Pryž či jinak zvaná guma je materiál z přírodního nebo syntetického kaučuku, který nachází svoje uplatnění v široké oblasti průmyslu a výroby a kromě jiného se z něj vyrábějí i kvalitní pryžové pásy, hadice a těsnění. Můžete si tak pořídit pryžové pásy pro stroje, dopravníky, pryžové hadice na vodu, vzduch, páru, chladící kapaliny a různá těsnění.

Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Samolepící těsnění TLT z pryže - vyrobeno nejmodernější technologií
Samolepící těsnění TLT z pryže, které jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi prodává společnost Okentěs s.r.o., která vám nabízí široký sortiment zboží pro kutily.
Těsnění z kvalitních pryžových směsí od renomovaných výrobců, Pireli, Flock, TKP, MPP
Kvalitní těsnění z kompaktní či lehčené pryže Vám zajistí společnost MAVEX - Marie Sedláková s.r.o. z Červené Vody, okres Ústí nad Orlicí. Široký sortiment nejrůznějších druhů těsnění.
Smršťovací hadice, bužírky RayTube pro průmyslové použití, náročné aplikace
Společnost Ray Service Uherské Hradiště dodává smršťovací hadice, bužírky pro průmyslové použití i náročné aplikace. Produktové spektrum je velmi romanité.
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří - kvalitní zboží
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří zajišťuje společnost Okentěs s.r.o., která pro vás neustále připravuje cenové akce a slevy, díky kterým ušetříte a zakoupíte kvalitní zboží.
Těsnící dveřní kartáče STRIBO pro utěsnění vrat, dveří, turniketů, zastřešení bazénů
Těsnící kartáče STRIBO jsou vynikající pro utěsnění dveří, vrat, turniketů, zastřešení bazénů, ale i pro použití při čištění, leštění, broušení, aj. Tento sortiment nabízí společnost Okentěs s.r.o.
Tlakové hadice vlnovcové hadice výfukové hadice nerezové hadice.
Specializujeme se na výrobu a dodávku průmyslových hadic - Firma RATTAY Liberec.
Profily, těsnění a výplně Kladno – široký výběr a garance kvality
Potřebujete pro svou výrobu spolehlivého dodavatele kvalitních profilů, těsnění a výplní? Spolehnout se můžete na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Hadicové vedení ve výfukovém systému pro motorová vozidla
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr dílů pro motorová vozidla ve výfukovém systému je hadicové vedení.
Těsnící límce Praha - utěsněte vratový otvor při nakládce a vykládce
Společnost Novaferm, s.r.o. nabízí prodej těsnících límců. Těsnicí límce najdou své uplatnění ve výrobních podnicích, skladech a dalších objektech.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Kvalitní a spolehlivé těsnění umyvadlových, dřezových a vanových sifonů
Nakupujte za skvělé ceny veškeré výrobky z technické tvarové pryže včetně těsnění umyvadlových, dřezových a vanových sifonů - TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. Červený Kostelec
Sériová, zakázková výroba těsnění z plošných materiálů - průmyslové těsnění z pryže, silikonu, klingeritu
Společnost Zlíntech je výrobce průmyslového těsnění z pryže, silikonu, klingeritu se sídlem ve Zlíně. Výroba těsnění je sériová i zakázková podle dodané dokumentace, rozměrů nebo vzorků.
Komplet hadicové savice se šroubovacími koncovkami nebo s pákovým uzávěrem
Nabízíme kompletní sortiment průmyslových hadic včetně hadicových savic se šroubovacími koncovkami nebo s pákovým uzávěrem - KONEKT-HADICE s.r.o. Libišany Pardubice
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Podešve, patníky a podrážky přímo od výrobce obuvnických komponentů
Kvalitní obuvnické materiály jako jsou podešve, patníky či podrážky nabízí společnost KOMPONENTY, a.s. ZLÍN, která je významným českým výrobcem obuvnických komponentů a jiných technických dílů.
Kompaktní a lehčené obuvnické pryžové plotny (desky) s různým dezénem
Firma KOMPONENTY, a.s. ZLÍN má bohaté zkušenosti s vývojem, výrobou i prodejem obuvnických komponentů. Máme široký výběr výrobků mezi které se řadí také kompaktní a lehčené pryžové plotny (desky).
Silnostěnná PVC hadice pro zahradní zavlažování ale i pro průmyslovou vodu a vzduch
Zahradní PVC hadice vhodná pro dopravu průmyslové vody a vzduchu. Podívejte se na naše stránky na rozmanitý sortiment hadic - KONEKT-HADICE s.r.o.
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Prodej silentbloků, deformační tlumič,  pryžokovový antivibrační prvek
Prodej silentbloků nebo-li deformačních tlumičů či pryžokovových antivibračních prvků zajišťujeme na naší centrále v Hradci Králové. Logistar s.r.o.
Gumové pásy nejvyšší kvality japonské značky Bridgestone - dlouhá životnost
Gumové pásy nejvyšší kvality japonské značky Bridgestone - dlouhá životnost prodej nabízí společnost RENOMAG spol. s r.o. z okresu Brno.
Kvalitní řezání laserem Mercury - Poříčí u Litomyšle
Výroba těsnění podle vašich potřeb a požadavků - řezání laserem Mercury - BAVO Poříčí s.r.o.
Různé provedení klínových řemenů - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Kvalitní klínové řemeny přímo u výrobců nebo od zahraničních partnerů - obalované i řezané klínové řemeny, případně i řemeny víceklínové
Gumové, pryžové pásy pro minibagry, minirypadla, prodej, dodávka
Prodejce, dodavatel gumových (pryžových) pásů pro minibagry, minirypadla mnoha značek dostupných na trhu, dodávku atypických rozměrů nabízí RENOMAG spol. s r.o.
Prodej těsnících kroužků, gufera, manžet, pístních těsnění, o-kroužků
Velkoobchodní a maloobchodní prodej gumových a pryžových výrobků jako jsou různé těsnící kroužky, gufera, manžety, pístní těsnění, o-kroužky u nás ve firmě Logistar s.r.o. v Hradci Králové.
Eliminace vibrací a posuvů – kompenzátory Rattay s.r.o.
Kompenzátory od firmy Rattay spolehlivě eliminují vibrace a posuvy. Kompenzátory jsou účelně využívány v systémech velkých i malých zařízení.
Výroba těsnění - kvalita od Těsnění Nývlt Červený Kostelec
Výroba těsnění na míru, to není žádná snadná záležitost. Jsou k tomu potřeba speciální stroje a vyškolený personál. Pokud si chcete nechat zhotovit těsnění na míru, měli byste oslovit zkušenou firmu, pro kterou je výroba těsnění každodenní záležitostí. A nejlépe uděláte, když se obrátíte na firmu Těsnění Nývlt. Výroba těsnění v ní totiž probíhá ...
Pryžové desky jako protiskluzný povrch stolů KONEKT-HADICE
Pryžové desky jako nejúčinější protiskluzný povrch na pracovní stoly. KONEKT-HADICE nabízí pryž až o 40 % levněji. Pryžové desky účelně dokáží zamezit jakému koliv posunu. Skvělé řešení do výroben, dílen a montážních prostorů. Pryžové desky jsou vhodné pro výrobu těsnících elementů, odpružení strojů a zařízení nebo jako protiskluzové povrchy ...
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice