Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů - sáčky pro sterilní balení mléka
Sáčky pro sterilní balení mléka dodává v České republice firma Model Pack Shop. Pořiďte si recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů, které zvyšují trvanlivost čerstvých produktů.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Zakázková výroba dřevěných obalů pro firmy – originalita pro Vaše zákazníky
Pokud chcete dopřát svým zákazníkům originální dřevěné obaly, využijte služeb Dřevo-products, s.r.o., která se zaměřuje na zakázkovou výrobu a dodává své obaly nejen v oblastech Zlína a Otrokovic.
Dřevo-products, s.r.o.
Ochranné povlaky autosedaček, mikrotenové sáčky, Liberec
Firma BIPO - PLAST s.r.o. z Liberce proto nabízí jednorázové ochranné povlaky autosedadel nejen pro samotné výrobce sedaček, ale také pro autoservisy.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Klopové dortové krabice na vysoké patrové dorty - lepší manipulace i bezpečnost při převozu
Ty nejkvalitnější pevné krabice na vysoké patrové dorty seženete jedině u Model Pack shop v kamenné prodejně v Praze nebo na e-shopu. Krabice zajistí bezpečnost i skvělou manipulaci pro patrové dorty.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Speciální dřevěné obaly s vnitřní fixací pro ochranu zboží při transportu – zakázková výroba
Speciální dřevěné obaly pro ochranu zboží při transportu na zakázku vyrábí firma Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Dodáváme dřevěné obalové materiály z hoblovaného řeziva s vnitřní fixací.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Obalové materiály, stretch fólie, dřevěné, plastové a kovové obaly, vázací a lepící pásky
Výrobou a prodejem obalových materiálů jako jsou dřevěné, plastové a kovové obaly, stretch fólie se zabývá společnost M. NAVY, s.r.o.
Samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI - k ochraně výrobků proti korozi
V sortimentu firmy INNOFILM s.r.o. najdete i samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI. Jedinečný produkt k ochraně výrobků proti korozi. Firmu má sídlo v Napajedlech nedaleko Zlína.
Odnosky na jednu až tři lahve vína z vlnité lepenky včetně potisku loga, motivu na přání
Odnosky na jednu, dvě nebo tři lahve vína z vlnité lepenky dodává firma Stillus. Odnosky můžeme na přání označit logem nebo jinými motivy na přání.
Obalový materiál od PPFOL - laminační, BOPP nebo teplem smrštitelné fólie
Bohatý sortiment pro balení naleznete u firmy PPFOL ze Slavkova u Brna, která nabízí kvalitní obalový materiál pro potravinářské i nepotravinářské účely.
Prodej použitých nerezových Keg sudů a jejich opravy
Prodej použitých nerezových Keg sudů - velký výběr zprostředkuje zástupce Anna Petrová v Praze.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Tubusy pro přepravu větších dokumentů, kalendářů nebo výkresů - eshop
Chcete odeslat větší dokumenty, výkresy, kalendáře? Snadným způsobem jsou papírové tubusy od firmy Model Pack Shop Praha. Zajistí vám dokonalou ochranu proti natrhnutí. Zakoupíte snadno přes eshop.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Výrobce kvalitních dřevěných europalet pro všestranné využití
Pila Benda s.r.o. je specialistou na výrobu dřevěných europalet pro využití v přepravních a logistických službách, v potravinářském a průmyslovém odvětví, ale i v domácnosti.
Balicí služby, balení na zakázku, výroba plochých, hadicových, doypack a flowpack sáčků včetně designu a potisku
Firma Balmex pana Ondřeje Kopičky se sídlem v okrese Mladá Boleslav nabízí komplexní balicí služby včetně balení na zakázku. Specializujeme se také zakázkovou výrobu sáčků včetně designu a potisku.
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
Balící samolepicí pásky, izolepy - pro domácnost i průmysl
Balící samolepicí pásky a izolepy pro domácnost i průmysl ve Zlíně vyrábí společnost Steroll s.r.o., díky které můžete bez problémů a hlavně rychle zabalit cokoli je potřeba.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Papírové tašky s bavlněným držadlem, papírovými uchy - možnost potisku na přání
Papírové tašky s bavlněným držadlem nebo papírovými uchy na zakázku vyrábí firma STILLUS. Dodáváme papírové tašky čisté nebo potištěné, včetně tašek na lahve.
Dárkové balení a obaly – krabičky s kašírováním, zakázkové dárkové krabičky
Dárková balení a obaly na míru vyrábí firma STILLUS s.r.o. Prodáváme krabičky s kašírováním a zakázkové dárkové krabičky pro unikátní příležitosti.
Palety, přepravní a OSB bedny pro Váše zboží od SANPAK s.r.o.
Společnost SANPAK s.r.o. z Kněževsi nedaleko Prahy provozuje servisní centrum palet, a kromě palet nabízí i přepravní nebo OSB bedny, paletové ohrádky a další.
Sáčky a pytle LDPE se záložkami do boxů a kartonů prodej Pardubice
LDPE, HDPE fólie, pytle sáčky, uzavírání samolepícím proužkem, lepící klopou, paletizační pytle, konfekční výroba, průtažné fólie, odnosné tašky
Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Český výrobce kvalitních dřevěných palet - palety na míru
VPS J&M s.r.o. je tradiční český výrobce palet se sídlem v okrese Opava, která se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet. Působíme v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
THIMM Obaly, k.s. - Všetaty
Potravinářské obaly pro gastronomii, provozy a prodejny vyrábí na míru společnost THIMM Obaly, k.s.
Obaly na pivo a pivní speciály, dárkové balení a odnosný recyklovatelný obal
U firmy MODEL PACK SHOP Vám vyrobíme papírové odnosné obaly na pivo a pivní speciály. Využijte dárkového balení pro pivo, které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům.
Pivobox Model Pack Shop
Výroba papírových a ventilových pytlů - pytle na odpad a pro balení
Kvalitní papírové a ventilové pytle vyrábí firma Advanced Industries Packaging s.r.o. se sídlem v Úvalně u Krnova, pytle jsou vhodné na odpady a pro balení různých výrobků.
Advanced Industries Packaging s.r.o.