Pryž či jinak zvaná guma je materiál z přírodního nebo syntetického kaučuku, který nachází svoje uplatnění v široké oblasti průmyslu a výroby a kromě jiného se z něj vyrábějí i kvalitní pryžové pásy, hadice a těsnění. Můžete si tak pořídit pryžové pásy pro stroje, dopravníky, pryžové hadice na vodu, vzduch, páru, chladící kapaliny a různá těsnění.

Pogumování kovů, lisování pryže pro automobilový nebo strojírenský průmysl
Pohybujete se v automobilovém či strojírenském odvětví a hledáte kvalitní firmu, která se zaměřuje na pogumování kovů a lisování pryže? Kontaktujte gumárnu AGROGUM v Myslejovicích nedaleko Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
Silentbloky, vodící kladky a další výrobky z pryže a kovu
Sháníte silentbloky, vodící kladky, dorazy, měchy, prachovky nebo další výrobky z pryže nebo pryže v kombinaci s kovem a textilem? Navštivte ZD Myslejovice u Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
Prodej průmyslových a zahradních hadic z pryže a plastů Hradec Králové, internetový obchod hadice
Prodej průmyslových a zahradních hadic z pryže a plastů Hradec Králové, internetový obchod s hadicemi na sání a výtlak, hadice na vodu, hadice na chemikálie, hadice na plyn.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Komponenty z technické pryže pro instalatérský, topenářský, plynárenský průmysl
Gumové díly, výroba komponentů z technopryže ve velkých sériích, tak i malosériově pro širokou škálu zákazníků - Jiří Vojtěch – Technopryž.
Pryžové, pryžokovové a pryžotextilní výrobky od českého výrobce Trelleborg Bohemia, a.s..
Sháníte náhradní díly pro Váš osobní nebo nákladní automobil či motocykl? Pryžové, pryžokovové, pryžotextilní výrobky a další produkty vyrábí český výrobce Trelleborg Bohemia, a.s.(dříve Rubena a.s.)
Průmyslové hadice - potravinářské, pro stavebnictví
Opravdu kvalitní průmyslové hadice s vysokou odolností vyrábí ve firmě Semperflex Optimit - seženete u nás průmyslové potravinářské hadice, ale také hadice pro stavebnictví.
Gumárenská výroba - hydraulické, průmyslové hadice pro stavební, chemický i potravinářský průmysl
Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou výrobu. Pokud potřebujete kvalitní hydraulické nebo průmyslové hadice pro stavební, chemický či potravinářský průmysl, pak jste zde správně.
Komponenty pro průmysl ze silikonu a kaučuku
Produkty do průmyslového odvětví ze silikonového kaučuku, silikonu, gumy a materiálů vytvrzené platinou vyvíjí a zhotovuje Gumárenský průmysl Primasil s.r.o., Mikulov.
Hydraulické hadice - kompaktní, ovinované, pro doly
Pokud hledáte kvalitní hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo pro doly, tak se obraťte na firmu Semperflex Optimit s.r.o.
Syntetické gumárenské směsi pro automobilový průmysl i stavebnictví, výroba Uničov
Vývojem a inovativní výrobou gumárenských směsí se zabývá společnost Hexpol Compounding s.r.o. z Uničova. Vyrábíme moderní a vysoce kvalitní produkty nejen na pogumování válců.
Dynamická pryžová těsnění pro automobily, lisované pryže, výroba a export v rámci Evropy
Na výrobu automobilového těsnění se specializuje firma Saar Gummi Czech s.r.o. SGC z Červeného Kostelce. Kvalitní těsnění dveří a kapoty pro většinu evropských vozidel.
Opravy hydraulických hadic a hadic s koncovkami Plzeň – odborně a rychle
Ušetřete nemalé fifnanční výdaje za nákup nových hydraulických hadic a hadic s koncovkami, nechte je odborně opravit u společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Hydraulické a průmyslové hadice pro různé obory
Ať už potřebujete hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo průmyslové hadice na vodu či stlačený vzduch, u firmy Semperflex Optimit si vždy vyberete.
Průmyslové hadice Hradec Králové - KONEKT-HADICE s.r.o.
Prodej průmyslových hadic za výhodné ceny, provedení plast nebo pryž nejvyšší kvality.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Výroba plochých těsnění a výrobků na CNC řezacích strojích ATOM Červený Kostelec
Zabýváme se výrobou a prodejem plochého vysekávaného těsnění a výrobků z technické tvarové pryže na CNC řezacích strojích ATOM.
Lisovaná technická pryž pro automobilový průmysl i vodoinstalatéry, zakázková výroba
Lisované pryžové díly pro tuzemské vozy i jako vodoinstalační materiál navrhne a vyrobí firma Michaela Frýbová - Technická pryž z obce Provodov – Šonov. Technická pryž jako těsnění, tlumení i zátky.
Prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů
Slavíme 20 let od vzniku firmy a získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Návrh hadic a kompenzátorů v oboru inženýringu s podporou CAD programu
Svým klientům rádi zpracujeme návrh na výrobu hadic a kompenzátorů a to vše s podporou CAD programů pro strojní inženýrství.
Pogumované válce Hradec Králové – pro veškeré průmyslové obory
Nabízíme sortiment pogumovaných válců pro veškeré průmyslové obory - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Gumárenská výroba, produkty z technické pryže, profilová těsnění, pogumovaná kolečka
Gumárenské produkty té nejvyšší kvality Vám zajistí společnost Slovácká Gumárna s.r.o. z Bzence u Hodonína. Vyrobíme Vám těsnění, pogumovaná kolečka i lisované díly přímo na míru.
Výroba vlnovcové, vinuté hadice Opava
Firma Witzenmann Opava, spol. s r.o. vyrábí vlnovcové a vinuté hadice s různými typy zakončení.
Těsnění bezbariérových vstupů – padací dveřní těsnění proti průvanu, hluku, kouři i ohni
Firma Okentěs, spol. s r.o. má ve svém obchodním sortimentu automatické padací těsnění spodků dveří PLANET, které slouží k utěsnění spodků dveří proti průvanu a hluku, ale i proti kouři a ohni.
Výroba těsnění Červený Kostelec - těsnění pro průmysl i domácnost
Výroba a prodej plochého vysekávaného těsnění a veškerých výrobků z technické tvarové pryže - TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. Červený Kostelec, Náchod
Produkty pro správnou montáž oken v zimě do minusových teplot
Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků oken a dveří. V nabídce materiálu máme produkty do minusových teplot pro správnou montáž oken v zimním období.
Kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje, opravy hadicových ventilů
Firma Asociace gumárenské technologie Zlín dodává kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje a realizuje také opravy hadicových ventilů.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín