Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Kváskový samožitný chléb z přírodního žitného kvasu
Křupavý Krumlovský samožitný chléb vyráběný z tradičního přírodního žitného kvasu peče Pekárna Ivanka z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výroba naturálních vín přírodními a přirozenými postupy bez použití aditiv
Vinařství Nešetřil klade při výrobě vín velký důraz na přírodní a přirozené postupy s minimálním používáním aditiv. Ochutnejte naše naturální vína, vyrobená přirozeným procesem mikrooxidace.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Novinky v nabídce! Buďte mezi prvními, kdo je ochutná
Vinařství Nešetřil ze Znojma jako každý rok přináší na jaře novinky, tentokrát Pálava a Sauvignon ročník 2022. Připravujeme i speciály vinařství Veltlínské zelené a Ryzlink vlašský ročník 2020.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Nová řada vín Special Egg zrajících v unikátních nádobách - betonových vajíčkách
Absolutní novinkou ve Vinařství Nešetřil ze Znojma jsou dvě betonová vajíčka původem ze Slovinska, ve kterých pro naše zákazníky necháváme dozrát vína úplně nové řady s názvem Special Egg.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Pravá medovina z českého medu s různými příchutěmi – višeň, ořech, mandle, z lesního medu
Medovinu výborné chuti vyrobenou z českého medu prodává na svém e-shopu Vinotéka Malovaný sklep. Ochutnejte českou medovinu z lesního medu nebo s příchutí višní, ořechů či mandlí.
Vinotéka Malovaný sklep
Kvevri vína – naturální vína z keramických kvevri nádob
Specialitou Vinařství Nešetřil jsou vína Kvevri. Tato vína zrají v keramických nádobách zakopaných až po hrdlo do země podle staré gruzínské metody. Ochutnejte naše vína řady Special Kvevri.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Výroba a prodej cukrářských výrobků, koblihy, donuty, koláčky, sladké pečivo
Tradiční cukrářské výrobky - koblihy, donuty s polevou, závin, zákusky, klasické sladké koláče, koláčky a další sladké pečivo zakoupíte od firmy Pekárna IVANKA s.r.o. v Brně.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Potěšte své přátelé prvotřídním vínem s vlastní etiketou - firemní potisky samozřejmostí
Víno s vlastní etiketou si můžete objednat na e-shopu Vinařství Hort. Buďte originální a darujte prvotřídní víno s potiskem fotografií dětí, rodiny nebo fotkou domácího miláčka. Buďte sví.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Krumlovský chléb, kváskový chléb, pekárna, tradiční výrobce
Pekařství, pekárna, výroba čerstvého kváskového chleba, tradiční Krumlovský chléb, pečivo a další výrobky můžete zakoupit od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Sušené hovězí a vepřové maso bez chemie a éček – uzenářství s poctivými výrobky
Pochutnejte si na sušeném hovězím a vepřovém mase od společnosti Poctivé uzenářství s.r.o. ze Znojma, kde si při výrobě zakládáme na kvalitním složení bez chemických přísad, éček a vody.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Prodej sušených plodů, oříšků a sušeného tropického ovoce - ideální zdravá svačinka
Na prodejně Zelená zahrada Znojmo máme na prodej nejen čerstvé ovoce, zeleninu, ale i velký výběr sušených plodů, oříšků a tropického ovoce, které budou ideální zdravou svačinkou.
Zelená zahrada
Výrobky studené kuchyně, lahůdky regionálních výrobců – chlebíčky, saláty, bagety uzeniny
Výrobky studené kuchyně a lahůdky od regionálních výrobců pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Pochutnat si můžete na chlebíčcích, bagetách, salátech i uzeninách.
Zelená zahrada
Podmáslový chléb - novinka z pekárny IVANKA
Vychutnejte si podmáslový chléb z naší pekárny IVANKA s.r.o. - novinka, kterou si jistě zamilujete. K dostání bude každé pondělí, středu a pátek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Každý den čerstvá, do křupava pečená vepřová kolena a žebra, domácí sekaná
Pečená vepřová kolena kolena a žebra s křupavou kůrčičkou a také domácí pečenou sekanou zakoupíte v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Domácí poctivé klobásy bez separátů, sójové mouky a chemikálií
Domácí poctivé klobásy vyrobené z kvalitní masa, bez přidaných separátů, sójové mouky a chemikálií, vyuzené na bukovém dřevě, dodává Poctivé uzenářství z Prosiměřic.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Mléčné výrobky z Vysočiny – sýry, jogurty, tvaroh a další
Kvalitní mléčné výrobky regionálních výrobců z Vysočiny pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme sýry, tvaroh, jogurty a další mléčné výrobky.
Zelená zahrada
Prodej vždy čerstvého a chutného slunečnicového chleba
Čerstvý a chutný nutričně vyvážený slunečnicový chléb zakoupíte ve Znojmě a v Pohořelicích v prodejnách Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výroba a prodej chutného a čerstvého  pečiva a zákusků
Pečivo a cukrářské výrobky a zákusky vyrobené podle tradiční receptury v oblasti Brno-venkov najdete v pekárně IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Lahodné čajové a vánoční cukroví, sváteční koláče z cukrářství
Pokud máte chuť na poctivé čajové a vánoční cukroví nebo koláče z cukrářství, navštivte prodejnu Zelená zahrada ve Znojmě, kde si můžete vybrat z několika druhů cukroví a koláčů.
Zelená zahrada
Užijte si doma Váš výhodný degustační balíček vín
Představujeme Vám akci pro naše věrné zákazníky - výhodný degustační balíček vín pro Vás, ve vinařství VINO HORT v Dobšicích nedaleko Znojma.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Pekárna - prodej širokého sortimentu čerstvého slaného a sladkého pečiva a zákusků
Široký sortiment křupavého a vypečeného slaného pečiva a lahodné sladké pečivo a zákusky zakoupíte v oblasti Brno-venkov v prodejně Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Kolekce VOC ZNOJMO vín – vína s moderní certifikací upřednostňující originalitu a původ vína
Jedinečná kolekce vín, která klade důraz na originalitu a původ vína – to jsou vína kolekce VOC ZNOJMO s moderní certifikací, která vyrábí vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo