Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Vynikající čerstvé kravské mléko z mlékomatu - prodej každý den
Vynikající čerstvé kravské mléko z mlékomatu si můžete dopřát každý den díky Zemědělskému družstvu vlastníků Nošovice, která je Vám k dispozici ve Frýdku Místku i Nižní Lhotě.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Kloubní výživa GLO pomáhá udržet klouby i chrupavky zdravé a podporuje jejich pohyblivost
Podpořte zdraví, pohyblivost a správné prokrvení kloubů a chrupavek pomocí kloubní výživy GLO, kterou vyrábí a prodává společnost Galenická laboratoř se sídlem v Ostravě.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Peruánské byliny Oro Verde pro dodání energie – Vilcacora, Maca, Sangre de Drago, eshop
Pro dodání energie můžete využít peruánské byliny Oro Verde - Vilcacora, Maca, Sangre de Drago a další, které můžete zakoupit na eshopu Bylinky Ludmila Pavlíková i v kamenné prodejně v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Výroba trvanlivých a dehydratovaných potravin Opava, sušená zelenina, koření, vývary, polévky
Vysoká kvalita trvanlivých a dehydratovaných výrobků je dána důkladným výběrem všech surovin, jejich šetrným zpracováním a důslednou kontrolou v průběhu celého výrobního procesu.
Závodní stravování - přeprava hotových a minutkových jídel se stálou teplotou a ve stálé kvalitě
Naše firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. Vám zajistí výrobu jídel dle nabídky či individuálních požadavků s vlastní dopravou v termoportech, pro uchování sto-procent kvality pokrmů.
Nealkoholické nápoje z velkoskladu – minerálky, džusy nebo i čepovaná kofola za super cenu
Firma L & M nápoje s.r.o. se zabývá prodejem nealkoholických i alkoholických nápojů. Nabídka nealkoholických nápojů všeho druhu pro gastronomická zařízení nebo kulturní akce za velkoobchodní ceny.
L & M nápoje s.r.o.
Výroba a prodej kvalitní pšeničné a žitné mouky s garantovanou kontrolou bezpečnosti
Pod značkou HERBER naleznete kvalitní pšeničné a žitné mouky. Mlýnské výrobky z dílny Opava-Palhanec nebo z mlýnu v Holasovicích garantují poctivost a široký sortiment žitných a pšeničných výrobků.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Rize česká ekologická zemědělská farma
Nejčerstvější české maso z rodinné farmy v Rýmařově, ekologické chovatelství skotu, prodej hovězího masa z ekologického zemědělství.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Zdravé stravování, krabičková dieta, hubnutí Nový Jičín, redukce váhy, sestavení jídelníčku
Nabízíme zdravé stravování, dále služby jako diagnostika těla, konzultace s odborníkem, úprava jídelníčku, případně sestavení jídelníčku na míru.
Mražené lesní plody Bruntál, ostružiny, borůvky, maliny, lesní jahoda, arónie, černý rybíz, brusinky
Naše společnost patří k jednomu z největších výrobců a prodejců vysoce kvalitního mraženého ovoce, hub, ořechů a obilovin.
SOLEX AGRO, s.r.o. mražené ovoce
Kvalitní uzeniny dle domácí receptury - šunka, párky, špekáčky, točený salám bez chemie
Uzeniny nejvyšší kvality prodává Řeznictví Marcel Durec. Vyzkoušejte šunku, párky, točený salám, špekáčky nebo uzená masa. Vše vyrábíme podle domácích receptur, bez přidané vody, barviv a chemie.
Dovoz ovoce a zeleniny – jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí
O dovoz a přepravu sezónního ovoce a zeleniny, jako jsou jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí a další se postará společnost Maple Trade s.r.o.
Italské jemné a křupavé tyčinky GRISSINI - kvalitní grahamové tyčinky
PEKÁRNA KRÁL s.r.o. z Opavy je výrobcem kvalitních grahamových tyčinek. Ve svém sortimentu nabízí italské jemné a křupavé tyčinky GRISSINI, které dodává po celé České republice.
Tradiční valašská pekárna se zaměřením na frgály
Pečení domácích valašských frgálů na základě tradičních rodinných receptů, čerstvé sladké i slané pečivo, pekárny v okrese Nový Jičín v okolí Valašského Meziříčí – to je pekárna Anežka.
Grahamové tyčinky - mlsejte zdravě křupavé tyčinky, které chutnají každému!
Mlsejte zdravě a bez výčitek! Kupujte na Váš stůl křupavé grahamové tyčinky od firmy PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která své výrobky dováží po celé ČR, včetně Brna i Olomouce.
Mlýn Palhanec, mlýnské produkty a mouka - vlastní výroba s rodinnou tradicí
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. na Palhanci v Opavě působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků ve vlastním mlýně s rodinnou tradicí. Nabízíme kvalitní mouku.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Jemné a křupavé tyčinky Grisinni - výroba italských tyčinek z tradičního kynutého těsta
Trvanlivé italské tyčinky Grissini Vám přináší česká firma PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která je tradičním výrobcem chutných, zdravých a křupavých tyčinek. Vychutnejte si naše tyčinky také v Praze a okolí.
Akční nabídka alkoholických a nealkoholických nápojů
Firma L&M nápoje s.r.o. nabízí akční nabídku na velkoobchodní prodej alkoholických a nealkoholických nápojů.
L & M nápoje s.r.o.
Výborný uzený sýr Jánošíkův oštěpek se hodí na grilování, opékání i k pečení na pánvi i v troubě
Skvělý uzený sýr z kvalitního kravského mléka, uzen na bukovém dřevě se griluje, peče či opéká na venkovních i elektrických grilech, v troubě i na pánvi. Vyrábí firma MILKEFEKT s.r.o.
Velkobchod s lihovinami - alkoholické nápoje pro restaurace za super výhodné ceny
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o nabízí alkoholické nápoje také pro restaurace za super výhodné ceny v Opavě a okolí.
L & M nápoje s.r.o.
Hlíva ústřičná - prostředek k posílení imunity i na zahlenění
Čínskou houbu Hlívu ústřičnou, která posiluje imunitu, působí proti zahlenění a má protivirové, protibakteriální i protiplísňové účinky zakoupíte v Bylinkářství U Radnice v Ostravě u paní Pavlíkové.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Grahamové tyčinky a italské tyčinky Grissini - to pravé pochutnání na silvestra
Italské tyčinky Grisinni a zdravé grahamové tyčinky z PEKÁRNY KRÁL jsou oblíbenou lahůdkou při oslavách narozenin i Silvestra, chutnají dětem i dospělým a hodí se k pomazánkám, uzeninám i sýrům.
Chutné tyčinky všech příchutí - grahamové, sezamové, trvanlivé
Grahamové, sezamové či trvanlivé tyčinky vyrábí a po celé České republice dodává PEKÁRNA KRÁL s.r.o.. Tyčinky jsou chutné a nabízíme velké množství příchutí.
Cordyshen - přírodní přípravek na únavu, vyčerpání a posílení imunity
Přírodní přípravek Cordyshen je kombinace dvou posilovačů energie a imunity Cordycepsu a Ženšenu, který zvyšuje koncentraci a odolnost proti únavě. Zakoupit jej můžete v Bylinkářství u Radnice.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Chutné marinované pařené sýry, i Sedlčanský hermelín, v zajímavých skleníčkách mohou potěšit i jako dárek
Marinované pařené sýry ve stylových skleničkách, které mohou sloužit jako originální dárek, zakoupíte u firmy MILKEFEKT s.r.o. v Třinci, kde najdete podnikovou prodejnu. Velmi oblíben je náš hermelín.