Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Obložené mísy Opava - salámové i sýrové mísy, pečená kolena, nakrájené šunky a šunkové koleno
Buďte připraveni na různé večírky i oslavy a naservírujte hostům obložené mísy vyráběné řeznictvím Lukáš Gebauer z Otic u Opavy. Připravíme šunkové, sýrové mísy, šťavnaté pečené kolena a další.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Uzená vařená masa, uzené výrobky - vepřová krkovice a kýta bez kosti, plec a bůček
Poctivé uzené speciality seženete přímo u výrobce a řeznictví a uzenářství Lukáš Gebauer v Oticích u Opavy, nakupujte vařené vepřové krkovice a kýty bez kosti, uzená masa i plec a bůček.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Čerstvé vyzrálé hovězí maso z farmy v biokvalitě - to nejzdravější maso na Váš stůl
Vychutnejte si i vy to nejzdravější maso v biokvalitě. Farma Jestřábí Fulnek v Moravskoslezském kraji se zaměřuje na prodej čerstvého vyzrálého hovězího masa přímo na Váš stůl.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Chov ušlechtilého skotu plemene Wagyu na farmě a následný prodej vakuově baleného masa
Chovem ušlechtilého výkrmného skotu plemene Wagyu a následným prodejem vakuově baleného, výborného masa v BIO kvalitě, se zabývají na Farmě Jestřábí ve Fulneku, v okrese Nový Jičín.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Prodej kvalitní mouky na vánoční cukroví za nízké ceny
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků jako je kvalitní mouka, kterou prodává za nízké ceny a je vhodná také na vánoční cukroví.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Bezlepkové uzeniny, salámy, klobásy a další masné výrobky pro celiaky vlastní výroby
Řeznictví Lukáše Gebauera z Otic Vám poskytuje masné výrobky a polotovary z čerstvého masa vlastní výroby. Pro celiaky máme bezlepkové salámy, klobásy a další výrobky-
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Chutné a dietní pštrosí maso neobsahuje cholesterol, prodej i peří a vajec na farmě
Chovem pštrosů a následným prodejem masa, vajec a peří se zabývá Farma Jestřábí ve Fulneku v okrese Nový Jičín. Maso je vysoce dietní obsahuje dostatek proteinu a bílkovin, bez cholesterolu.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Velkoobchod se značkovými lihovinami a destiláty – kvalitní rumy, vodky, giny a whisky
Na velkoobchodní prodej značkových lihovin a destilátu s nejkvalitnějšími rumy, giny, whisky a vodkami se zaměřuje společnost L & M nápoje s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
L & M nápoje s.r.o.
Výroba a prodej hořčík - obsahující B6, vápník, zinek, vitamín C
Výrobou a prodejem hořčíku s vitamíny B6, vápníkem, zinkem i vitamínem C se zabývá společnost Galenická laboratoř Ostrava jako tradiční výrobce potravinových doplňků již od roku 1993.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Léčba a prevence boreliózy pomocí bylinek a tradiční čínské medicíny – štětka soukenická
Bylinky, které si umí poradit s boreliózou, například štětka soukenická v podobě kapek nebo tinktury, a byliny tradiční čínské medicíny naleznete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková nebo na e-shopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Výroba léčiv, vitamínů, potravinových doplňků, veterinárních přípravků Ostrava
Výrobou a prodejem léčiv, potravinových doplňků, veterinárních přípravků i kosmetiky se zabývá Galenická laboratoř Ostrava. Za výhodné ceny prodává doplňky stravy - hořčík, vápník, zinek, vitamín C.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Astma a chronický kašel – přípravky a byliny tradiční čínské medicíny
Zahlenění, kašel a zhoršené dýchání může přerůst v chronický kašel a v astma, které lze pomocí čínské medicíny eliminovat. Na přípravky TČM se specializuje firma Bylinky Ludmila Pavlíková Ostrava.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Zákusky a cukrovinky - vše vlastní výroba, možnost i na objednání a oslavy
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna v centru Opavy, kde si můžete vybrat z velkého množství domcích zákusků a cukrovinek. Vše je vlastní výroby s možností objednání na různé oslavy.
Kavárna Dolce Vita Opava
Výroba masti, kosmetické přípravky, krémy, roztoky, potravinové doplňky - volné výrobní kapacity
Výrobou mastí, kosmetických přípravků, krémů, roztoků i potravinových doplňků se zabývá společnost Galenická Laboratoř Ostrava s volnými výrobními kapacitami.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Novinka - Automat na zelí - čerstvé kysané zelí za bezkonkurenční cenu
Automat na zelí jako novinku zavedlo Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice. Najdete ho vedle mlékomatu před kravínem v Nižních Lhotách v okrese Frýdek-Místek. Zdravé kysané zelí za skvělou cenu.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Potravinové doplňky působící blahodárně na zdraví Vašich očí
Na našem e-shopu si můžete objednat přípravky na regeneraci Vašich očí. Galenická laboratoř Ostrava vyrábí potravinový doplněk s crociny, což jsou karotenoidy působící příznivě na Vaše oči.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Koření a kořenící směsi, sušené plody a ovoce a zelenina od J.K.FOOD
J.K.FOOD je společnost z Větřkovic u Opavy a již přes dvacet let vyrábí kvalitně zpracované dehydratované potraviny jako je koření, kořenící směsi nebo sušené plody.
Spodně kvašené pivo, tradiční český ležák Morous a sladová nealko limonáda z rodinného pivovaru Morous
Ochutnejte tradiční český spodně kvašený ležák - oroseného Morouse i sladovou nealko limonádu Morousovu pivoňku z rodinného pivovaru Morous z Rýmařova.
Kvasnicové Hukvaldské pivo z minipivovaru, Hostinec U Štamgastů
Hukvaldské pivo kvasnicové, výčepní, světlé, tmavé, polotmavé, ležák či speciální z minipivovaru s posezením v Hostinci U Štamgastů, dodávka v sudech.
Grilované speciality v Opavě - grilovaná kuřata, kolena, kýta na objednávku
Vychutnejte si to pravé grilované kuře, vepřovou kýtu nebo koleno - objednejte si naše grilované speciality ještě dnes nebo nás navštivte v Opavě či Hradci.
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i volně prodejné za výhodné ceny
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i ty volně prodejné najdete v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech, kde vás kromě širokého sortimentu zaujmou také výhodné ceny a vstřícný personál.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Zažijte tradiční gastronomické hody v rodinném pivovaru, kde vaří i speciální piva
Vaření vlastního piva, ať už světlého, tmavého, polotmavého či různých specialit, se věnuje rodinný pivovar v Beskydech, MINIPIVOVAR HUKVALDY, Hostinec u Štamgastů. Pořádají i gastronomické hody.
Výroba chlebíčku - obložené chlebíčky z vlastní výroby, možnost objednání i na oslavy
Obložené chlebíčky z vlastní výroby Vám připraví Kavárna Dolce Vita Opava - rychle a s možností objednání na oslavy.
Kavárna Dolce Vita Opava
Výroba, prodej, velkoobchod, eshop - zinek, vápník, vitamín C v tabletách
Potřebovalo by vaše tělo potřebnou dávku vitamínů? Galenická laboratoř Ostrava je společnost, která se zabývá výrobou, prodejem, eshopem léčiv, doplňků stravy a kosmetikou.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Zdravá výživa - bezlepkové potraviny, semínka i suché plody, vše na jednom místě
Lékárna Bazalka v Ostravě na Bazalech pro vás kromě léků zajišťuje také zdravou výživu, jakou jsou bezlepkové potraviny, semínka i suché plody. Vše u nás najdete na jednom místě.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu