Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Uzeniny, masné a uzenářské výrobky z masa bez přidaných separátů
Uzeniny nejlepší kvality, tepelně opracované i neopracované masné výrobky vyrobené výhradně z masa a bez přidaných separátů zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Prvotřídní růžová vína Rosé Hort – Pinot Noir, Franceska, Merlot – e -shop
Prvotřídní a lahodná růžová vína s ovocnou chutí, sytou barvu a příjemným aroma z kolekce Rosé Hort - Pinot Noir, Franceska a Merlot- zakoupíte na e-shopu vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Křupavé a čerstvé rohlíky – anglický, pivní, sypaný cereáliemi, pizza rohlík
Křupavé a čerstvé rohlíky s pořádnou dávkou anglické slaniny a sýru, pečivo s vůní Itálie, rohlíky s cereáliemi a další druhy vypečených rohlíků nakoupíte v Pekárně Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Vinařství Konice, výroba vína, výroba přívlastkových odrůdových vín
Rodinné vinařství K96 Winery s.r.o. vyrábí přívlastková odrůdová vína typická pro oblast Znojemska.
Hort Petit - víno vyjadřující povahu domácího mazlíčka s etiketou podle vlastního výběru
Originální cuvée vyjadřující povahu domácího mazlíčka na zakázku vyrábí VINO HORT. Pomůžeme Vám s výběrem vlastní odrůdy vína a natiskneme etiku podle vašeho přání.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Na ochutnávky a degustace vín zavítejte do našeho vinařství
Spojte příjemné s užitečným a zavítejte do našeho vinařství VINO HORT v Dobšicích na Znojemsku, kde ochutnáte vynikající vína a zároveň se dozvíte další informace.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Mošt vyrobený z čerstvých hroznů, čisté ovocné šťávy bez konzervantů a barviv
Množství energie pro všechny holky a kluky – vyzkoušejte Mošt Hort vyrobený z čerstvých hroznů s obsahem 100% ovocné šťávy bez konzervantů a barviv. Objednávka moštu možná přes e-shop vinařství Hort.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Lahodná ovocná vína s jemnou chutí různých druhů ovoce ze zahrádky a ochucená vína
Lahvová i stáčená vína lahodná ovocná vína nebo ochucená vína s jemnou svěží příchutí ovoce prodává vinotéka Malovaný sklep. Možnost nákupu ovocných vín také přes e-shop.
Vinotéka Malovaný sklep
Lahvová, sudová, šumivá a ovocná vína, mošt z Moravy – prodej přes e-shop
Nakupujte moravské víno a mošt z pohodlí domova. Na e-shopu winetook.com pořídíte lahvová, sudová, šumivá a ovocná vína, sekt a mošt od moravských vinařů.
Vinotéka Malovaný sklep
Vinařství a vinohradnictví Znojmo
AGRA Horní Dunajovice a.s. je jedním z největších pěstitelů vinné révy v okrese Znojmo.
Vinotéka Malovaný sklep Znojmo – nejlepší výběr lahvového a stáčeného vína od moravských vinařů
Lahvové i stáčené víno od moravských vinařů zakoupíte ve Vinotéce Malovaný sklep ve Znojmě. Prodáváme také nejlepší výběr vín zahraniční produkce.
Vinotéka Malovaný sklep
Vinařství Antonína Koníčka Znojmo, pořádáme ochutnávky vín s posezením, degustace vín
V našem Vinařství Antonína Koníčka Znojmo vznikají vína, která zrají v dubových a akátových sudech v prostorách 200 let starého historického sklepa.
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Speciální ovocné šumivé víno MAVAM s osvěžující příchutí tropického ovoce
Dopřejte si v horkých letních dnech osvěžení v podobě skleničky dobře vychlazeného speciálního šumivého vína MAVAM s příchutí tropického ovoce. MAVAM Beach koupíte na e-shopu vinotéky Malovaný sklep.
Vinotéka Malovaný sklep
Kvalitní a čerstvé hovězí a vepřové maso přímo od řezníka na Váš stůl
Vždy kvalitní, čerstvé a vyzrálé hovězí a vepřové maso zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Tradiční rodinné znojemské vinařství Konice
Vinařství zaměřené na tradiční výrobu a zpracování hroznů z moravských vinařských tras, prodej typických odrůd, degustace a prohlídky v rámci kulturních akcí – vinařství K 96 Winery s.r.o.
Přátelské posezení ve vinném sklepě a ochutnávka vysoce oceňovaných vín
Posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou lahodných vín ve vinařství VÍNO HORT, s.r.o v Dobšicích u Znojma, které vlastní certifikát degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Zažijte ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě u nás
Máte-li zájem o ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě, pak oslovte vinařství VINO HORT a zažijte nezapomenutelný zážitek u sklenky vína.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Proteinový chléb se spoustou bílkovin a téměř bez sacharidů – prodej
Nízkokalorický a zdraví prospěšný proteinový chléb plný bílkovin vám upeče pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna, tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment
Skvělé tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment výrobků -chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky, dorty a další zakoupíte od Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Vinařská turistika s ubytováním ve vinařství s produkcí bio vína
Vinařskou turistiku, ochutnávku bio vína vlastní produkce a k tomu navíc ubytování uprostřed vinice – to vše zažijete ve Vinařství Jiří Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Zažijte svatbu v prostředí nádherných vinic
Netradičním a zároveň kouzelným místem pro konání Vaší svatby a svatební hostiny je Vinařství Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Výroba a prodej lahodného chleba s dýňovými semínky
Výrobou a prodejem čerstvého a chutného chleba s dýňovými semínky se na Znojemsku a v okolí Pohořelic zabývá pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Tvaroh, jogurty, máslo a smetana pro restaurace a gastro zařízení vyrobené poctivou recepturou
Kvalitní a čerstvé. Takové jsou mléčné produkty vyráběné podle poctivé receptury, jejichž velkoobjemovou dodávku pro restaurace ve Znojmě a Mikulově zajišťuje společnost JIMA-SPOL s.r.o.
Distribuce Opočenských jogurtů ve skle vyráběných tradiční recepturou
Znojemská firmy JIMA - SPOL, s.r.o. se zabývá distribucí mléčných produktů, ke kterým patří i lahodné Opočenské jogurty, které zrají přímo ve skle a jsou vyráběny tradiční recepturou.