Pryž či jinak zvaná guma je materiál z přírodního nebo syntetického kaučuku, který nachází svoje uplatnění v široké oblasti průmyslu a výroby a kromě jiného se z něj vyrábějí i kvalitní pryžové pásy, hadice a těsnění. Můžete si tak pořídit pryžové pásy pro stroje, dopravníky, pryžové hadice na vodu, vzduch, páru, chladící kapaliny a různá těsnění.

Prodej těsnící o-kroužky Hradec Králové - maloobchodní a velkoobchodní prodej o-kroužky
Nabízíme prodej o-kroužků pro pohyblivá těsnění, sortiment o-kroužků v různých velikostech skladem - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Výroba těsnění Hronov - velké množství těsnících materiálů
Zabýváme se výrobou nestandardních těsnění na nově vyřezáváním na přesném CNC řezacím plotru - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Servis a výroba hydraulických průmyslových hadic Plzeň - na počkání
Firma Adrián – HADICEADRI z Plzně nabízí opravy a servis hydraulických hadic a výrobu hydraulických hadic nebo hadic s koncovkami pro tlakové mytí nebo do potravinářského průmyslu.
Oprava a výroba hydraulických hadic nejen pro zemědělské stroje na počkání
Výrobou hydraulických hadic pro zemědělské a další stroje na počkání se v okolí Znojma zabývá firma BOŠ. Postaráme se i o opravy hydraulických hadic.
BOŠ spol. s r.o.
Gufera, rotační hřídelová těsnění, automobilová těsnění Pardubice
Nabízíme široký sortiment těsnících kroužků k utěsnění pohyblivých částí z domácí i zahraniční produkce.
Lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem - membrány, příruby a kotouče
Ve společnosti ZD Myslejovice - AGROGUM sídlící v Prostějově vám zajistí membrány, příruby i kotouče. Zaměřujeme se na lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem.
ZD Myslejovice, družstvo
Hadice pro nejrůznější použití, výroba Plzeň – kvalitní materiál a výroba na míru
Potřebujete přesně na míru vyrobit kvalitní hadice pro nejrůznější použití v odvětví od potravinářského, zemědělského až po průmyslové? Kontaktujte českou společnost Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Hadice na domácí a průmyslové vysavače Flexadur prodej Plzeň - koncovka LUX PVC
Hadice na vysavače Flexadur společně s koncovkami LUX PVC, které prodává společnost Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně, garantují splnění požadavků na flexibilitu, estetiku a dlouhou životnost.
Výroba pryžových těsnění pro automotive Červený Kostelec, těsnění do dveří a kapoty automobilů
Jsme evropským leaderem ve výrobě dynamických pryžových těsnění do dveří a kapoty automobilů těmi nejnovějšími technologiemi.
Klínové a atypické řemeny Rubena, PIX na míru - vysoká odolnost, rychlá expedice
Odolné řemeny Rubena, PIX dodává naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína, působící ve Valašském Meziříčí a Uherském Hradišti. Prodáváme klínové či atypické řemeny na míru, vše s rychlou expedicí.
Gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí
Firma Macroflex dodává gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí. Výroba kompenzátorů. Provoz máme v Otrokovicích, okres Zlín.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Odolné vzduchové hadice pro potravinářský průmysl – pneumatikářské hadice PUPA
Vysoce odolné pneumatikářské hadice PUPA určené k rozvodům tlakového vzduchu a dalším procesům v potravinářském průmyslu zajistí společnost YETTY. EU.
YETTY.EU s.r.o.
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Odolná polyuretanová metráž k prodeji na míru - segmentové, kruhové, klínové řemeny
Klínové, ozubené, kruhové a segmentové řemeny distribuuje naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. Prodáváme polyuretanovou metráž na míru pro zákazníky ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště i Kroměříže.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Ohebné flexibilní hadice Legrom pro přívod chladicí a mazací kapaliny do stroje či výrobní linky
ADAMEC – ADRO s.r.o. dodává spolehlivý Legrom VARIO systém, který umožňuje snadnou instalaci přívodu chladicí a mazací kapaliny či stlačeného vzduchu a začlenění do Vašeho stroje či výrobní linky.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Dodávka polotovarů z PTFE-teflonu, například tyče, desky, tkaniny a prášky – velkoobchodní prodej
PTFE-teflon je kvalitní materiál s vynikající chemickou odolností. Dodávku a prodej teflonových polotovarů, například tyče, tkaniny, desky, trubky a prášky, zajistí společnost ARCO B.B.T. v Třinci.
Prodej, e-shop - PVC hadice sací, ploché s využitím v zemědělství i v průmyslu a požární hadice
Profesionální PVC hadice sací nebo ploché, které využijete v zahradnictví, zemědělství i v průmyslu, dále požární hadice zakoupíte na e-shopu společnosti CZ Pumpy – čerpací technika s.r.o.
Gumokovové díly, dorazy, pouzdra různých tvarů a rozměrů - výroba na zakázku
Výrobou na zakázku gumokovových dílů jako jsou dorazy, pouzdra, spojky a další výrobky různých tvarů a rozměrů se zabývá ZD Myslejovice - AGROGUM u Prostějova.
ZD Myslejovice, družstvo
Gumárna - lisování technické pryže v kombinaci s kovem
Gumárna AGROGUM Myslejovice se zabývá lisováním technické pryže a její kombinace s kovem. Dále provádí pogumování kovů. Výrobky vyrábí do automobilového a strojírenského odvětví.
ZD Myslejovice, družstvo
Prodej hadic a koncovek Kopřivnice, nízkotlaké, vysokotlaké, vzduchové, olejové, vodní, plynové
Nabízíme prodej kvalitních hadic a koncovek přímo ze skladu Po-Pá : 7:00 - 15:00, široký sortiment šroubení v metrických i palcových rozměrech, hadice vzduchové, olejové, vodní, plynové.
Výroba, dodávka, montáž a následný servis, i pozáruční, mechanických ucpávek a šňůr
Výrobou a dodávkou mechanických ucpávek, šňůr a dalších průmyslových těsnění se zabývá společnost ARCO B.B.T., spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Dále provádí montáž, záruční i pozáruční servis.
Dynamická pryžová těsnění pro automobilový průmysl
Těsnící systémy vyráběné z technické pryže technologií vytlačováním pro automobilový průmysl zhotovuje evropský leader - společnost Saar Gummi Czech, s.r.o. se sídlem v Červeném Kostelci.
Prodej a dodávka průmyslového těsnění, například plochá, spirálová, grafitová atd.
Velkoobchodním prodejem a dodávkou průmyslových těsnění se zabývá společnost ARCO B.B.T. se sídlem v Třinci. Produkty splňují vysoké nároky na kvalitu a jsou za příjemné ceny.
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty Plzeň – kvalitní a odolné
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty z kvalitních materiálů a vysokou odolností při nejrůznějším použití nabízí společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.