Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Velkoobchod s uzenářskými výrobky, jako jsou klobásy, šunky, trvanlivé salámy a další
Velkoobchod, který zajišťuje dovoz kvalitních a chutných uzenářských výrobků v oblasti Znojma a Moravského Krumlova, je společnost JIMA.SPOL s.r.o.
Výroba a prodej kvalitního českého vína z vinařství s dlouholetou tradicí
Výrobcem kvalitních českých vín s dlouholetou tradicí je rodinné Vinařství Líbal s.r.o., které vyrábí a prodává vína různých druhů vysoké kvality na Znojemsku.
Kvalitní vína ze Znojma - nově v bag in box balení vhodném pro restaurace nebo rodinné oslavy
Znojemská firma Vinařství Líbal s.r.o. nově zavadí vína v bag in boxu, které jsou vhodné do restaurací nebo na rodinné oslavy či večírky. Kvalitní vína ze Znojma v novém praktickém balení.
Přijďte degustovat do našeho vinného sklípku nebo nakupte v našem e-shopu
Navštivte naše vinařství Líbal v Horních Dunajovicích, s rodinnou tradicí předávanou již tři generace a nechte se při degustaci unést kořenitou chutí naší Pálavy 2016, výběr z Hroznů.
Pálava 2016  výběr z hroznů - šampion XXVIII. Znojemského koštu
Vinařství Líbal s.r.o. je vinařství s tradicí a láskou k dobrým vínům. Důkazem je i Pálava 2016 výběr z hroznů, který vyhrála XXVIII. ročník Znojemského koštu.
Velkoobchod potravin s distribucí pro gastronomické provozy, jídelny a restaurace
Zabýváme se distribucí potravin pro gastronomické účely, jídelny a restaurace. Firma Čoko Citonice s.r.o. neustále zkvalitňuje svoje služby, což dokazuje nemalý počet spokojených zákazníků.
Rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků za velkoobchodní ceny
Dodávku kvalitních mléčných, uzenářských a masných výrobků od prověřených českých výrobců do prodejen a provozoven zajišťuje společnost JIMA - SPOL s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Distribuce mléčných a uzenářských výrobků do prodejen a gastro provozů
Kvalitní zboží vám do vaší prodejny či gastro provozu dodá prodejce mléčných a uzenářských výrobků společnost JIMA - SPOL s.r.o. působící ve Znojmě a okolí.
Pekárna, výroba a prodej pekařských a cukrářských výrobků
Výroba a prodej kompletního sortimentu nejen pekařských, ale i cukrářských výrobků, chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky zakoupíte od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Velkoobchodní prodej uzenářských, masných i mlékárenských výrobků
Uzenářské, masné i mlékárenské výrobky a další produkty zajistí ve velkoobchodním prodeji v oblasti Znojma firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Prodej mlékárenských výrobků, rozvoz produktů pro velkoodběratele
Velkoobchodní prodej a rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků zajišťuje v oblasti Znojma společnost JIMA - SPOL, s.r.o.!
Velkoobchodní prodej mléčných, mlékárenských výrobků, rozvoz
Rozvoz - mléčné, mlékárenské výrobky, velkoobchod potravin, trvanlivé poravinářské produkty, čerstvé mléko od firmy JIMA - SPOL, s.r.o., z Oblekovic u Znojma.
Velkoobchodní prodej potravin s rozvozem, uzenářské a masné výrobky
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem potravinářského zboží, ale i jeho rozvozem a distribucí, se zaměřením na masné, uzenářské a mléčné výrobky se zabývá JIMA - SPOL, s.r.o.
Rozvoz potravinářského zboží, mlékárenské výrobky Znojmo, Jihomoravský kraj
Velkoobchodní prodejce potravinářského zboží se specializací na mlékárenské výrobky s rozvozem zboží, to je firma JIMA - SPOL. s r.o., z okresu Znojmo.
Velkoobchod, prodej, distribuce potravinářského zboží-mlékárenské výrobky Znojmo
Velkoobchod, prodej potravinářského zboží, specializace na mlékárenské výrobky. Distribuce zboží do prodejen v oblasti Znojma a Břeclavi nabízí firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Uzenářské, masné, mlékárenské výrobky, distribuce, prodej, rozvoz
Distribuce, prodej, uzenářské a masné výrobky, potravinářské zboží se specializací na mlékárenské výrobky, uzeniny a další nabízí firma JIMA -SPOL, s.r.o.
Velkoobchod cukrovinek, potravin, konzerv, potravinářského zboží za velmi výhodné ceny!
Velkoobchod cukrovinek, potravin a konzerv,široký sortiment potravinářského zboží, plechovek a cukrovinek nabízí ČOKO-velkosklad.
Velkosklad potravin, velkoobchodní prodej cukrovinek Znojmo
Hledáte-li distributora a velkoobchodního prodejce cukrovinek, pak neváhejte a navštivte náš ČOKO-velkosklad! Jsme velkosklad a velkoobchod potravin pro gastro provozy a jídelny. V našem velkoskladu naleznete širokou nabídku nejen základního potravinářského zboží, ale i širokou nabídku cukrovinek. Jedná se o různé druhy čokolád a bonbonů, ...
Prodej zvěřiny, zvěřina Znojmo
Zvěřina za skvělé ceny! Naše znojemská společnost Windsor Enterprise s.r.o. se zabývá výkupem zvěře od myslivců a následných zpracováním masa do finální podoby. Naleznete u nás veškeré druhy běžně lovené zvěřiny tj. srnčí, daňčí, jelení, mufloní, maso z divočáka, bažanta, kachny i zajíce. Zboží vakuově balíme a hluboce zamrazíme, v lovecké ...
Tradiční výroba a prodej pekařských výrobků jen z naší pekárny
Poctivou výrobu a následný prodej pekařských výrobků Vám zprostředkuje pekařství IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Kvalitní ovoce pro český trh, prodej sezónního ovoce | Znojmo
Dopřejte sobě a své rodině sladké a šťavnaté ovoce po celý rok! Cílem naší společnosti AGRO Stošíkovice, s.r.o. je produkovat kvalitní ovoce hlavně pro český trh a českou klientelu. Veškeré prodávané ovoce je z naší produkce - pěstováno v našich vlastních sadech na Znojemsku. Díky širokému sortimentu druhů a odrůd nabízíme kvalitní ovoce 10 ...
Prodej ovocného moštu bez přidaných cukrů | Znojmo
Milujete sladkou chuť ovocného moštu a rádi byste si vychutnali přírodní ovocnou šťávu bez přidaných cukrů? Pak neváhejte a navštivte naši prodejnu s farmářskými výrobky! V prodejně AGRO Stošíkovice, s.r.o. nabízíme čistě přírodní jablečný, hruškový a višňový mošt vyráběný z ovoce vlastní produkce. Všechny námi vyráběné mošty jsou bez ...
Dárkové balení s biopotravinami ze zvěřiny, zvěřinové biomaso
Darujte svým blízkým, zaměstnancům nebo obchodním partnerům originální dárek, který potěší! Nabízíme dárkové balení s biopotravinami ze zvěřiny balené v elegantní dárkové krabici nebo v dárkové dřevěné bedýnce. Společnost Windsor Enterprise s.r.o. se zabývá výkupem masa od myslivců a následným zpracováním do finální podoby zvěřiny, naleznete u ...
Zvěřina a recepty na grilování, biomaso na gril Brno, Praha
Vychutnejte si tu originální a lahodnou chuť zvěřiny na grilu! V kamenné i internetové prodejně společnosti Windsor Enterprise s.r.o., která se zabývá výkupem zvěře od myslivců a následným zpracováním masa do finální podoby, naleznete všechny druhy běžně lovené zvěřiny i v bio kvalitě. Zvěřinové biomaso je vhodné k různým úpravám a druhům ...
Jelení biomaso na grilování, zvěřinové výrobky, zvěřina na gril Brno, Praha
Grilovací sezóna je tady, neváhejte a ochutnejte zvěřinové biomaso na grilu! V eshopu společnosti Windsor Enterprise s.r.o., zabývající se výkupem zvěře od myslivců a následným zpracováním masa do finální podoby, naleznete všechny druhy běžně lovené zvěřiny. Ze zvěřinových výrobků nabízíme například i jelení maso v bio kvalitě vhodné k různým ...