Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Fólie LDPE, HDPE pro průmysl - výroba na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m
Společnost Centroplast Uherské Hradiště se zabývá výrobou folií pro průmysl. LDPE a HDPE fólie vyrábíme na zakázku ve velikosti od 3 cm do 6 m.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Stylové dárkové krabice na míru – ruční výroba pro všechny příležitosti
Rádi byste darovali luxusní víno, ale nechcete ho předat v obyčejné dárkové tašce? Pak si nechte vyrobit stylovou dárkovou krabici podle vašich představ.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Od kartónových krabic po reklamní obalové materiály - celkové řešení s LITOPAP
V LITOPAP spol. s r.o. najdete širokou nabídku obalových materiálů, tiskovin a propagačních předmětů. Od kartonových krabic až po samolepící etikety, vše pro vaše podnikání na jednom místě.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Stokvis Tapes - expert na komplexní řešení s flexibilními a samolepicími materiály
Stokvis Tapes je předním poskytovatelem inovativních řešení v oblasti samolepicích materiálů a konvertovaných dílů pro širokou škálu průmyslových aplikací.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Transparentní a černé stretch fólie - k zakoupení u výrobce, výhodné ceny
Stretch fólie v transparentním a černém provedení dodává v okolí Slavkova u Brna firma HB pack s.r.o. z Heršpic. Pořiďte si nezbytný obalový materiál přímo u výrobce a za výhodné ceny.
HB pack s.r.o.
Různé druhy kartonových krabic z vlnité nebo hladké lepenky vhodné pro majitele e-shopu
Papírové krabice v různých provedeních, které jsou vhodné pro majitele e-shopů na balení zboží je možné pořídit od společnosti Karton plus spol. s.r.o. dodávající nejen v Prostějově a Olomouci.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba přepravních beden z masivu, překližky a OSB a DTD desky – práce prováděná specialisty
Na výrobu přepravních beden z masivu, palet, kvalitních překližek a OSB a DTD desek se zaměřují odborníci ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o. působící nejen pro oblasti Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Polep auta-ochrana laku, karoserie vozidla folií
Jako ochrana laku je vhodný polep auta. Část karoserie vozidla nebo celý vůz si můžete nechat potáhnout folií u firmy Cartint Zlín. Působí na Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Prodej ruční, strojní stretch fólie - fixační, strečová fólie s potiskem, transparentní, barevná
Jedním s produktů společnosti Steroll s.r.o. Zlín jsou ruční a strojní stretch fólie - transparentní, barevné i s potiskem. Fixační strečová fólie má své využití pro balení zboží a různých materiálů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výroba a prodej plastových výlisků – bohatý výběr kbelíků, misek, sítek, hadicových přípojek a korálků
Na výrobu a prodej platových kbelíků, misek, sítek, přípojek, korálků a dalších výlisků se specializují odborníci ze společnosti Havel - plasty, s.r.o. ze Svitav pomocí nejmodernějších zařízení.
Havel - plasty, s.r.o.
Plastová bublinková obálka s lepící klopou, která je ekologická pro životní prostředí
Firma HB pack s.r.o. z okresu Vyškov vyrábí obalové materiály všeho druhu. Vsaďte na plastovou bublinkovou obálku s lepící klopou, která je recyklovatelná a ekologická pro životní prostředí.
HB pack s.r.o.
Šité kartonové krabice větších rozměrů na balení těžších a rozměrnějších výrobků – vysoká kvalita, perfektní cena
Na výrobu a prodej šitých kartonových krabic větších rozměrů vhodných na balení těžších a rozměrnějších výrobků se zaměřuje společnost Karton plus spol. s.r.o. nejen pro oblasti Olomouce a Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Pevné a skládací paletové kontejnery na potraviny – výrobky CircuLine z recyklovaného plastu
Skládací a pevné paletové kontejnery a další výrobky na potraviny z recyklovaného plastu z řady CircuLine prodává a pronajímá společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Bezpečnostní, ochranné fólie na sklo proti poranění při rozbití skla
Společnost Cartint Zlín dodá bezpečnostní fólie na sklo, které zajistí ochranu proti poranění při rozbití skla. Ochranné folie jsou vhodné pro školy i průmyslové provozy.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby
Společnost Izolinvest s.r.o. se specializuje na prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby, základy staveb, jímky a spoustu dalších.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Papírové dárkové krabice i krabičky pro snadné zabalení všech dárků zakoupíte v e-shopu
Pro snadné zabalení dárků využijte papírové dárkové krabice a krabičky, které zakoupíte v eshopu společnosti Model Pack Shop se sídlem v Opavě. Mohou být hranaté, kulaté s průhledem i bez.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Dárkové krabice na víno či lihoviny pro Vaše blízké, zaměstnance či obchodní partnery
Firma Karton Plus z Prostějova se zabývá výrobou dárkových krabic. Zabalte kvalitně, bezpečně a vkusně víno a lihoviny pro Vaše blízké či zaměstnance. Vlastní design. Objednávky od 1kusu!
Karton plus spol. s.r.o.
Obalový design a bezchybné značení výrobků
Společnost QSL s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti obalového designu a značení výrobků. Zajistíme, aby váš obal byl originální, kvalitní a v souladu se zákonem.
QSL s.r.o.
Kusová a malosériová výroba dřevěných beden a atypických palet – práce prováděná specialisty
Kusovou a malosériovou výrobou dřevěných beden, atypických, klasických EUR, ohradových a dalších palet se zabývají odborníci ze společnosti SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Výroba obalů z hladkých a vlnitých lepenek
Obalový papírový materiál, archy lepenek a krabice z hladkých i vlnitých lepenek, polepované i slepované lepenky vyrábí společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o., Teplice.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Dárkové krabice a tašky z papíru – originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké
Originální a dekorativní způsob jak obdarovat blízké formou dárkové krabice nebo tašky z papíru umožňuje nejen pro okolí Olomouce a Prostějova společnost Karton plus spol. s.r.o.
Karton plus spol. s.r.o.
Velký výběr lepících pásek se všestranným využitím najdete u nás na eshopu a prodejně
Dopler Studio, distributor lepících pásek značky ©tesa, nabízí na své prodejně v Ostravě i na eshopu kvalitní maskovací, fasádní, oboustranné, textilní či podlahové pásky. Velký výběr, široké využití.
Dopler Studio Barvy, laky