Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Krabice na vánoční cukroví a potraviny - specializovaná prodejna i e-shop
Krabice na vánoční cukroví i na potraviny nakoupíte v kamenné prodejně Model Pack Shop Praha nebo z pohodlí domova či kanceláře přes náš e-shop.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Pivní sudy KEG Praha
Nabízíme sortiment repasovaných nerezových KEG sudů DIN a EURO a také sudy různých průměrů.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Přepravní obaly Praha – zboží doručené bez poškození
Pro bezpečné doručení zboží nabízí společnost ProTrade, s.r.o. z Prahy široký sortiment přepravních obalů, které slouží k ochraně proti mechanickému poškození zásilky během cesty k adresátovi.
Krepovaný papír pro průmyslové balení výrobků Karlovy Vary, kotouče v hnědé a bílé barvě
Naše firma G.T.MANDL, a.s. vyrábí také široký sortiment krepovaného papíru z recyklovaných surovin, průmyslového balení výrobků.
G.T.MANDL, a.s.
Výroba dřevěných beden na uskladnění obilí a ostatní zrniny na zakázku
Kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění obilí a ostatní zrniny vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Bedny dodáváme nejenom ve Znojmě, ale také po celé České republice.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku, realizace nestandardních zakázek i atypických rozměrů výrobků.
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Lamely, PVC pásy, clony nebo svařovací závěsy. To vše k ochraně Vašeho zdraví a k úspoře energie.
Lamely, PVC pásy či protiprůvanové clony a další mnohé můžete pořídit u brněnské firmy PortaTherm s.r.o., která se zabývá především výrobou, servisem a prodejem těchto komponentů.
Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Dřevěné bedny pro uskladnění brambor a zeleniny - praktické skladování
Praktické skladování zeleniny zajistí dřevěné bedny pro uskladnění brambor a další zeleniny, které vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety, paletové nástavce.
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dřevěné bedny na zeleninu – prodej a výroba na zakázku, Česká republika
Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. z České republiky, to jsou kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění zeleniny. S dřevěnými bednami na zeleninu bude Vaše úroda dlouho čerstvá.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Výroba plastových obalů včetně dóz s víčky TVAR | Pardubice
Našim zákazníkům poskytujeme široký sortiment služeb, od vývoje a výroby nástrojů až po samotnou výrobu zboží včetně potisku a dopravy do sídla obchodního partnera.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Výroba dřevěných obalů na zakázku - bedny na zemědělskou prvovýrobu
Výrobou dřevěných obalů se zabývá Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Na zakázku pro Vás vyrobí bedny na zemědělskou prvovýrobu.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
DOYPACK obaly, sáčky na potraviny se zipem - zabezpečí trvanlivost vašich výrobků
Chcete-li zabezpečit trvanlivost vašich výrobků a potravin, pak jsou skvělým pomocníkem DOYPACK obaly nebo-li sáčky se zipem, které vám vyrobí společnost OBALIA se sídlem v Prostějově.
Kovové obaly, gitterboxy, bedny a dřevěné palety
Kovové bedny a boxy, dřevěné, plastové i kovové palety, přepravní obaly vyrábí, prodává i vyměňuje společnost EXPEDIENCE s.r.o., Brno.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů, čisté obaly zajistí čisté výrobní prostory.
Výroba beden pro zemědělství na zakázku - dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu
Výrobou beden pro zemědělství na zakázku se zabývá Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. ze Znojemska. V naší nabídce naleznete standardní dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu na cibuli i brambory.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.