řeznictví Marcel Durec z Opavy se zabývá vlastní výrobou a prodejem vynikajících pečených specialit. Vyzkoušejte naše šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček, sekanou a jiné pochutiny s možností dovozu.
Alko i nealko pití, pivo, vino, lihoviny různých značek
Alkoholické a nealkoholické nápoje dodává PIVO-KOTALA. Prodej piva, destilátů, vína a nealka. Obstaráme vybavení pro čepování piva a vše dodáme.
Tradiční valašské frgály, slané a sladké pečivo, trvanlivé pečivo
Frgály v několika velikostech a s různými náplněmi, koláčky, rohlíčky, tyčinky, preclíky či klobásové bulky, pivní a slané rohlíky z PEKÁRNY ANEŽKA z Nového Jičína.
Kvalitní maso na gril a opékání s dovozem zdarma - kýty, steaky, špízy a klobásy
Kvalitní maso domácí výroby na gril a opékání prodává Řeznictví Raida. Kýty, steaky, špízy, klobásy a další grilovací speciality dovážíme v Opavě a Ostravě při nákupu nad 500 Kč zdarma až k Vám.
Slzovka - obilovina na zahlenění, otoky, hubnutí, detoxikaci, trávení i posílení sleziny
Jednou z nejdéle pěstovaných obilovin je Slzovka, která Vám pomůže při hubnutí, detoxikaci, zahlenění, trávení i posílení sleziny. Zakoupit ji můžete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
První probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání i psychiky.
Už jste vyzkoušeli naší novinku první Probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání a psychiky? Tak neváhejte a objednejte si Váš zlatavý mok ještě dnes!
Bylinné směsi, tinktury, masti, Ajurvédské byliny - eshop
Bylinné směsi, tinktury, masti i Ajurvédské byliny můžete zakoupit v kamenné prodejně Ludmily Pavlíkové v Ostravě nebo z pohodlí Vašeho domova přímo na eshopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Obložené bagety a racionální strava v rámci denního menu včetně rozvozu
Jídelna Mikeš z Opavy preferuje zdravou výživu a nabízí racionální stravu v rámci denního menu. Specializujeme se na výroba obložených baget a jejích následný rozvoz.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Aukční nákupy potravin až s 15% úsporou nákladů pro veřejnou správu
Potraviny za výhodnější ceny pro subjekty jako jsou jesle, školky, školní jídelny, menzy, domovy pro seniory, restaurace a další. LICIT - Aukční nákupy, kvalita a ceny od nejvýhodnějších dodavatelů.
Tempo, obchodní družstvo, síť maloobchodních prodejen s potravinami, spotřebním zbožím
Maloobchodní sortiment s čerstvým zbožím naleznete u společnosti TEMPO, obchodní družstvo se sídlem v Opavě. Společnost s dlouholetou tradicí i slušným tržním potenciálem.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Pravé Valašské frgály, koláčky, rohlíčky, sladké i slané pečivo z vlastní pekárny
Valašské frgály ruční výroby upečeny dle tradičních receptur naleznete ve Starém Jičíně u firmy Pekárna Anežka MVDr. Pavel VAŠUT. Napečeme koláčky na svatbu, oslavu i jinou příležitost.
Celozrnné trvanlivé tyčinky graham a grissini - chutné, zdravé, křupavé
Celozrnné trvanlivé tyčinky graham a grissini Vám přináší PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která je tradičním výrobcem chutných, zdravých a křupavých tyčinek. Vychutnejte si naše tyčinky také v Olomouci a okolí.
Alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o. nabízí alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace a dalších provozoven a zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Trvanlivé tyčinky Grissini - chutné grahamové tyčinky
Chutné grahamové tyčinky Grissini vyrábí PEKÁRNA KRÁL s.r.o. z Opavy, která je tradičním výrobcem trvanlivých tyčinek a má generální zastoupení pro celou Českou a Slovenskou republiku.
Velkoobchod, prodej, dovoz - loupaná pohanka, jáhly, konzervovaná zelenina
Společnost Bialoň trade a.s. sídlící v Ostravě, se zabývá dovozem, velkoobchodem a prodejem konzervované zeleniny, loupané pohanky, jáhlů a dalších zemědělských komodit.
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma